Kā tādi suņi...

Visus jautājuma uzdevējus aprej. Var būt jebkāds jautājums,ja palasa,tad uzreiz metas virsū jautājuma uzdevējam.Tāds ...vai šitāda....,neatbildot uz jautājumu.Tas ir zems intelekts,nervozitāte?vieglāk paliek?

Skarlete  Tinga! Suņveidīgie cilvēki vai nu rejās vai laizās - manā (1970.g) horoskopā tā ir rakstīts...ta kā - novērojums pareizs!

Kurts69  EIZHENIJA_FINKA, iespējams arī ka tā. dažreiz izskatās, ka te ir vienīgā vieta, kur cilvēkam izdodas iegūt vismaz kaut kādu komunikāciju. Un tad nu ņemās atbilstoši savām spējām. ir jau labi, ja tēma puslīdz interesanta, bet kad sākas šitie "Neviens mani nemīl, jūs visi te esat kakas" tad kaut kā paliek skumīgi. Un kādus nez ierakstus cilvēks cer sagaidīt? Varbūt atvainošanos?:D

fargo  atkal ir tas pats, cilvēks grib kaut ko pateikt un tas viss skan kā uzbrauciens/apsūdzības visiem. un seko reakcija. kariņš.
pat(!) ja mesidžs, patiesībā, nav aplams. bet izteikts carpet bombing manierē nostāda messengeru pret visiem(nu, gandrīz visiem).
atskan šāvieni. mesendžers slepjas tranšejā un vairs ij galvu nevar izbāzt ārā.
patīk? diez vai.

bet vēl lielāka kļūda ir vēlāk visiem dzirdami secināt, ka visi ir stulbeņi un zemu intAlektu. patiesība varētu būt tā, ka neviens nav ar īpaši zemu(nu, varbūt visādi laizitāji un virināji ir, nemēriju, nezinu. pieņemu.). tikai uzsākt ar uzbraucienu, bet kad riepa iesprūst, tad vēl piedot vairāk gāzes beidzas gandrīz vienmēr vienādi - dubļiem sejā. vismaz kādam.

EIZHENIJA_FINKA  Nebija pat uzbraucienu, kaut kāds tajona kekss pat uz randu bija gatavs aicināt!

anitina  Suni rej ---bet karavana iet talak!!!

DanaL  Admini vispār vilki :D

gertrude  ja esi vilku barā, jākauc līdz.:)
visus jautājumu uzdevējus neaprej.
jautājums, tā, čisto v kosmoss, kādu reakciju gaida cilvēks, kurš pārējos nosauc par zema intelekta nervoziem suņiem. interesanti, vai arī kompānijā, aci pret aci, atļaujies šādus tekstus?

riks086  Un kas tad ir tie jautājumu uzdevēji? Paņem un paskaiti, cik ir identificējami. Provokatīvo, nicinošo, cieņu aizskarošo jautājumu grupā anonimitāte ir gandrīz 100%, jo no identificēta profila tādus jautājumus a) kaunās uzdot b) baidās uzdot, jo atpazīts uz ielas, varētu savu reizi arī dabūt pa seju. Un vēl - daudzos jautājumos nepārprotami saskatāma administratīvā resursa roka - ar mērķi paaugstināt portāla aktivitāti, ko mēra klikšķos (shēma vienkārša - uz katru klikšķi parādās noteikts reklāmu skaits, par ko uzturētājam pienākas konkrēta summa). Augšminēto iemeslu dēļ PA pēdējos gados ir pārvērtusies par stagnējošu, piesmēķētu un kaktos piemītu ieskrietuvi.... protams, arī šādām vietām piemīt savs savdabīgs šarms un intereses pēc kādu reizi var arī iegriezties...

Peleks  skatoties kas pa jautājumu, ja jautājuma autors jautājumā aprej ctus, tad neko citu pretīm kā apriešanu vari negaidīt, ja jautājums ir par kādu tēmu, jeb problēmu, tad atbildes ir feinas

Karriba  Oj, sen jau saprasta patiesība. Lielākā daļa vnk nemāk pieņemt citu viedokļus, pārāk uzvelkas, asociē tēmu ar sevi, kas protamsm ir sāpinājis. Nu karoče - liela daļa ne tikai šeit, bet vispār dzīvē ir totāli lūzeri, kas nespēj kontrolēt savas jūtas. :D

SeyMoor  Parej. Ieķer kājā un... varbūt pēc tam reālajā pasaulē paliek "balti un pūkaini", saviem tuvajiem sniedzot mentālas miera ostas laimi:)

baluba  Kam citi visi suņi, gan jau paši tādi ar ir ..... kas suņi, kas kuces, bet tāda nu redz ir tā dzīve ....

Ziids  baaaaaaaaaaaac, lai nu ko, bet suņus gan , lūdzu, neaiztikt...

Tinga  Atbilde Skarletei, 16:34-mans suns tāds nav un dēls, kurš dzimis Suņa gadā arī tāds nav...ne rejās, ne laizās...:)

coldlands  A ko gan milu var pateikt autoram, kas uzcepj tēmu par onkam pljarzakiem, vai iedomīgam tantam?!
Man feisbuka sarkano kartiņu iedeva, vēl viena sūdzība un vsjo kirdik, a es ir mīļš onka, rupjības nerakstu, tikai pravdu saku, un tiem kam nepatik šķiet ka reju.

igors1972  Kopējā neta vidē cilvēciskā faktora nav....

ULTRA  Tas nozīmē, ka daudz seksuāli neapmierinātu, nelaimīgu cilvēku. Un iepazīšanās saitā tā tas ir. Laimīgie, veiksmīgie te ieskrien ļoti reti, uz dažām minūtēm tikai.

Jaunadiena  Nu re, jautātājai izdevās izprovocēt šejieniešus,daži sāka riet...vai kāds šos disputus vispār var uztvert nopietni, tā ir tāda spēle un viss.Bet dažreiz ir interesanti viedokļi, to noliegt nevar.

janka42  Neķer kreņķi!
Varbūt piedāvā kā tos"suņus" nomierināt!?
Autor, idejas ir?

avenekazene  Parasts latviesa izgajiens-visus noriet!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu