Ir vēl arī tādi kā es?

Tu meklē ilgi.Beidzot atrodi.Domā,nu būs īstā.Ilgi saraksties.Izproti sarakstē ar ko tev saskare.Tu centies.Radi labu priekštatu par sevi viņai.Davini ziedus.Satiec viņu.Iepazīsti.Izproti.Izpalīdzi.Un ceri,ka būs īstā.Uzklausi viņu.Un atkal klusums mēms vairākas dienas.Raksti,kas noticis?.Vai maz rakstīt vairs?.Atbilde:Laikam tā ir....P.S Varbūt ir kāda,kas grib sākt nopietnas attiecības,tukšu gaisu nemaļot.Protams abpusēju simpātiju variantā.Ir apnicis būt vienam.

Droshs_Plecs  >Sievieshu priekshrociiba taada , ka briivaas Latvijaa ir stipri mazaak , nekaa briivo viirieshu , liidz ar to taam lielaakas manevreeshanas iespeejas.

Tas nav loģiski tīri pēc cipariem. Izskaidro, kā tas ir iespējams, ja Latvija pasaules līmenī ir viena no valstīm, kas ir topā pēc sieviešu-vīriešu īpatsvara? https://www.worldatlas.com/articles/10-countries-where-women-far-outnumber-men.html

Epifanija  un tādēļ jūs uzskatiet, ka pret sievietēm varat izturēties ar necieņu? ...jeb pēc kāda tipa sievietēm jūs spriežat, tas arī nav skaidrs?

VieglaViegla  Es sena, paskaidrojiet- tagad ir modē ar pirmo satikto būt kopā no pirmās dienas uz mūžu? A moš 3 gadi randiņu periods? Cvetočno-buketnijs periods kāpēc tik īss? Vairākas dienas- tas ir kaut kāds milzu laiks, ko mūsdienu vīrietis nespēj paciest?
Jautājums- kur jāskrien? Kāpēc labāk riskēt sataisīt bērnus ar nepareizo, nekā veltīt laiku lielajai mīlai?

Pillerina  Es gan gribu karali, lai varu justies stabili un droši.
Elementāri.
Ziedi man patīk apstādījumos.

Ellocka  Zemajam līmenim apkārt spieto meliem. Augstākām piejama visā eiropa un tālāk. Tā ka neizglītots, tups un nabags lauku bālels nav topā nekur. Pieměram, meita un draudzenes ir 26 gadus jaunas rīdzinieces. Meitai puisis ir lietuviešu IT speciālists. draudzenei angļu finansists. Visi dzīvo un strādā Rīgā. Puišī daļēji saprot latviski. Latvijā rit 1.gads. Darbā pietieiek ar angļu un citām valodām. Cita meitas draudzene dzīvo ar līgavaini A SV un pat piedalījušies Trāpa inaugurācijas.

Ellocka  P.s. meitenes viņus atrada mācoties un praksěs ārzemēs. Un pēc tam atveda uz Rīgu, kur tika atrasta arī darbs.

Skumjudruva1950  Dēls,nemet plinti krūmos- meklē un atradīsi!

fargo  "Ir vēl arī tādi kā es?"

uz vēdera līdēji? jā, ir.

EsparTevi  Ellichka te daudz sieviesu kuram berni ir ar arzemju papiiriem :) izglitotas un gudras Ridzinieces gaidam meitas pulcinja :)

borzomi  Autor,ja apnicis būt vienam-atrodi hobiju,aktivitāti,kas Tevi interesētu un kurā apgrozās daudz sieviešu...būs "zaķis ar diviem šāvieniem"

nedolce_negabana  Ir tāda vīriešu kategorija, kuri grib tikai tās sievietes, ko nevar dabūt...

VILFORS  Tad jau Tu tālu biji ticis. Citi nemaz līdz sarakstei netiek.

jurks  vai savas personiibas inventarizaaciju sen esi veicis? var buut shaadas taadas atlaides vai, var buut, pat kaut ko nocenot vajadzeetu! ja tik ljoti gribas kaut ko paardot, tad maacies no marketinga assiem!!

valmierietis333  Pa īstam cilvēks(nav domāts autors) vienkārši nezin ko pats īsti grib - gribu to ,gribu šito - bet kad tiek pie kārotā , pēkšņi vēlmes un intereses mainījušās !

Noliks cilvēkam priekšā 3 saldējumus un liks izvēlēties vienu - zemeņu, vaniļas un šokolādes (citu par citu iekārojamāku - viens labāk izskatās , cits labāk garšo ,cits sen nav baudīts) ; cilvēks lauzīs galvu tik ilgi par izvēli , ka saldējums izkusīs un beigās daudz gribot nekas pāri nebūs palicis !
Tas pats ar attiecībām , meklē ideālus pasaku/iedomu tēlus un beigās čiks vien sanāk !

-Es tādēļ nervus vairs nebojāju un nevienai nerakstu , pilnīgi pietiek ar tām ,kas man uzraksta ,lai visa gribēšana pazustu ! Toties nav jālauza galva spēlējot svešas spēlītes!

valmierietis333  14:37,
Ar sievietēm ir tieši tā pat - tēmē tikai uz tiem kadriem ,kas uzrunā - neies ar kuru katru (un tas ir tikai normāli), pārējie var kaut uz vēdera līst !

riks086  Ar viena no "Trīs draugu" personāža muti Remarks teica, ka "neatlaidība un uzcītība sasniedz daudz vairāk nekā izlaidība un ģēnijs". Tātad - mēģini vēlreiz..... :)

Deavids  Jo vairāk sieviete tevi iepazīs kāds tu esi, jo vairāk viņai nepatiksi.
Jo vairāk centīsies iepatikties viņai, jo vairāk no tevis viņa bēgs.

Tas neattiecās tikai uz tevi, bet uz visiem vūriešiem.

Polaarlapsa  Ja kaa nepiepildija Tavas cerības , tad pats vien vainīgs , jo tās bija Tavas cerības ne viņas . Vīrieši bieži kļūdas nepajautājot sievietei - ko viņa vēlas ? Ir tā - Tu man patīc uttt ... tik aizmirst vienu - ka arī sievietei ir tiesības izvēlēties vīrieti , kas viņai patīk .

Paula6  Diemžēl ne prinči un, jo īpaši karaļi, apkārt nemētājas, tos izaudzina sevī katrs pats. Vari radīt nez cik labu priekšstatu par sevi un ilgi stāstīt, uzklausīt un mēģināt izprast, dāvināt ziedus, bet...tas neparāda tavu iekšējo būtību un to, kas esi pats īstenībā. Vīrietim nevis jācenšas radīt par sevi iespaidu, bet ar savu darbību parādīt kāds viņš ir vīrietis...ar savām interesēm, attieksmi pret dzīvi, sievieti, attiecībām...aprakstītajā tā visa nav. Sieviete jūt - vai vīrietis ir īsts vai spēlē teātri. Esmu pret astes luncināšanu un ilgo saraksti, daudz skaidrāk to visu var "izlasīt" no vārdiem, acīm, balss un rīcības klātienē tiekoties. Bet patīkami, ka autors savā neveiksmē nevaino visas sievietes kā tādas, bet meklē iemeslu sevī. Lai veicas! izdosies...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu