Vai sievietei ir vajadzīga tāda mīlestība?

Man kāds vīrietis teica ka ļoti mīlot savu sievu ,bet kaisles nav.Guļot kaila blakus,bet šim no tā ne silts ne auksts.Bet kādu citu sievieti ieraugot kaut vai mini brunčos uzreiz rodās vēlme ko šamais šad tad arī realizē un tad atkal kā nekas nav bijis atgriežas pie sievas.Ja kas, sieva nav nekāda neglītene,var pat teikt ka ļoti simpātiska sieviete,bet šim interese ir pret citām un varbūt pat nesimpātiskākām par sievu.
Visādi citādi viņš rūpējas par ģimeni un šķirties netaisoties.Sieva domāju ka laikam pat nenojauš par visu šito,bet ja nojaustu un zinātu!Vai tāda mīlestība ir vajadzīga?Un vai ir sievietes kas ar tādu samierinās lai tik nebūtu vienas?

MonaLiza  Man tas liekas traģiski. Žēl tās sievas. Bet vīrs ir reāls idiots. Pareizi būtu runāt par to ar savu sievu un risināt problēmu. Nevis lekt citām virsū.

raina1970  Gan jau arī atradīsies kādas ausis, kuras ar lielu patiku noticēs tai vīrieša stāstītajai pasakai.. varbūt ausis būs nepieredzējušas un gana jaunas, varbūt- tikai galīgi nepieredzējušas, citiem vārtiem sakot- naivas. Un vīrietis pats savās acīs tad būs- nu varonis, varonis kā minimums. Abet tak tas ir stāsts-uz publiku, konkrētak -uz to publikas daļu , kuru tiek plānots nošarmēt , un , tā teikt, pavadīt laiku-tet-a-tet.Nu neteiks taču coms- zini, man ir garlaicīgi ar sievu gultā, man vajag adrenalīnu, davaj ejam paseksot... a šitā skan gana civilizēti, un pašam šķiet, ka ir pa smuko. Vai sievietei - konkrēti viņa sievai tādu ģimenes modeli vajag- nu to laiakm jau vislabak būtu jautāt viņai pašai.. personīgi man noteikti, ka nevajadzētu,netērētu savu laiku kopābūšanai ar cilvēku, kuram nav nedz īstas saprašanas ko pats grib, ne prasmes, ne savstarpējas cieņas un par mīlestību tur runāt vispār būtu tā kā smieklīgi.

Laimnese  Ja nav kaisles, tad nav arī mīlestības. Kā var negribēt mīļoto cilvēku? Man tas šķiet jocīgi. Vienkārši abiem tā patīk dzīvot....

Ziids  Ja mūsdienās, sieviete ar kaut ko samierinās, tad attiecību pamatā ir aprēķins. Mīlestība tā pat kā regulārs seksis, vēlams ar mīļoto vīrieti, ir vajadzīgs, kaut vai veselības dēļ. Vīrietis, kurš reāli šļūc pa kreisi vai plāno to darīt , bāzīs jebkādus "´batonus"´ausīs potenciālajai mīļākajai/piegulētājai.. un, ja viņš stāsta par sievu jebkam, kurš klausās, tad tik pat smuki stāstīs citiem, kādās pozās TO dara ar savu piegulētāju.. tādam nav cieņas ne pret sevi, ne pret saviem tuvākajiem... Nožēlojami.

Karriba  Lielākā daļa nemaz nezina, kas ir īsta mīlestība. Mīlestību sasaista ar seksu - ja iekāro un ir arī citādi kopā labi, tātad mīl. Bet, nu nezinu, piemēram, tā otra puse par invalīdu klūs, diez vai tā mīlestība turpināsies.... Mīlestība NAV seks. Seks ir tikai papildus bonus. Un uz seksu balstītas attiecības - nekad nebūs ilgstošas. Un tad sākas visas diskusija - nav vairs iekāriens, apdzisušas jūtas, nav interesanti utt. Bet vai tas esat viens otru iepazinuši kā personības, lai būtu interesanti kopā vnk tāpat? To nevar izdarīt, ja balsts ir uz seksu rītā, vakarā..

Chris1986  nu, redz- ir kas arī zin pareizo Mīlestības definīciju un nes gaismu mums tumsā mītošiem

MonaLiza  Karriba komentāram pilnībā piekrītu.
Mūsdienās nav mīlestība ir seks. Viss centrēts ap to. Daudzi vīrieši vispār neprot mīlēt tikai iekārot. Kad iekāre pāriet tas apm pēc 2-3 gadi. jo pierod pie otra. tad viņu "mīlestība " arī beidzas. Tos "vīriešus" var atpazīt pēc tā ka viņiem tikai sekss. viss ap to. un galvenais ātrāk sievieti gultā dabūt. reāli viņam viņa interesē tikai kā objekts .
Palasot kaut vai te oho tēmas un komentārus. traģika.
Bet jāņem vērā arī tas kas raksta šos komentārus ne jau tie labākie vīrieši. To jau var pateikt pēc tā ko viņi raksta( viņu domāšanas ,viedokļiem).

av2  gan jau , ka sex bija "tuudiigs,bez odzinnas , standarta , pa tumsu, zem dekka" ...... liidz APNIKA VISS . Un ja taa, tad game over. Sieva var pat saakt maaksliigi censties buut baigi sexy utt, bet nekad vairs taada nebuus.Sava viira aciis.
To vissu noteelot nav iespejams.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu