Mīlestība

ir vājums.

Mīlestība ir, kad zini, ka neko labāku nedabūsi.

Epifanija  mīlestība ir tad, kad tu ar kādu esot kopā jūties tik labi, ka nespēj iedomāties, ka kaut kur vēl var būt labāk!:))

bika  :)

Man ir tik liels prieks!
Beidzot te ir tik jauki un sirsnīgi vārdi un ievīti paplašinātos teikumos!
:)

Mailija  Autor,spriežot pēc Taviem tekstiem tā mīlestība priekš Tevis ir tāds svešvārds,ko Tev tāpat nesaprast!Vai nu arī varbūt esi kādreiz bijis kārtīgi uzmests no kādas sievietes puses,tad tagad nu baigi bravurīgi te deklarē ka mīlestība ir figņa un ka uzvar tikai tas vecis kam naudas vairāk vai arī tā vecene kurai tipa pupi lielāki!Un nekad neviens normāls cilvēks nesiesies ar tādu kas uz otru skatās kā uz lietu ko var nomainīt pret labāku ja vecā "nolietojas!"Jo katrai sievietei un domāju arī vīrietim ir svarīgi vienam uz otru paļauties!Nevis ja nu ka kas būt nomainītam pret kaut ko "labāku"!

shining  Autor, no kurienes tāda pārliecība, ka vājums? Mīlestība ir spēks, tā ir dziļa sevis apzināšanās un pieņemšana, atvēršanās sev un pasaulei (otram), ko var paveikt tikai tad, kad esi stiprs. Ja zemapziņā gruzd bailes, ka tiks apdraudēts paša ego, tad mīlestība pēc definīcijas tādā cilvēkā nav iespējama. Banālais "mīliet otru, kā sevi pašu" te iegūst pavisam citu, dziļi piepildītu nozīmi - līdz tam būs mēģinājumi to īstenot no otra gala, lielākoties neveiksmīgi. "Bez mīlestības nedzīvojiet" īstenības izteiksmē arī iegūst citu jēgu.

valmierietis333  Mīlestība ir dzīvība un bezgalība , kad laiks apstājas!

av2  miilestiiba ir vienreizeeji forssa, ja taa ir ABPUSEEJA. Ja taa nav, tad 7x labaak, ka nav vispaar nekas.

burleska  Labrīt! Man pēkšņi autora teksts šorīt izlasījās savādāk. Vakar: "Mīlestība ir, kad zini, ka neko labāku nedabūsi." (nu nevelku es uz labāku, jāsamierinās ar to, kas ir, nu tad ironiski nosauksim to par mīlestību, paziņojot, ka tā ir vājums, tas ir, padošanās apstākļu priekšā) Šodien: "Mīlestība ir, kad zini, ka neko labāku nedabūsi." (jo man jau ir labākā, labāka nav iespējama, tas ir vājums, es atzīstu, ka esmu vājš tā priekšā, kas ir par mani stiprāks, šīs jūtas ir stiprākas par mani) Cik dīvaini strādā cilvēka smadzenes :)

lapukoks  Mīlestība ir tad, kad to otru sajūti kā sevi pašu, kā daļiņu no sevis. (smalkaās pasaules pazinēji tur runā par kopēju auru un ģimenes egregoru) Un tāpēc arī tam otram cenšamies darīt to, kas patiktu pašam. Tāpēc arī daudzi to otru sauc par savu otro pusīti, jo bez tās jūties kā līdz galam nenokomplektēts. Un tas arī ir vienīgais patiesais iemesls lai veidotu nopietnas stabilas attiecības, jo ģimene bez mīlestības tāda ārēja butaforija vien ir un sekss bez mīlestības - prostitūcija.

Zhenija  Mīlestība laimīga ir paradīze, abpusēja, veiksmīga. Nelaimīga , neveiksmīga - elle.

Geisha  Mīlestība nav vājums. Tas ir spēks. Orkāns. Cunami. Dabas stihija atpūšas mīlestības priekšā. Mīļotā cilvēka dēļ vari kalnus gāzt, okeānus pārpeldēt, dienām/naktīm negulēt, izciest jebkuras sāpes, spītēt vētrai. Tu vari sevi atdot sava mīļotā dēļ. Nomirt un augšāmcelties.

burleska  Oj, Geisha, laikam nav nācies, teiksim, gadiem ilgi kopt mīļoto cilvēku.

Kurts69  zināt ka neko labāku nedabūsi ir izdarīt secinājumu. Mīlestībai ar to nav nekāda sakara, jo tā nav objektīva, nav izpētāma un izprotama.

AivarsN  Mīlestība ir tad,kad daudzu gadu garumā veidotais patērētāja dzīves princips un pasaules uztvere sabrūk kā kāršu namiņš. Tikai varens,nekontrolējams spēks var sagraut tik kapitāli un pārdomāti celtu būvi.

nedolce_negabana  Cik daudz cilvēku ir pūlējušies izskaidrot šo "svešvārdu" (autoram)- mīlestība... Drusku tā kā pat žēl autora, liekas neticami, ka tiešām cilvēks dzīvē nav ne reizi šī zibens trāpījuma (Ziedoņa vārdi) ķerts!

AivarsN  Šaubu nav. Ar Amora bultu tieši sirdī! Tas vairs nav cīnītājs.

burleska  DP, kas ir uzvara attiecībās?

burleska  10:47- manipulācijās iztukšota dvēsele. Patiesu prieku iegūt tā neizdosies. Tam, kas Tevi mīl, vismaz kontaktēšanās ar Tevi sagādā baudu. Tev tas ir jāiztur, lai spētu vēsi noteikt spēles noteikumus, bet reālu baudu Tu gūsti nu tā, tikai ļoti minimāli un apšaubāmi...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu