Kur viņi ir?

"Vēlos atrast otru pusīti. Uz ģimeni un nopietnām attiecībām orientētu vīrieti no 35 līdz 50 ar vecumam atbilstoši sakārtotu dzīvi un sadzīvi, kurā pietrūkst tikai manis. :D"

Šo izlasīju kādas sievietes anketā un sāku rēķināt cik tas ir atbilstoši vecumam sakārtota dzīve. Nu tā kā, ja 25 gadi, tad īres dzīvoklis, ja 50, tad attiecīgi māja Pierīgā, ja 35, tad var iztikt ar 2istabnieku kredītā Rīgā?

Epifanija  gertrude kad nokļūsi pie lielās naudas, tad neraudi pēc daiļās dvēseles, kas tevi saprot, kaut gan, ko es te veltīgi tērēju laiku...

vilks28  ... tavā galvā.

iepaziisimies  Man bagātie nav prātā.Vēlos sakarīgu,kurš parādīs savu foto un neaizlaidīsies lapās ar manu numuru:D

Minkija  Ko tad meklē, cilveku vai dzīvokli? Te jau arī neviens netaisās dotēt apdzīvojamo platību...
P.S. viss ir. nevjag idiņus arī jaunām sievietēm, tos kam pat kur dzīvot nav kur.
Sakārto vispirms savu dzīvi, lai medītu.

Gintauts  Šķiet tēmas autore piemirsusi 70gadīgos. Teorētiski tuvu nāvei, bet 35gadīgās liekas vēl OK, un ja vēl pirms nāves ir ko atstāt mantojumā, tad par 2istabu dzīvokli kredītā nepavisam nav jāuztraucas.

Chris1986  nu ja, visas te kko grib - viena to, otra atkal šo. Tikai kuru tas rausta? Gribiet vien mierīgi tālāk .. :D

av2  kaadas kuram prioritates. Un tiessi laba masiina dod iespeeju puspasauli apcellot. Dziivoklis, vvai maaja tikai dod jumtu..300m radiusaa. Un vienmeer, muusdienaas, liidz tai maajai buus katru dienu jaabrauc ILGI. (cies nevaru sastreegumus) Taapeec, arii es uzskatu, ka katram individuaalam cilveekam ir savas individuaalas prioritaates, un tie kuri teelo paargudros te , un dod padomus citiem, vai noraada citiem, kaadi vinni idioti...iisteniibaa passi ir taadi daudz vairaak.
Par jautaajumu, domaaju, ka sievietes meklee liidzveertiigus cilveekus, kas domaa liidziigi, ar skatu naakotnee..arii liidziigu. Priekss karinniem mums tak ir oHo :P Nafig veel savaas maajas ko karot kaads mekleetu.

ube  Nez kādēļ vienmēr tiek nošķirtas lietas - forši cilvēks un naudīgs cilvēks. Traki, ja nav sastapti tādi, kas ir gan forši, gan turīgi. Zinu, ka ir. :) Dzīvē nav tikai balts/melns. Ir daudz pelēko toņu.

AivarsN  Tur jau laikam tā problēma,ka tās prioritātes un nākotnes vīzijas abiem dzimumiem mūsdienās ir pārāk atšķirīgas. Vīrieši,kā jau mednieki,dod priekšroku plašumiem,brīvībai un neatkarībai,tāpēc biežāk izvēlas dzīvot tuvāk dabai,laukos. Sievietes jau kopš akmens laikmeta pieradušas dzīvot apmetnēs un nepārtraukti komunicēt ar savām sugas māsām. Tāpēc arī pārblīvētā pilsētā viņas var justies kā zivis ūdenī,pat ja dzimušas un augušas laukos. Lai vīrietis spētu paciest pilsētas burzmu un ļoti ierobežoto privātās dzīves telpu,viņam jābūt tur dzimušam.

Droshs_Plecs  Sievietes pārsvarā dot priekšroku pilsētai, it īpaši jaunas sievietes. Jo pilsētā ir komunikācija un lielāka iespēja atrast labāku, bagātāku veci. Viņām tie, kas nevar atļauties dzīvot centrā ir "pāķu lūzeri".

Geisha  Diemžēl latvietis ir apaudzis ar mantām. Piesiets pie mājas, lauku sētas. Cik zinu tad vācieši īrē dzīvokli. Īrē kaut gan mierīgi var nopirkt. Un pareizi dara, jo kad esi jauns tad svarīgi ka tik kāds jumts virs galvas, kad ir bērni tad vajag lielu dzīvokli vai labāk māju. Kad bērni izaug un aiziet savā dzīvē tad tā lielā māja ir kā slogs uz pleciem. Bērniem tā vecā māja nafig nav vajadzīga. Viņiem savas prioritātes. Un tad vecumdienās klīsti pa savu sapņu māju kā tāds rēgs. Kādu veci ielaist arī nevar, jo piebezdēs tavus persiešu tepiķus un glauno poda malu apčurās. Sēdi vien savā mājā kā suns uz siena kaudzes.

Epifanija  piekrītu Geishai jāvadās ir pēc dzīves prioritātēm un nav jāsēž uz tās mantas, ja tāda ir, es sava mīļotā vīrieša dēļ varētu sakravāt čemodānu un aizbraukt līdz uz pasaules malu, ielaistu dzīvoklī īrniekus, lai tad dzīvojamā platība parūpējās pati par sevi, bet ja ir bērni, tad tā nevarēs, prioritāte būs bērni un tātad viss būs pakārtots viņiem, gribiet to vai negribiet, kamēr izaugs lieli un ticiet man, viņi izaug ļoti ātri, pat attapties nepaspēsiet!

gertrude  redzi, Epifānij, ir cilvēki, kuriem ,,lielā nauda´´ nav prioritāte, galvenais, lai pietiek un ja pāris reizes dzīvē ir ,,dabūts pa degunu´´ arī uz daiļo dvēseli´´ vairs nevelk. kravāt čemodānu un braukt uz pasaules malu... nu , lai Tev veicās, tikai saglabā biļeti atpakaļ ceļam (vienkārši draudzīgs padoms)

Epifanija  gertrude un kurš tad dzīvē nav aplauzies, lūk, pat apprecot zaldātu un tiekot pie ģenerāļa, dzīve izspēlē trikus, atsviež atpakaļ sākumpunktā, kur bija un vēl ar bērniem, kur ir taisnība, nav taisnības, varam uzmest lūpu, kuru tas interesē, tā tad kaut kas netika izpildīts, netika novērtēts, kas bija, varbūt zelta zivtiņai apnika vēlēšanās izpildīt, kas to lai zin, tad lūk, jāsāk viss no jauna... paldies par padomu!:)

Epifanija  es jau nerakstu, ka viņš ir jāpārdod, atgriešanās vietai vienmēr ir jābūt, lasu un mācos, meitenes!:)
lūk, solvitas, kā no ģenerāļa tiki vaļā? tādas pūles un viss veltīgi!

Epifanija  tad jāņem nākošais pie olām, lai jahta ir ar klāju, kur atpūsties! tik šis nav tas portāls, tici man, ja nu vienīgi mavs, bet man nepatīk viņa sandales, kaut kas mani dara bažīgu, ka tur ož pēc vecuma, bet jahta ir!:)

Chris1986  njā, sievietēm visas laimes un nelaimes vienmēr saistās ar vīrieti. Vīriešiem gan sievietes tam nav vajadzīgas - viņi var sameklēt sev citas problēmas

AivarsN  Geisha,ar mantām apaug tie,kuriem ir psiholoģiska slimība vilkt visu ko no miskastēm un pieblīvēt savu dzīvokli. Īstens latvietis ir kā ar saknēm ieaudzis savā zemē un dzimtas mājvieta viņam ir svētums un vismājīgākā vieta pasaulē,kuru nekad nemainīs pat pret viskrutāko dzīvokli,kaut vai pašā Rīgas centrā. Vācieši vienmēr bijuši kosmopolīti,tāpēc līdzīgi kā žurkas,neskaitāmas reizes ir centušies ielauzties svešās teritorijās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu