Prasības

PrasībasHmmm.... jau kuro vēstuli saņemu, ka man esot baigās prasības vīriešiem mana anketa norādītas )))) nu aizgāju izlasīt un nesapratu - kas tur baigs? ))))
kura vieta ir baigas prasības un kādas ir normālas prasības?

preilene  Man šī tēma arī aktuāla, jo es tiešām nesaprotu šo cepienu par prasībām. Mēs katrs kaut ko gribam un katram anketā norādītas prasības. Tad kāpēc viena prasības ir ok, citam prasības nav ok? Piemēram, runcizs (sorry, apskatīju Tavu anketu, jo Tu sīki aprakstīji, kāpēc nevar prasīt 2000), Tu varētu pastāstīt, kāpēc Tava prasība “Iepazīties nevēlos” ir labāka par Melas anketā norādītajām? Ko?

bambucha19  Viss ok, ja gribi ar bakalauru, labu darbu, algu. Bet vai tā ir laimes atslēga???
Un 2000+ eur. Cik Latvijā pelna tik daudz, labi speciālisti, brīvi, Tev atbilstoši utt.

Tinga  Par augstu latiņu sūdzas un gaužas tie, kas netiek tai ne klāt, ne pāri...Vai tad tāpēc to latiņu laist lejā? Nu nē...:)))

runcizs  preilene: mana prasība ir labāka ar to, ka:
Vienkārt, tiek respektēta;
Divkārt, es nespiežu PA asariņu par to, kāpēc pulkvedim štābeļiem neraksta jaunās, cmukās, garkājainās, ar lielām... ACĪM, lai saistītu kopdzīvi līdz kapa malai (apriori, manējā, bet var arī nesanākt - man radi ilgdzīvotāji) :D
Trejkārt, mana attieksme ir nevis necieņa pret sievietēm, bet tiem, kuri sapņojot neaizver acis un pēc tam publiski vaimanā, ka "krokodīlis neķerās un neaug kokosrieksC".
P.S. man nav ne dzimumu, ne rasu diskriminācijas: ja te kāds apvēlies plikadīdis ar tukšu kabatu bet lielu vēderu palaistu publisko piņņu, ka "visas normālās" sievietes pazudušas un neviena smuidra un bagāta jaunuve nepavelkās uz pēcpusdienas seksiņa fantastisko piedāvājumu vecā passāta aizmugurējā beņķī, arī rekomendētu palūkoties uz statistisko pieprasījuma/piedāvājuma attiecību...

008  Man jau šķiet, ka ne kā tāda prasibās nav. Un ja autore pati pelna 2000+, tad ir tikai loģiski, ka meklē līdzvērtigu partneri! ;)

AivarsN  Tas ir tikai labi un pareizi,ka viss precīzi norādīts. Neatbilstošajiem tas ietaupa laiku. Ja cilvēks nolēmis iegādāties Ladu,viņš taču neies uz ekskluzīvu auto salonu lamāties par nesamērīgi augstajām cenām.

Ziids  Vispār nesaprotu par šo cepšanos par svešām anketām... ko katrs ir nolēmis, to raksta,apbrīnojami, ka vēl var iespļaut privātu vēstuli...

dille  Mani vispār uzjautrina dažu indivīdu taisnā domāšana. Kāds večuks, izlasījis manu anketu, raksta man vēstuli- "Tu, mauka, paskaties uz savu zirga ģīmi, un tad raksti kaut ko tādu!" Nezinu, bet nojaušu, kas viņu tik personīgi aizskāra manā anketā, bet rakstīja un nerimās, bija jābloķē.

Vaukskis  Manuprāt, diskusijas autore pareizi norāda, ka nevienam, kurš nepiekrīt viņas uzstādījumiem, nav tāpēc privāti jātraucē, lai paustu savas domas par anketu. Tā tam būtu jābūt; lai meklē citviet ! Prasības pret algu tomēr Latvijas portālā ir baigas kā daudzas cenuzīmes veikalos- trešajā nabadzīgākajā Savienības valstī kā minimums (!) 2000,- eur/mēn ! Es saprastu, ja sieviete būtu kāda 25-30 gadus jauna topmodele, publiskās telpas slavenība, lasi, jūtūbere un vēl sazin kāda modes blogere, bet nu ne jau vairs pēc 40 gadu sliekšņa pārkāpšanas tādus uzstādījumus komplektā uzskatīt par kaut ko normālu- ap to laiku taču bija jāsāk kļūt reālistiskākai, pieticīgākai vēlmēs, nevis jāuzsit sev cena ņemot vērā, kā laiks nestāv uz vietas un nevienu netaupa- pa šo laiku ir uzaugušas jaunas konkurentes, pa kādai satriecošākas.. . Vai tā būtu maksa par dzīves pieredzi vai par kaut ko citu, īpašu ? Maniem draugiem vienaudžiem, kuri pelna no 850 eiro un pāri par 1000, bet noteikti pat ne tuvu minimālajai diskusijas autores uzstādītajai latiņai, sen jau ir pa pastāvīgai mīļai vienkāršai (!) draudzenei vai pat sievai, kuras nez kāpēc tādas prasības nekad nav uzstādījušas pat apprecoties- vismaz cik es zinu nē. Te, šajā pprtālā, tik daudz itin kā ekskluzīvu sieviešu ar prasībām pret ienākumiem vienkāršiem (!) vīriešiem itin kā viņas būtu no modeļu aģentūru vai citu baigi pašpārliecināto sieviešu vides ! Tajā pašā laikā kādā citā diskusijā tiek rakstīts, ka šeit jau tādu nevainīgu faktiski nav, lielākā daļa kandidātu vienas ar neveiksmīgām attiecībām aiz muguras un piedevām ar bērnu (-iem). Protams, katrs un katra jau drīkst izmēģināt laimi, bet Oho tas notiek tik masveidīgi itin kā teju visi šeit piedalītos "Superbingo" izlozē un gaidītu, kad izdosies tikt pie lielā laimesta.

Felde  Mana anketa-finasialas prasibas ir stipri zemakas.ber loooti biezi parmet-lai nolaizoties uz zemes,taadas prasibas sarakstijusi esot... :) Ari es nespeju saprast-kas tur tads?! Bet kad taa padomaju,paskatos uz ielas-tirs,kopts,smaidigs virietis ir aiznemts virietis.... bet man aiznemtie neinterese.... ilgstosi brivie-jau nav tik pievilcigi...

kvarts  Paskatījos anketu-Nashing Special... varētu jau ko piedāvāt, diemžēl vecuma kategorijā neietilpstu...

Tessa  man nav prasiibu, jo interneta neiepaziistos. ja es to dariitu, tadas butu, jo man nav vajadziigs viirietis, kurš pelna mazak par mani.

Tessa  /palasiijas/ Vaukškji, pec tavas logikas sanak, ka 40+ sieviete nevar pelniit tos 850, nerunajot jau par 1000, lai gribetu sev blakus liidzvertiigu pilsoni?

Epifanija  sievietes, kurām ir šādi ienākumi dzīvo vienas, kuras es zinu visas ir brīvas, nezinu gan par viņu intīmajām attiecībām, bet vīriešu blakus viņām nav!

runcizs  Problēma nav, KO meklē, bet KUR meklē. Ar topika autori pazīstams neesmu, varbūt konkrētais sievišķis ir ne tikai divu, bet veselu 20 kilogramu mēnesī vērts, nestrīdos :)
Šodien nra.lv bija patosa pilns raksts, ka CSP esot saskaitījuši, ka LV vidējā bruto alga tikusi pāri štukai. Bet, ja viens ir apēdis piecas kotletes un četri palikuši bešā, tad vidēji katram ir tikusi pa kotletei un izsalkušo nav :) Nu nav, Latvijā to "vidējo" cilvēku.
Kāda saujiņa ar kritērijiem atbilstošiem (tas ir, krietni virs "vidējā") un brīviem Dievzemītē ir, bet maz ticams, ka viņi sava maka tērētājas meklē iekš oho. Viņiem ir savi tusiņi, kur zeltraces bariem pakaļ skrien. Šeit attiecīgi savu laiku nosit un laimi meklē tā pārējā lielā masa, no kuriem labākajā gadījumā sanāk viens vidējais uz diviem. Un, ja tāds tautudēls iemaldās profilā, kur par, piedodiet, ne pirmā svaiguma preci tiek prasītas viņa četras mēnešalgas, protams, cilvim rodas kognitīvā disonanse... :D

Gojko  Vispār būtu labi, ja tas oHo uzrādītu tikai tos, kas atbilst prasībām, a to te katru otro dienu šie hemoroīdi. Un anketas lielākai daļai arī "visiemderu" statusā.

runcizs  Mela, man Tavas prasības ir tieši pie tās pašas vietas, pie kuras Tev - manējās :D Es Tavā profilā nelienu un Tev komentārus nesūtu.
Bet, ja iznesi savu gigasāpi sabiedriskajai apspriešanai, trīs komentāros PUBLISKĀ DISKUSIJĀ mēģināju paskaidrot:
1. Kāpēc Tev ŠEIT neraksta tie, kurus Tu meklē (jo šādu šeit nav);
2. Kāpēc Tev ŠEIT raksta tie, kurus nemeklē (jo tiem Tavas prasības uzdzen kipišu).
Ja ar šo pēdējo izskaidrojumu mana pozīcija vēl nepalika klāra, ko darīt, medicīna bezspēcīga.... :(

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu