Vai sievietei ir vajadzīga tāda mīlestība?

Man kāds vīrietis teica ka ļoti mīlot savu sievu ,bet kaisles nav.Guļot kaila blakus,bet šim no tā ne silts ne auksts.Bet kādu citu sievieti ieraugot kaut vai mini brunčos uzreiz rodās vēlme ko šamais šad tad arī realizē un tad atkal kā nekas nav bijis atgriežas pie sievas.Ja kas, sieva nav nekāda neglītene,var pat teikt ka ļoti simpātiska sieviete,bet šim interese ir pret citām un varbūt pat nesimpātiskākām par sievu.
Visādi citādi viņš rūpējas par ģimeni un šķirties netaisoties.Sieva domāju ka laikam pat nenojauš par visu šito,bet ja nojaustu un zinātu!Vai tāda mīlestība ir vajadzīga?Un vai ir sievietes kas ar tādu samierinās lai tik nebūtu vienas?

Gojko  Nē, ne par piespiešanos rakstīju. Vienkārši gulbji to dara bez cerības uz ordeni.

Ute  Hm....nez vai ordenis ir tas,dēļ kā ciest vai upurēties. Katram,protams,savs ;)

Gojko  Nu neesmu es gulbi ar ordeņiem apkārtu lidojam, peldot, ejot redzējis.

valmierietis333  Atkal par daudz pretrunu...

Kas vienam skaista , citam neglītene !

No tēmas uzsaukuma /lasot starp rindiņām/ tikai sapratu ,ka autore ir tā nešpetnā īso brunču mīļākā , pie kuras personāžs nāk izkratīt sirdi un aprunāt savu sievu, un pat sievas bildi atrādījis ,lai tā var novērtēt cik sieva skaista!
Diez kas nav...

-Sirdsapziņa nemoka!?

Bet atbildot uz tēmas jautājumu , cita samierinās , bet cita liek šim vēl lielākus ragus !

sarmucis  Ja sieva nenojauš tad jau vīram ir visas iespējas, šeit jau katrā otrā anketā rakstīts bez saistībām..

gertrude  Gojko, piedod, ka sagraušu Tavas ilūzijas, bet ar tiem gulbjiem tā viss gluži nav, pēc DNS analīzēm izrādījies, ka viņi šmauc pa kreisi tāpat, kā citas radības.

Karmensita  Ja vīrs apklačo sievu, tad kas tas par vīru...

Laapsta_aciis  Zin kā ir? Galvenais nav sekss. Galvenais ir - mīlestība. Tāpēc ir tā, ka ja tā seksuālā vilkme ar laiku izbalo un ierūsē, paliek mīlestība, ja vien, protams, viņa vispār ir. Un tā mīlestība ir kas augstāks par pliku seksi un mirkļa kniebienu, ko būtībā vari dabūt, kad vien vēlies.

quimera  Da liekas viņam vispār neko nevajag!
Neprot ne veidot,ne uzsākt nē arī uzturēt attiecibās!
Tikai forumos gudri rakstīt ,un ik pa laikam ar kādu pārgulēt.

Nopietnam attiecibam nav derīgas!

Epifanija  gan jau ka sievai vairs nav ne silts ne auksts pret vīru, tādēļ ir jāmeklē citi risinājumi..

Jauks_vakars  Vismaz kaut kas! Nav jāmeklējas internetā, jo mīļotais ir blakus.

Emma45  Reāla situācija. Vecis neuzmācas ar seksi, tāpēc viņai daudz brīva laika, kuru pavada OHO. Abi nolaiž pa kreisi un miers mājās.

preilene  Ja jau viņa dzīvo ar vīru kopā, tad ir vajadzīga šāda mīlestība. Bet katrs cilvēks ir savādāks – kas vienam šķiet ok, citam tāds nešķiet.

Es pat spēju iedomāties, ka pēc 20 gadu kopdzīves nav vairs sākotnējās kaisles un tad pārim pašam jāizlemj, kā turpmāk būt – vieni brauc trakos ceļojumos divatā, lai atdzīvinātu sevī kopā būšanas prieku, citi šādi – nedara neko un citiem stāsta, ka nestāv vairs uz sievu.

solvitas  Ja jau viņš par viņu rūpējas un mīl, tad kāpēc gan nedzīvot kā ar brāli vai tēti, tie tak arī mūs mīl, bet seksa ar viņiem mums nav. Un godīgi būtu arī sievietei tad ieviest mīļāko un katrs var dzīvot savu paralēlo dzīvi it kā esot kopā. Nu tāds kā istabas biedrs.

Kurts69  gan jau sieva tāpat šad un tad arī laiž pa kreisi un ģimene laimīgi rullē tālāk.

Reds  Kurš maksā tas pasūta mūziku un mēs visi zinām kurš maksā.

Rouzita  Sen nebiju te bijusi un lasījusi.. tagad palasīju tēmas un komentārus- sasmējos.
Ja, te dzeguzes joprojām kūko skaļi.

Edgars37  😃😃😃, apac, kadas gan pasakas ohoonkuli gan stasta, lai ohosieviesu acis izskatitos kruti😃😃😃, da ta sieva vinam vnk nedod😃😃😃

rikititikitai  Katram ir savi iemesli kādēļ ir kopā ar otru cilvēku. Ir cilvēki, kam sekss ir mazāk svarīgs. Es pati nebūtu ar mieru dzīvot bez saderības seksā, bet citiem tas nav tik svarīgi.

ne_meklejumos  Vīrietis, kurš mīl savu sievu, nekad tādas intīmas lietas apkārt nebazūnēs, neapspriedīs savu sievu un viņu intīmās attiecības.
Protams, kāja var paslīdēt katram, bet arī tād ģimene un partneris ir pāri visam, jo mīl un negrib to zaudēt.
Tām mirkļu baudas sievietēm, vajadzētu saprast, ka tieši viņām tiek stāstīts vēlamais,mirkļu iegribas vārdā. Nu ko gan citu tas vīriets lai stāstītu, ne jau cik šim iekārojama un forša sieva, bet reizēm arī jāpaguļ, 24 stundas diennaktī neseksosi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu