Mīlestība

ir vājums.

Mīlestība ir, kad zini, ka neko labāku nedabūsi.

fargo  "Mīlestība ir vājums."
nē, nav.

"Mīlestība ir, kad zini, ka neko labāku nedabūsi."
nē, nav.

shining  DP un kas tad pēc tās "uzvaras"? pakāpeniska dzīvesbiedra pārvēršana par savu ēnu, tad nākamie iekarojumi un uzvaras? paplašini te savu uzvaras aprakstu, padomājot arī par tāda modeļa ilgstspēju.

ketija64  neko nesaprotu :) uzvaras ,sakāves ..vai tad tā ir mīlestība?

shining  ok, un kāds tam sakars ar mīlestību? 😁 es tādā modelī saskatu tikai vientulību un bailes - ar otru cilvēku iznīcinošu agresiju varbūt var uzvarēt atsevišķu kauju, bet ne karu. nav ilgtspējas.

eksim_braalis  Papildinot 12:09 viedokli - ar tādu domāšanas modeli var dzīvot tikai šodienai, nedomājot par to, kas notiks rīt. Tā teikt - pēc manis kaut ūdens plūdi.

nakunakutekuteku  Ja kads jauta,kas ir milestiba,tad diemzel to nekad nav izjutis.Zel cilveka.Tie kas megina pamatot,kas tad isti ir ta milestiba,tie ir iepazinusi sis parpasauligas jutas,kad nekas nav par grutu,nekas nav neiespejams...burvigi!

liedags1  Te tik daudzi spriedelē! Kas ir mīlestība? Mīlestība: savā būtībā, esībā, stāvoklis, ko nevar izskaidrot nekas, neviens, vismaz veselais saprāts: nē!Jā, var attiecināt uz sajūtām: labi, komforti...utt. , bet patiesībā: mīlestība: daudzšķautnaina: starp vīrieti un sievieti : sava; ģimenē : sava: vecāku un bērnu starpā sava!KAs ir svarīgi: svarīgi ir mīlestība divu cilvēku attiecībās: vīrieša un sievietes..., katram no mums tā izpratne ir sava: citam dod komforta sajūtu, citam materiālo labumu, citam atkal ko citu... cieņa, savstarpējā uzticēšanās, uzdrīsktēšanāsi tas visā ... tā ir mīlestības tikai un vienīgi maza sastāvdaļa!

jurks  Mīlestība ir dāvana! Un lai mēs varētu šo dāvanu atbilstoši novētēt ir vajadzīgs sagatavošanās darbs! Ja mēs būsim sevi pārlutinājuši ar mīlas priekiem un dažādām baudām, tad, visdrīzāk, nespēsim novērtēt un izjust prieku! Līdzīgi kā ar ēdienu, ja gribi ēst ar baudu un prieku vajag pirms tam pagavēt!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu