Prasības

PrasībasHmmm.... jau kuro vēstuli saņemu, ka man esot baigās prasības vīriešiem mana anketa norādītas )))) nu aizgāju izlasīt un nesapratu - kas tur baigs? ))))
kura vieta ir baigas prasības un kādas ir normālas prasības?

dr_K  Katrs, ko raksta savā anketā, tā ir tikai viņa personiska darīšana, tomēr precīzi norādot, cik jāpelna, lai ar tevi uzsāktu sarunu, kā iespējamo pretendentu, tā ir augstprātība vai maucība.Man ir pilnīgi vienalga, cik pelna mana draudzene, viņa varbūt kaut vai bezdarbniece uz laiku, no tā viņas vērtība nemainās.Nekad neiedomātos uzlikt savā anketā kaut kādu algas robežu sievietei, ja meklēju mīlestību, tas būtu perversi.Mela acīm redzot meklē ko citu..

Chris1986  nu tirgus attiecības - par cik kura to savu "gaļīgo rozīti" (VR) novērtē un vai par tādu maksu ir pircēji. Tā kā par Melu man radies priekšstats, ka viņa sirgst ar disleksiju, tad nedotu pat aprauztu koržiku

janka42  Nekādu nepanesamu prasību tur nav!
Viss normā!
Tā turpini!

Droshs_Plecs  43 gados menopauze jau klāt, tur vispār nekādas prasības nevar būvēt.

2000 EUR gan nav liela summa. Ja liekas kādam tā liela summa, tad lūzeri.

Simpātisks vīrietis ir augsta prasība. 43 gados sievietes neiet īsti prasīt "simpātisku vīrieti".

Mailija  Nu it kā nav baigās prasības-to es par morāles un ētikas normām,bet nu tas ne zemāk par 2000 eirikiem mēnesī gan domāju var radīt skepsi,nu vispār manuprāt nav ētiski par tām naudām baigi prasīt-(Pati opcija liekas lieka),jo nu kāda kuram daļa cik kurš pelna,jo vai tad visi skrien pēc pirmā randiņa kopā dzīvot?Nu labi ja 1%,bet tās naudas prasības var atstumt pat tādus kuriem tā nauda ir-nu tas tas pats ja vīrietis prasa lai ne vairāk sver par 50 kg un lai krūtis ne mazākas par treso-tas tā salīdzinoši.
Droshs_Plecs,Tev jau laikam pašam galvā ir kārtīga menopauze vai iedzimts klimaks :D-Spriezot pēc necienīgā runas veida un arī pēc analfabētisma,jo sievietēm + - menopauze iestājas tik ap 50 gadiem,ja kas?Palasi literatūru!!!:D

av2  varbuut Riigaa arii pelna tos 2000 (teeree arii ) , bet LV mazpilseetinnas ja ir 1000, skaiti, ka ir baigi labais darbs , un esi speciaalists sava jomaa. Jaabuut reaalai prasiibaas, un spogilii arii der iemest aci....

LIGLA  Man patika Tava anketa,tikai cerību,ka šeit tiksi novērtēta -ir no 1000 -1.Anketa vienkārši atspoguļo to ,kāda esi un kāpēc Tev jāsamierinās ar kaut ko niecīgāku.Bet vīriešiem nepatik veiksmīgas sievietes.Tādas patīk tikai -krieviski labāk skan-NIŠEBRODAM.

Labrador  Salīdzinot ar zināmām, brīvām un it kā iepazīties gribosam sievietēm , tās ir visai pieticīgas prasības.

ube  Viss normāli, kādai naudas prasības, kāda klikšķus gaida, kāda smukos meklē.....mūsu medniekiem jādomā kuriem kritērijiem atbilst.

VAZ07  Loti liela liekvardiba ,kamer izlasi aizmirstas kas sakuma bija prasits!
Galvenais vispar nav pieminets ,ka velesies seksu ,Tev tas patik!
Lielaka kluda ir pieminet naudu , pie tam tik liela apmera ,virietis pragmatiska butne ,parekinas un sanak ka profesionala sieviete sank letak un ertak!
Vispar Tavas velmes ir normalas , tikkai tik atklati tas nevajag paust!

Kurts69  nesaprotu, nu godīgi saku - nesaprotu! Ja kādam sievietes prasības par augstu un jūti ka nepavelc, nu tad skaties pēc citas. Ko tur vēl var rakstīt un ņaudēt???

Bazhix  nesaprotu, nu godīgi saku - nesaprotu! Ja kādam sievietes prasības par augstu un jūti ka nepavelc, nu tad skaties pēc citas. Ko tur vēl var rakstīt un ņaudēt??
-------------------------
Ir pasaulē labi cilvēki, kam žēl cilvēka.. :) Saprot, ka ar tādām prasībām neko neatradīs, tādēļ jau laicīgi sagatavo otru, ka visu nedabūs.. Būs vai nu prātīgs, bet nabags (teiksim, bioloģijas profesors LLU), vai arī bagāts, bet kurš uz "Gulbju ezeru" ar makšķerēm atnāk :)

Mani gan vairāk uztrauc tas regulārais prāta treniņš (kas norādīts kā nepieciešamais parametrs anketā) :) Vai piedalīšanās PA ir par tādu uzskatāms vai nav.. :D

lapukoks  Ar prasībām ir kā ar ceām lielveikalā:
Sākumā - svaiga prece, augsta cena. Nopirks tas, kuram steidzīgi vajag, kas naudu neskaita.
Kad prece "iegūlusi" plauktā un ir risks, ka tā var sabojāties (it īpaši pārtikas nodaļā) tiek rīkotas akcijas.
Kad arī tad vēl nepērk, tad prece jànoraksta, bet tie ir zaudējumi - żēl taču. Tad var pielietot dažādas viltības. Piemēram viltot realizācijas termiņu uz iepakojuma, vai arī kā MAXIMĀ - no salātiem izmazgā veco majonēzi, piejauc svaigu un - varbūt kāds muļķis nopirks.

Kurts69  Baz, nu jā, ja uz jautājumu skatās tā iejūtīgi un ar vēlmi palīdzēt, tad protams:))
Es domāju ka krustvārdu mīklu minēšana varētu būt augstākais prāta treniņa līmenis...

Spogulis  Nepatīk man vārds prasības. Normālas velmes sevis cienošai sievietei.

Chris1986  Nē, nu, 2000, protams, ir ļoti piezemētas prasības jeb tā saukā _zemu nolaistā latiņa_. Es anketā prasu, lai sievietei alga būtu vismaz 5000 mēnesī! Un lai tik kāda pamēģina man uzrakstīt, kurai tāda nav - tad dabūs visu dzirdēt, ko par lūzerenēm domāju! :D

kvarts  Ko nu šumējaties, ja paskatās no otras puses vai paši rakstītu cilvēkam ar pamatskolas izglītību un algu 350 eur mēnesī...lai gan cilvēks kas pelna 2000 var knapi galus kopā savilkt, bet tāds kas pelna 1500 vēl 700 katru mēnesi bankā nogulda... ne vienmēr tas kas daudz pelna daudz var atļauties...

VILFORS  Saīsinātā versijā tas būtu, ja nepelni virs 2000 eiro, tad netērējiet manu laiku un nepiesārņojiet pasta kastīti. Tas ir tas, kas visvairāk izlec no tā visa un paliek prātā. Pārējais paliek mazsvarīgs. Pietiekami nekaunīgi es pat teiktu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu