Attiecību izjukšanas pirmie signāli un zīmes

Nekas nenotiek pēkšņi , bez iemesla , bez cēloņiem - arī sievietes un vīrieša attiecību satuvināšanās un attālināšanās .....Kā jūs katrs pats to dzīvē esat izjutuši vai sapratuši ilgi pēc tam ,kad katrs jau esat aizgājis uz savu pusi , lai gan bija laiki ,kad kopā bija jauki romantiski un interesanti .

Felde  11.02 vis mierigakais,sakarigakais,saprotamaakais-visistaakais komentars teemaa! Saprotams visam paaudzem un abiem dzimumiem. Cilvecigi skaidrs! :)

_Krasula_  pelmeņi. tas ir sākums. beigām./c/
------------------------------
Hmm...interesants viedoklis. Fargo negaršo pelmeņi? :)

Vinja_pasacinja  Parstaja uztraukties un rupeties, vai nerupejaas nemaz, uzmanibu maz pieversa.

av2  kad maajaas juuties labaak, kad tas otrs...nav maajaas.

AivarsN  Ar tiem pelmeņiem var būt gan beigas,gan sākums. Ja sieva vairs necep kotletes un tāpēc vīrs pats uz ātru roku vāra veikalā pirktus pelmeņus,tad tiešām ar attiecībām laikam ir cauri. Bet manas vecmāmiņas jaunības laikos,meitām virteņu vārīšana skaitījās tāds kā eksāmens. Jo skaistāki,ar krokotu vīlīti virteņi,jo lielākas izredzes pie vīra tikt. Būtībā jau tie paši pelmeņi vien ir,tikai lielāki un citu pildījumu. Šodien,ja kāda sieva tādus vīram pagatavotu,to noteikti varētu uztvert kā izlīgšanas zīmi un par tādām pūlēm varētu piedot ne vienu vien grēku.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu