Iekarot sievietes sirdi - tas nav nekas sarežģīts...

Iekarot sievietes sirdi var katrs vīrietis...

...bet iekarot sievietes prātu - tas ir patiesais izaicinājums.

Atstāt viņas dvēselē, būtībā un kopējā ego formācijā neaizdzēšamu nospiedumu uz visu atlikušo mūžu. Tā iespiesties viņas sinapsēs, ka neviens cits, lai kas viņš būtu, viņu vairs nevarēs izārstēt.

Seikoplus  Eiženij? UN??? Kāds te sakars ar piekto atrumu, bļāvienu, intelekta esamību, ne viemmēr prāta esamību?

miers2  dziļi iespiesties un atstāt neizdzēšamu nospiedumu sinapsēs visvieglāk ar lāpstu vai lomiku

Pillerina  Nuuu, sinapsēs iesēžas drīzāk triperis no vīrieša nevis viņš pats. Viņš paliek atmiņā ar to, ka pats neatzīst faktu par slimumu :-)
Un iekarot sirdi arī tomēr nav tik vienkārši kā pačurāt, ar 2 pirkstiem stobriņu turot :-)

Kurts69  "iekarot sievietes sirdi" - domāju par šo. Kaut kas griež ausīs. Nav runa par tematisko kontekstu, bet vispār. Ja karo, tad ir kritušie, ievainotie. kaut kas tiek salauzts vai iznīcināts. Tas nav pareizi.
Un man šķiet ka nekāda karošana nav nepieciešama. Man šķiet, ka daudzas sievietes ir gatavas atdot savu sirdi bez kaujas. Tikai vai vīrietim pietiks drosmes to sirdi paņemt? Vai pietiks prasmes lai šo sirdi uzglabāt, aprūpēt un piepildīt. Ne katrs vīrietis to spēj, ne katrs to grib, ne katrs ir gatavs riskēt, jo sevišķi, ja apzinās atbildību un nav pārliecināts par sevi.

kjirsis_X  atnākt ciemos un un apgāzt puķupodus. o jē, jabi dabi dū

miers2  beidzot Kurts pateica ko jēdzīgu šajā tēmā par iekarošanas jēdzienu :) Iekarot sievieti reāli nozīmē, ka tai sievietei tas vīrietis iesākumā bija pie pakaļas, bet viņš bāzās un bāzās virsū ar savu uzmanību, kamēr sieviete to visu vēsi apsvēra, ka var jau padoties, jo saskaitītie plusi bija vairāk nekā sākotnējā nepatika un gluži neriebjas taču arī, ne :) Normālā situācijā sieviete atdodās emocionāli bez kādas iekarošanas!!, jo viņai pašai viss tāpat patīk un gribās ļauties jūtām ne mazāk kā tam vīrietim, kurš vienk ir pienācis tuvumā un pat nedomā uzbāzties ar kaukādu muļķīgu iekarošanu

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu