Vai uzturēšanās iepazīšanās saitā dara jūs laimīgus?

Kādēļ jūs nositat lielāko savas dzīves laika daļu šeit tā vietā, lai apmeklētu publiskus pasākumus, kursus, muzejus un iepazītos ar izglītotiem cilvēkiem?

laukroze  vnk. jautrībai, kas te nopeļams??? .. ja darbā esi viens, ta pat nav ar ko pat parunāt, un kāds starpbrīdis ar vajadzīgs... tik nesapratu kāds sakars ar muzejiem un pārējo kultūrvidi, domā, ka tos neapmeklējam???

Te tak lielākoties kultūras cilvēki uzturas, paskat , cik daudz sadaļu, kaut vai dzejnieki vien ko vērts..;)

Laimnese  Nu teiksim vakar ....aizbraucu paskatīties vācu aitu suņu sacensības, tad uz maizes cepšanas pasākumu ar dziedāšanu un dejošanu.....un vēl krodziņā paēdām....un oho vēl paspēju ielīst...
Nu neticu, ka te kāds sēž stundām.....
Vai esmu laimīga? Jā. Un tam nav nekāda sakara ar oho....Es daru to, kas mani dara laimīgu.

neratni_stasti  Apmeklēju iepriekš minēto un sevi pazīstu jau kādu laiciņu. Ieradums, zinies, ieradums. Nevar tik saprast, cik kaitīgs, vai vajag cīnīties vai atstāt, kā ir.

Chris1986  Kkā jau visiem tas laiks jānosit, gaidot nāvi. Cits baigi aktīvi miljonus rauš, cits vnk pirrda dīvānā pie TV. Bet iznākums visiem pilnīgi viens

Vaukskis  Nee, ne laimiigus, bet nu te ieeja 24h/7d rezjiimaa un neviens aaraa nedzen kaa no muzeja pirms sleegsjanas, par prezentaaciju veel jaauzzina un, iepeejams, jaadabuu ielugums, bet par kursiem papildus veel jaamaksaa. Te uzturas visai daudz diplomeetu cilveeku un ne mazums, domaajams, viedaa vecumaa. Nevaru seit uziet diskusijas kaa kaados "TV Net Spokos", piemeram, par "Tinder" kuceem- kaa recjitee populaars skatuves maakslinieks- un populaaraako Latvijas juutuuberu radiitaa satura apspriesjanu, toties saistiibaa ar auto un kaadu citu remontu, nopietnaam lietaam gan. Galu galaa te var seerfojot vienkaarsji "karaajoties" onlainaa gaidiit princesi, kaut vai otrreizeejaas lietosjanas !

valmierietis333  Man priekš tam nevajag iepazīšanās saitus ,lai aprunātos ar izglītotiem cilvēkiem - pietiek , ja spoguli noliek priekšā un var runāties cik gribi , turklāt neviens nepārtrauc tevi pusvārdā! ;)

Nesaprotu kādēļ vilkties uz muzejiem un vēl nez kādiem pasākumiem , ja pietiek ielogoties oho un spēj tik pētīt šejienes eksponātus ! ;)

---Bet ja godīgi , tad šeit jūtos ļoti nelaimīgs , nevaru sagaidīt to brīdi , kad kāda meitene mani no šejienes savāks un palūgs no šejienes izdzēsties ! Tā būs laimīgā diena manā mūžā !

Bet kamēr tas nav noticis , tikmēr nāksies saspiesties ciešāk un mani te vēl paciest !

burleska  Ak vai, sirds pilnīgi lūzt par 17:24. Nu meitenes, taču savāciet kāda valmierieti. Būtu es divreiz jaunāka, daudz nedomātu :)

gertrude  laimīgu varbūt gluži nē, bet jautrāku noteikti. bez tam, visi nedzīvo Rīgā, kur muzeji un izstādes uz katra stūra.

miers2  >autorei
jebitīt meķerīt - manuprāt, ar mani iepazīties - tas, nafiga, ir tas pats, kas ar jibītīt ar ofigenna izglītotu žmuriku iepazīties, je dritvai čisara - šmīzīte, zašibis, figovaja

grieta_85  tavi jautājumi vienmēr ir stulbi!

taizelis22  Ome,cik gadus jau Ķelnē grāfus un baronus sijā?.:D Laikam tīklam acis par lielām!:D Lai veicas!:)

coldlands  ...lielāko dzīves daļu...
Brauc tramvaja, vai ka pasažieris auto, un tā vieta lai blisinatos pa logu, var ieiet saita un ko uzrakstīt. Tas aizņem 10-15 min.
Gaidot karbonādi, sēžot uz poda.... piemēru dučiem. Pat ja tants nebūtu pabeigusi vidējo izglītību, viņa spētu izrēķināt, ka nu nekādīgi nesanāk lielāka dzīves daļa.

Marija_Anna  Laimīgs - tas tāds skaļš vārds. Un lai ikdienā justos patstāvīgi laimīgs, tas par traku.
Labsajūta - jā , apmierinātība, vēl kā citādi...
Bet " laimīgs " , tāpat kā " es tevi mīlu " nedrīkst novazāt. Tad tā īpašā skaņa un sajūta pazudīs.
Par muzejiem - tuvākais gājiens septembra pirmā puse, kad būs atvaļinājums . Pēdējais - kādu nedēļu atpakaļ.
ā , un par iepqzīšanos, tas tāds neprognozējams process. :)

mieru_tikai_mieru  Riktīgi laimīga! Lasu un priecājos, ka ar mani tomēr vēl nav TIK traki :)

av2  nee.

Spogulis  Kālab ir jābūt laimīgam? Cilvēku kārtējais izdomājums, obligāti jābūt laimīgam.
Tā var visu savu dzīvi "pakāst" - mēģinot kļūt laimīgam.

Droshs_Plecs  Ir, ir bišķu dopamīna sekrēcija smadzenēs katru reizi, kad padirsies forumā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu