Iekarot sievietes sirdi - tas nav nekas sarežģīts...

Iekarot sievietes sirdi var katrs vīrietis...

...bet iekarot sievietes prātu - tas ir patiesais izaicinājums.

Atstāt viņas dvēselē, būtībā un kopējā ego formācijā neaizdzēšamu nospiedumu uz visu atlikušo mūžu. Tā iespiesties viņas sinapsēs, ka neviens cits, lai kas viņš būtu, viņu vairs nevarēs izārstēt.

krumuzagis  vēl jau arī ožu, kārtīgi veči kārtīgi nes

nedolce_negabana  Skaidrs, ka Tevi, Drošais plecs, arī vairs nekad nevarēs izārstēt:D

studentka  Es teiktu-katram pēc viņa saprašanas.Ko nu mēs katrs saucam par "prātu" un ko nu par "sirdi".Ja par prātu saucam to,par ko mēs domājam un par sirdi to, ko mēs jūtam, tad es par prātu ne centa nedotu. Patiesībā visi dzīvojam no jūtām, ne no prāta. Prāts var dominēt tikai tur, kur nav pieredzes, tad vajag akadēmiskās, teorētiskās zināšanas,lai rīkotos. Pēc pirmās pieredzes jau sāk nākt poņa, ņuhs un tad čujs, jeb jūtas un prāts var mierīgi iet bekas lasīt, jo pieredze dara savu. Arī galīgi tupi cilvēki, ja 131 reizi sūdos iekāps, 132 reizē tomēr aizdomāsies, ka tur nav jākāpj.Un ja jau esi aizdomājies, tas nav prāts, bet gan ieslēdzies saprāts.Saprāts ir kudī divas mājas augstāk par prātu, tur iekļauts viss-prāts, pieredze un jūtas.

Virgo  Piekrītu autoram, gari te negribas rakstīt - pieļauju domu ka par 1 000 000 naudiņām te gultā liksies 99 no simta , bet neesmu pārliecināts ka kaut viena par 1000 000 pārdos savu dvēseli ...nu kaut kā tā...

quimera  Normālu sieviešu te nav .
Tikai jocīgas palikušas .

Gojko  Savos dziļākajos sapņos
Katram nabagam ir pils
Tur tiek pavēlēts un rīkots
Tur tiek kara gājiens posts

raina1970  Iekarot- var sievieti, kurai tas ir aktuāli, hm, tādas cīņas, kaujas, kas zinamā mērā pacels viņas pašvērtējumu-- re, cik esmu super-puper, ja jau tie tur tā cenšas.. Bet tad ir moments- ja esi ar karošanu iekarojis kaut ko- sēdi un sargā ar plinti to iekaroto -24|7///,savādak fiksi vien pazudēsi to trofeju. Ieinteresēt sievieti- tā patiesi, ne ar ārišķībām, bet ar savu personību, savu prātu, , savu es--- tas jau ir krietni sarežģītāks uzdevums vīrietim, tiesa gan. Bet ja sanāk un abpusēji ir okay- nu brīnišķīgi, tad ir feini.Par to neizdzēšamo nospiedumu- nu nezinu gan, protmas, ka tas glaimotu vīrieša ego=lūk, mani nevar aizmirst, bet tās domas tā- sava pašvērtējuma limeņa rādītājs , nevis kas cits.

EIZHENIJA_FINKA  Drošais Plec, dēls, bet tu tak līdz penzijai nenovilksi ar tādu naida, atriebības un dusmu bagāžu galvā. Slimības birs kā no pārpilnības raga, un Zēns no Karstā Ceha ar ragiem un āža kāju tiks pie tavas sabiedrības dikti ātri.

EIZHENIJA_FINKA  nu, ot! Pat skaists līķis nabagam nebūs...:(

Seikoplus  Ko Jūs tik saasināti uztverat? Drošais jauns džeks. Izskriesies, sirdis palauzīs un kad būs nomierinājies, tad arī ķersies pie "prāta"🙂

EIZHENIJA_FINKA  feikopļukt, Intelekta esamība ne vienmēr ir Prāta apliecinājums...:)

hjuumans  domāju, domāju, ko man šitas frukts atgādina, beidzot kaut kāds siluets iezīmējās:
bija te tāds arbūzu čalis. ot nevaru atcerēties niku. viņš gribēja arbūzus tirgot, prasīja padomu, tad viņam kaut ko atbildēja, bet viņš vajag vai nevajag brauc visiem komentētājiem virsū, praktiski bez izšķiršanas.
viņš komentēja visās sadaļās, cik atceros, maksimāli kategorisks par jebko.
ta lūk, es nevarēju atcerēties, ko šitas klauns man atgādina, tagad atcerējos. viņš mats matā raksta tā arbūzzēna stilā.
šitais live fast, die young bija pēdējais štrihs. to viņš arī kaut kad uzrakstīja. bļāviens... kāds nu bijas tas niks?

liedags1  Kad saproti , ka neko citu iekarot savā dzīvē nav spējīgs, tad ķeras pie prāta, bet aizmirst izvērtēt sava prāta, kā iekarotāja spējas...

valmierietis333  ´´Iekarot sievietes sirdi var katrs vīrietis...´´

-Tālāk par šo teikumu nemaz nelasīju ...

Ne katram ir tādas īpašības vai pacietība!

Par kalēju vai galdnieku , arī drāz-nieku nevar būt jebkurš , ir jāsaskan ļoti daudz sīkumiem!
Galdniekam vajag pacietību ,kalējam spēku , drāz-niekam abus divus un vēl papildus pāris skrūvītes īstajā vietā!

Ar to vien ,ka tev kaut kas starp kājām karājas , nenozīmē ,ka saņemsi zaļo gaismu !

Seikoplus  Eiženij! Pastāsti sīkāk par šito ....Intelekta esamība ne vienmēr ir Prāta apliecinājums....?🙄 Varbūt vari minēt kādu piemēru?

EIZHENIJA_FINKA  Prātigi cilveki nekad neielauž piektajā ātrumā ar bļāvienu "" lai man no tā ir sliktāk"!!!!. Pillermana IQ, bez EQ, negarantē harmonisku eksistenci.

Drole  >> hjuumans

saki, liFefast arbuuzu chalis ir tas pats PatiesibasKalns, kas vienubriid bija paarnjemts ar trushiem, bet laikam tie izraadiijaas paarlieku sarezhgjiitas radiibas prieksh vinja? :D

jurks  Pirmā reize ir tā, kas iespiežas visās iespējamākajās vietās! To pārspēt praktiski visdrīzāk neizdosies !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu