Kā tādi suņi...

Visus jautājuma uzdevējus aprej. Var būt jebkāds jautājums,ja palasa,tad uzreiz metas virsū jautājuma uzdevējam.Tāds ...vai šitāda....,neatbildot uz jautājumu.Tas ir zems intelekts,nervozitāte?vieglāk paliek?

av2  taa nav. Ja jautaajums "pa ggeelu" , nevis jau jautaajumaa uzbraucot VISIEM viiriessiem, piemeram , sannem atbildes par ggeelu. Vieniigais...kas , varbut taas atbildes absaluuti nesaskanees ar to, ko esi sacereejusies sannemt. Cik cilveku, tiik viedokllu.
Neapvainojies :)

Valensija01  Pa lielam autorei ir 100% taisnība, rējēju šeit netrūkst, jo kaut kā tak savu zemo pašvērtējumu jāmēģina celt!

shining  Valensija01: zinkā, tie trauki ir savienoti, un ne viss ir melnbalti mālējams.. arī sāpīga reaģēšana uz jebko, uz ko var nereaģēt, visbiežāk ir zema pašvērtējuma pazīme.

KlusumsL5  Krieviem ir tāds vārds kā стервозность (angliski laikam būtu: bitchiness) - tas tad arī raksturo tos aprejošos indivīdus, kuri lielāko tiesu ir fotoanonīmi un kuriem, neskatoties uz iegūto reizēm pat augstāko izglītību, tomēr laikam jau intelekts nedavelk līdz šiem psiholoģiskajiem smalkumiem kā spēju saprātīgi atbildēt vai paklusēt par tēmu, kuru tie līdz galam neizprot

alvis25  Suņi rej ,bet karavāna dodas tālāk . Aprej jau tie kas neko nav spējīgi izdarīt .

magnija  suņu.. suņi... a kpēc tad uzreiz dzīvnieks jāapvaino :) suņi ir forši

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu