Ir vēl arī tādi kā es?

Tu meklē ilgi.Beidzot atrodi.Domā,nu būs īstā.Ilgi saraksties.Izproti sarakstē ar ko tev saskare.Tu centies.Radi labu priekštatu par sevi viņai.Davini ziedus.Satiec viņu.Iepazīsti.Izproti.Izpalīdzi.Un ceri,ka būs īstā.Uzklausi viņu.Un atkal klusums mēms vairākas dienas.Raksti,kas noticis?.Vai maz rakstīt vairs?.Atbilde:Laikam tā ir....P.S Varbūt ir kāda,kas grib sākt nopietnas attiecības,tukšu gaisu nemaļot.Protams abpusēju simpātiju variantā.Ir apnicis būt vienam.

AivarsN  Ir vēl viena nopietna problēma. Sievietes vieglāk pakļaujas tām eiropeiskajām vērtībām,tāpēc lien vai no ādas ārā,lai iegūtu pēc iespējas augstāku izglītību,izveidotu satriecošu karjeru,biznesu utt. Vīrieši biežāk izvēlas reālu darbu celtniecībā,rūpniecībā,lauksaimniecībā,nevis saņemt naudu par darba imitāciju. Nu negrib īsts vecis niekoties ar datoru un papīriem kā tāds pediņš. Tāpēc tās smalki izglītotās un biznesa lēdijas ir spiestas meklēt vīrus ārzemēs,ja negrib palikt vecmeitās. Bet tās pelēkās pelītes ar vidējo un pamatizglītību aiziet uz izķeršanu,jo ir baigais deficīts. Nu kādu gan interesi vīrietim no provinces var izraisīt smalka un izglītota rīdziniece,ja viņai domāšana un pasaules uztvere kā no citas planētas?

Drole  Latvija pasaules līmenī : viir/siev iipatsvars
15-24 gadu vecumaa ir 1.07 (EU videeji 1.05)
25-54 gadu vecumaa ir 0.98 (EU videeji 1.02)
65+ - 0.48 (EU videeji 0.75; Vaacija 0.57, UK 0.99, Francija 0.96, Spaanija 0.98)
Topa beigas peec viir/siev iipatsvara LV ir tikai vecuma grupaa 65+*
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_sex_ratio

Varbuut onkulji vecuma grupaa liidz gadiem 30 ir taa apreibushi no izveeles iespeejaam, ka aiz liiksmiibas apmirst kaa mushas, ja peec 25 gv piedziivo tik strauju kritumu??

coldlands  Sodien feisbuka redzeju klipu, kas saucas ”katrs piektais onka uz pasaules ir laimigs”
Video, cetri onkas bucojas ar tantam, bet piektais vientuliba dzera pivciku.

Virgo  Pāris dienas klusē? Kas te nav skaidrs....vienkārši ļauj Tev āķi ierīt dziļāk.

Laila14  Viņai galvā bija kas cits. Domā par citu vīrieti. Mēgināja ,bet nesanāca.

Tinte  Pēc profila bildes spriežot, tālbraucējs. Nav daudz sieviešu, kuras ğimenes veidošanai izvēlēsies vīrieti, kurš reti ir mājās. Būs bērni, viss ar to saistītais, darbs, mājas darbi, bet ar visu ikdienā viņai jātiek galā vienai, jo vīra ta nav blakus.
Tādu greznību var atļauties, ja bērnus neplāno, vai viņi jau ir izauguši.

av2  Ja aizvediisi vinnu uz savu privaatmaajau, upes ielokaa, ar bentliju, un sagaadaasi vinnai neaizmirstamus briizzus 3 dienas, un naktis, un meenessus ...varu sadereet, ka nepazudiis.
Ko es saku, arii sievietes gaida savu sapnnu piepildiijumu, taapat kaa mees, viiriessi. Un ja kas nav taa, ka izsapnnots bija....parasti viss apstaajaas. Jaa, saprotu, ka lielaakaa dallaa taa arii iznieko savus dziives labaakos gadus, jo kaa gan varam zinaat, uz ko ir spejiigs otrs....sajuutot patiesi miileets ? Nedziivojot kopaa , nedodot otram nemaz iespeeju uzplaukt. Muusdienaas visiem vajag vissu uzreiz, un tuuliit. To gruuto, garo cellu iet....nu neee, labaak pamekleessu kaadu citu, es tak esmu taads/taada unikums, vai nee? :)
Taapeec, jo ilgaak dziivoju, jo vairaak noveerteeju katru, ko man dziive ir llaavusi iepaziit dzillaak . Un negribu nevienu pazaudeet. Protams, kaa visiem, ir bijussas arii lloti smagas vilssanas, bet nekad enzaudeessu pozetiivo attieksmi pret cilveekiem. It seviskki, ja juutu, ka ir saveejais.

Vinja_pasacinja  Pec apraksta, iepazinies ar damu, kura nesen izskirusies ( uzklausiji, izpalidzeji). Tas ari visu izskaidro.

Droshs_Plecs  Deavidam absolūta taisnība, bet tūdaliņu bars vērtē lejā dēļ zemā IQ, kognitīvās disonanses un pilnīgi 0 priekšstatiem par evolucionāro bioloģiju un cilvēku psiholoģiju.

Jauks_vakars  Diemžēl tāda ir realitāte. Sieviete izmanto Tevi (ziedi, kafija, bulciņas, pēc tam vēl ievelk tevi gultā un liek darīt visādas neķītras lietas) un pēc tam pazūd. Kā jau te rakstīja kolēģis, droši vien viņa jau apstrādā nākošo upuri.

Droshs_Plecs  Nav taisnība. Viņa nepazūd, ja sekss patīk. Tad viņa paliek. Parasti ir tieši otrādi, vīrietis ievilina sievieti, izmanto, tad pazūd.

rikititikitai  Citu komentārus nelasīju, sorry, ja atkārtošos.
Ir tāds krievu teiciens: "Чем меньше женщину мы любим, Тем больше нравимся мы ей". Man personīgi nepatīk, ja pārāk cenšas, uzreiz šķiet, ka vīrietis ir izmisis.

Mēs, sievietes, starp citu, arī mēdzam grēkot. Gadās jau gan, ka abiem tās izmisuma pakāpes sakrīt, tādēļ nenokar degunu, meklē nākamo. :)

ne_tik_pareizs  Arī neatbildēšana ir atbilde.
bet puķītes, kūciņas un salabot gludekli... tas viss ir vājuma izpausmes.
Bet sievietes nemīl vājumu.

Droshs_Plecs  ne_tik_pareizs, ļoti precīzi pateici.
Pārāk liela pielabināšanās ir vājums un norāda, ka vīrietis ir izmisis.
Tāpēc sievietes mīl vīriešus, kas pret viņām izturās kā lupatām, kur noslaucīt kājas (tūlīt tūdaliņu pelēkās masas balsos lejā).

solvitas  Tak nē tādi, kuri izturas slikti pret sievietēm vispār līdz seksam netiek. Ja es nedabūšu puķes, vakariņas un viņš vēl ko neizdarīs manā labā, tad es viņam tā arī pateikšu sejā, ka tāds man nav vajadzīgs.

Karriba  Man liekas, ka cerēt "būs īstā" ir diezgan muļķīgi. To jau sajūt uzreiz - ir vai nav. Piespiest sevi uzvesties labi, parādīt no labākās puses - kam tas vajadzīgs? Es dodu priekšroku jau sākotnēji redzēt un novērtēt personu tādu, kāds ir.

Droshs_Plecs  solvita, nav brīnums, ka esi viena tad. Galvenais, ka tu te lielies, cik daudz tev pielūdzēju, bet ko tad neviens vēl nav apprecējis lol ?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu