Kur viņi ir?

"Vēlos atrast otru pusīti. Uz ģimeni un nopietnām attiecībām orientētu vīrieti no 35 līdz 50 ar vecumam atbilstoši sakārtotu dzīvi un sadzīvi, kurā pietrūkst tikai manis. :D"

Šo izlasīju kādas sievietes anketā un sāku rēķināt cik tas ir atbilstoši vecumam sakārtota dzīve. Nu tā kā, ja 25 gadi, tad īres dzīvoklis, ja 50, tad attiecīgi māja Pierīgā, ja 35, tad var iztikt ar 2istabnieku kredītā Rīgā?

Epifanija  16:42 tā jau nav mīlestība, tas ir aprēķins.. un tur nav nekādas romantikas!
vienīgais, ko tu solvitas vīrietim vari sagādāt ir apziņa, ka viņš ir ēzelis, kas par to visu maksās!:))
tas vien to slēpj, šajā norādītajā vecuma amplitūdā no 35 līdz 50 izskatītie kandidāti, kuriem ir pilnīgi atšķirīga domāšana un pie kā domā pieslēgties sieviete, kurai interesē, kas cits, ne pats cilvēks... nez, kāpēc, tos bagātos tik ļoti tā mīlestība apiet vai nepaliek uz visiem laikiem?:)

Felde  Manuprat-normalas velmes.Nevajag iedzilinaties,un izdomat zemtekstus. Un ja vel konkretak,kas tas par velmem- sievietei lasit sieviesu anketas? Zinkaare?

fargo  "Vajag lai ir gan smuks un simpātisks, gan gudrs un ar labu humora izjūtu, gan naudīgs un dāsns, arī mīļš un gādīgs."
vīrs tāds bija, cik saprotu. varbūt salabt?

madaa  kaut arī esmu tantuks gados, man svarīgas ir sajūtas ar vīrieti kopā esot. ja jūtu trīsas un man ļimst kājas, tad esmu iemīlējusies.. un vienalga - vīrietis ir bagāts vai nabags. NEKAD man nav bijušas un nebūs attiecības ar vīrieti tikai tāpēc, ka viņam ir nauda. kā ar nepatīkamu vīrieti var vienā gultā gulēt? tā ir sevis necienīšana..

Epifanija  gribi oficieri, apprecies ar zaldātu.. gribat pierādīt pretējo, uz priekšu!:))

ne_tik_pareizs  V>Vai par miljonu pārgulētu ?
S>... emm miljonu . nuu jā.
V> un par piečuku?
S>par ko Tu mani uzskati!!!!!!!
V>To mēs jau noskaidrojām. Tagad tikai jāvienojas par cenu.

krumuzagis  man 18 gados bija studentu dienesta viesnīca, 25 gados atlaida no darba, 35 gados meklēju vārtrumi piepilsētā, kur taisīt koka knibuļus un audzēt dārzeņus. pārējos dzīves posmos pa druskai mācības, pa druskai darbs un tāpat kautko jau dzīvo.

Felde  Un,ja citas mekles ko iipasu-neiespejamu,pati arii tekstu labosi,prasisi to,kas citam sarakstits? Kada jega lasit citu velmes,tas katram savas,un citu pieredze nederes,tikai savejaa! Man,piemeram,vaienalga-ka kads raksta,es velos to ko velos! ;)

derevnja10  Pasarg Dievs no tādām draudzenēm:D Tu esi cīnījies, lai Tev būtu, te atnāk viena un sāks savas tiesības diktēt, nu nē. Tā tam nebūs būt.

ne_tik_pareizs  Ehh.. Solvita, biju cerējis , ka šī stulbā anekdote tomēr nav reāls gadījums...

vai17  ko!!!!!man sākt lielīties:)

Epifanija  visas jau grib tos bagātos, tas pilnīgi saprotams, bet viņu ir tik, cik viņu ir un vairāk, ne no kurienes viņi neuzradīsies, it sevišķi Latvijā, kur vīrietis nevienai nav vajadzīgs, ja tas nenes mājās lielo rūpalu, varbūt mēģini ar turīgu... jāsaka gan, ka ir arī tādi stāsti, ka sieviete izvelk no nabadzības, bet vīrietis no labās dzīves izlutinās un piekrāpj, tā kā nav vienas receptes visiem laimei, nevajag tikai princesei tagad nokārt degunu - nokritīs kronis!:)

VAZ07  Tad kad man tas viss ir jau sakartots , tad kamdel man kadu kas trauces baudit mana darba auglus!

gertrude  varbūt kāds man paskaidros, kas slikts anketas tekstā? spriežot pēc rakstītā, sievietei ir +/-40, un ko, nedrīkst vairs gribēt ģimeni ar normālu vīrieti, jāņem pirmais pretīm nācējs tikai ar ,,daiļo dvēseli´´?
VAZ07, zināmā mērā piekrītu, bet uzskatu, ja es negribu, nenozīmē, ka arī citi nedrīkst gribēt.

medusbite3  Atbilstossi vecumam sakaartota dziive, ideaals uz ko tiekties, ja taada katram buutu, vienalga 15 vai 90 gados, visi buutu laimiigi, materiaalaa un dveeseles harmonijaa

ne_meklejumos  Gribēt var daudz ko, bet sirds visu noliek pie vietas, iepatīkas un ir tik labi un interesanti kopā, ka aizmirstas konta izdruku uzprasīt. Laimes spēle, cik bagāts vai nabags trāpīsies, bet vai nav vienalga ja pašai pusmūžā visa kā gana
.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu