Par greizsirdību...

Kā tad īsti ir ar to greizsirdību? Vai tā mērenãs devās attiecībās ir veselīga vai tomēr nē?
Vai paši esat greizsirdīgi? Un vai esat no otra izjutuši greizsirdību un kā ar to sadzīvojāt ?

AivarsN  Nav jākrīt galējībās. Starp greizsirdību un vienaldzību ir ļoti šaura robeža.

liedags1  Greizsirdība , kā slimība: saukstēšanās sindroms!Cilvēkam ar spēcīgu imunitāti,: pārslimo un dzīvo tālāk!

av2  Hmm , jauniibaa varbut , kad cilveekiem pilna galva ar kopleXiem. A taa, pieaudzis cilveeks un nepamatota greizsirdiiba ir buutiibaa ...buutiibaa vienkaarssigalvaa slims. Un 99% gadiijumu, visi tie psihi ir greizsirdiigi ne par ko.
Iegaumeejiet vienreiz, ja neuzticaties otram , nevajag pat meegginat dziivot kopaa , un paarveerst otra cilveeka dziivi par elli! Katram cilveekam, ar tam, ar ko tu dziivo kopaa, ir sava dziive. SAVA, saprati?

valmierietis333  Pats īsti neesmu , bet tomēr būtu nedaudz patīkami ,ja meitene izrādītu nelielu greizsirdību , ar to var saprast ,ka esmu tiešām viņai svarīgs !
Bet tiešām tikai nelielu - jo slimīgas scēnu taisītājas un no mušas ziloņu mālētājas neinteresē !

C_hloe  Valmuetiti, greizsirdība kā īpašiba sevī ietver neuzticēšanos otram

amelija  Greizsirdīga neesmu, bet nu tā foršam amzierim varu arī padumpoties :)

Kurts69  neuzticēšanās un greizsirdība nav viens un tas pats. Greizsirdība ir nepamatotas bailes, ka vari pazaudēt savu mīļoto. starp citu, tam veselīgā formā ir arī savi plusi. Piemēram sieviete vai vīrietis cenšas būs labākā fiziskā formā, seko sev līdzi, cenšas otru palutināt. Turpretī neuzticēšanās jau balstās kādā negatīvā pieredzē. Un ne vienmēr runa ir par fizisku krāpšanu. Tik pat labi pie vainas var būt nespēja paļauties uz otru. (pārmērīga dzeršana, azartspēles, melošana utt)
Ja kāds saka, ka viņā greizsirdības nav vispār, tad man neticās, ka attiecībās ir kaisle. Tas vairāk izklausās jau pēc mēbeles stadijas...

AivarsN  Kādā stingrā musulmaņu zemē,greizsirdību tiešām varētu uzskatīt par slimību. Taču pazīstot Latvijas sievietes,redzot precēto sieviešu aktivitātes Oho,pilnīgi uzticēties kādai sievietei,būtu vairāk kā naivi. Доверяй,но проверяй!

guntina123  Mazdruscin ir jabut greizsirdigam ,jo savadak liksies ,ka nemaz savam partnerim neinterese un vinam ir vienalga par tevi. Bet tam visam ir jabut normas robezas

janka42  Greizsirdība, liekad tāda manipulatīva uz sevi tendēta rīcība...jeb instruments, kā panākt savu, vai ko citu...

jurks  Absolūti vienlīdzīgi nemēdz, kāds vienmēr būs vienlīdzīgāks un otrs to jūtot izjutīs spriedzīti, kas izpaudīsies vienā vai otrā veidā. Negribi mocīties ar šo sāpi- dzīvo viens! Jo mūsu meklējumi, pēc otrā cilvēka ir virzīti virzienā, kas mūsos izraisa kaut kādu emocionālu uzplūdumu, vai ķermeņa formās, jo tas ir viss spēcīgākais iespaids, ne mazāk spēcīgs ir materiālais stāvoklis, vai intelektuāli garīgais, kas savukārt ir mazāk noteicošais! Mēs meklējām un izvēlamies to, kas mūs iespaido visspēcīgāk, bet ja mūsu pašapziņa būs pārspīlēti uzpūtusies, tad agri vai vēlu mēs sāksim zaudēt pamatni zem kājām, un nedrošība būs klāt, kas izpaudīsies kā greizsirdība.

Ute  Ir jau ļaudis,manuprāt pārsvarā sievietes,kurām patīk izspēlet mizsntscēnas un provocet,vairot to greizsirdību. Tā teikt izspiest uzmanību.

anis  Greizsirdīgi ir privātīpašnieciski-jā,nav pašpietiekami-nē. Katram manam īpašumam ir nozīmīga vieta manā dzīvē-gribu, lai tas ir savstarpēji. Man nepatīk pat ja manu āmuru apskādē. Ja tas nav mans-nav liela mana interese... Un ja man nav tā ko gribas-nu ij nevajag šādu vai tādu.
Bet baigā greizsirdība(mokoša abiem) -tā jau ir diagnoze...

KalnietisNoKalniem  Grerizsirdība-egoisma paveids privātniciskiem cilvēkiem ar zemu pašvērtējuma līmeni

Laimnese  Nezinu vai tā taisnība, bet lasīju, ja vīrietis kļūstot greizsirdīgs uz sievu, tad viņam esot cita. Atdzīstieties vīrieši vai tiešām tā ir?

miers2  >c_hloe
nu gan tu riktīgi saputrojies, jo sajūtama greizsirdība nebūt nenozīmē, ka kāds ir ļoti atkarīgs no otra - tas nozīmē, ka kāds ir no sevis pārņemts tiktāl, ka neuzskata par iespējamu, ka otram var būt arī pašam savas domas par šo to. Savu nozīmību uzsver tie, kuri ir par daudz no sevis pārņemti nevis tie, kam zems pašvērtējums. Lielummānija par savu izcili svarīgo un neaizskaramo personu var būt pilnīgi nesaistīta ar zemo pašvērtējumu..aauzas kaukādas- nu kā tā var, saproties :)

fargo  ģimene ir privāts pasākums. un ir 100% normālam izturēties privātīpašnieciski privātās lietās. ir tā, ka daudziem patīk flirtēt(ja ne vairāk). bet kad viņu laulātiem tas nepatīk, tad spuras gaisā un lielais izbrīns klāt - es jau neko!

neflirtējiet ar svešiniekiem un jautājums izzudīs. es vēl neesmu redzējis savā dzīvē gadījumu, kad lielas aizdomas par neuzticību izrādītos tukša paranoja. vienmēr cilvēkam BIJA pamats aizdomām.

miers2  jau pavisam mazs bērns spēj sajust kašķīgu greizsirdību - šīs ir tīri īpašuma radītas sajūtas - kad kāds uzskata, ka viņam pa nopietno pieder otra cilvēka jūtas, attieksme un rīcība.

lieliskaisvir  Man gandrīz visas sievietes bija greizsirdīgas.
Esmu jau pieradis.
Greizsirdība laikam tāda pašapliecināšanās vien ir,
To laikam varētu iedalīt dažādos līmeņos.
Varat izpausties!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu