Vecais labais jautājums par dzimumu vienlīdzību:D

Nu te PA ir piebrēkts pilns par vājiem vīriešiem,kuri ir lupatas un pamet bērnus.Kā arī par sievietēm,kuras nezin ko grib.Apstājamies pie viena-PAGALE VIENA NEKAD NEDEG!!!Lai tiktu pie bērna ir vajadzīgi 2.Ja bija lupata vīrietis-bija arī sieviete bez pelēkās vielas.Ir atzīstu,ka ir veči lupatas-neaizstāvu,reizums dažam labam gribas iedot pa ausi.Bet tādi nav visi-ir bieži,ka sievietēm sazin no kurienes parādās "rieksti" ne tāpēc,ka vecim viņu nav,bet gan tarakānu dēļ-rezultāts ir tā ka gribot nenoniecināt savu pašvērtējumu vecis laižas lapās.Tikai nesākat aurot,ka runāju no savas pieredzes.Mana pieredze ir diezgan dīvaina.Labākais draugs visu laiku smēja,ka māku atrast sievietes ar bērniem.Jā manā dzīvē nav bijušas citas attiecības.Bet man tā nav bijusi problēma nekad.Tagad nu neliela barjera gan tam visam ir,jo nedzīvoju Latvijā.Labi par viņām.Viņas ar nedzīvoja ar bērniem kopā,bet bērni dzīvoja pie mātēm.Vienai paveicās-pierādiju,ka bērnam jādzīvo kopā ar māti un tā ar notika.Lai gan protams tā ir pagātne nu jau,bet man prieks,ka bērns joprojām ir kopā ar māti.Šķīros kāpēc?Nebija tas ko dzīvē vēlos,lai gan bija pavadīti 4 gadi.Pārējās 2 citas to nepiedzīvoja,jo neņēma kājas apakšā.Neņēma kājas apakšā-staigā tālāk un gaudo.Es neraudu par to ka man viss ir slikti-man viss ir ok.Esmu pat dažbrīd laimīgs,ka esmu tāds kāds esmu un tādu nav daudz.Bet tagad pie tēmas-ne tikai veči pamet savus bērnus,bet ir arī tādi,kas gatavi apstādināt tanku kailām rokām dēl Tevis un Tava bērna neskatoties uz Tavu pagātni.Huļi neviens par to nerunā?Un es vēl esot negatīva person:D Es ir nežēlīgi neitrāls un reāls.Ja kādam liekas,ka negatīvs-piedod tas nozīmē,ka tāda ir arī realitāte.

nazis  Ja daudz uztraucas par dzimumu vienlīdzību, var iestāties dzimumu vienaldzība.

raina1970  Viss jau būtu bezdievīgi skaisti, tikai... ja mazliet nopietnāk. Nevis atrod -sievietes ar bērniem- bet -cilvēks konkrēti tiecas pēc attiecībām šādā formātā- jo tajās ir kaut kas, kas liek justies labi. Minēšu- tā ir sajūta , ka labs, pareizs, ofigenno pozitīvs, jo--- nu jo stiepj, balsta, koriģē un diriģē tur visu to situāciju... Man frāze - vienalga kā tur tev bijis pagātnē-- vairāk gan saistītos ar paša teicēja zināmu psihotipāžu, nevis ar domu, ka - re cik prātīgs puiks, nepievērš tam vai šitam neaktuālam uzmanību.. Varbūt tomēr der padomāt mazliet plašāk tam pasaules lāpītājam- bija gana nopietni iemesli sievietēm savus bērnus uzticēt audzināt - vecmāmiņām- kā sapratu no komentāra.. un tas nekas, ka tie iemesli cilvēkam no malas var šķist- nenopietni, smieklīgi, absurdi vai neadekvāti.. visādi var būt- tomēr pirms iejaukties tādā visai nopietnā lietā kā- cilvēkbērna dzīve-- pat ar it kā labiem nodomiem, derēja kaut 100 reizes padomāt, un apdomāt.

banga50  Uzcepās Kalnietis no kalniem. Vienlīdzība... Vispirms jau kaut cieniet viens otru... Tad ko tā vārna ... domāja gulēdama. Un Tu tēvainis?! Ja esi normāls vecis.. domā ar smadzenēm, ja tādas ir!?

Iga1972  ES audzinu meitu viens no 3 gadu vecuma.Tagad viņai ir 13.Un manā dzīvē ir viss OK.Labprāt izteiktos gari un plaši,bet tas nav vajadzīgs....Bet viens ir skaidrs,gan vīrieši,gan sievietes ir dažādi!Un ne tikai tēvi pamet bērnus,ir arī otrādi,tikai par to gan tiek klusēts,un es pat zinu kāpēc!!!!Visiem foršu vakaru!!!

missperfumee  21:21 Laikam domāji, ka skabargu otra acī redz, bet baļķi savā nē....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu