Par greizsirdību...

Kā tad īsti ir ar to greizsirdību? Vai tā mērenãs devās attiecībās ir veselīga vai tomēr nē?
Vai paši esat greizsirdīgi? Un vai esat no otra izjutuši greizsirdību un kā ar to sadzīvojāt ?

sarmucis  Greizsirdīgs var būt tikai tad ja ļoti otru cilvēku mīl, ja viņš ir dārgs un baidās to pazaudēt.

lieliskaisvir  A ja nemīl, bet ir greizsirdīga, ko tad teiki

miers2  Sarmucis ielaidis dziļi auzās - ko tik nesarunās, lai uztaisītu baltu no melna

sarmucis  ja nemīl tad jau nav uz ko greizsiržoties, tas jau ir mazvērtības komplekss,

C_hloe  Arvienvārdsakot, miers2, tu oats saputrojies visos tekstos, pat savos.

Greizsirdība un skaudība ir tās emocijas, kas posta cilvēku un neko nesniedz. Ja jums glaimo, ka partnere ir greizsirdīga, jums zems pašvērtējums.
Kā jau minēju- veselīgās, abpusējas mīlestības, uzticības pilnās attiecībās greizsirdībai vietas nav.
Bet. Iespējams, ka tā ir atbilde tam, ka tik grūti atrast cilvēku, kurš patiesi mīl un uzticas, novērtē un ir uzticīgs.
Miers2 nemēri visus pēc sevis

Seikoplus  Nē. Greizsirdība nav vēlama. Ja uzticēties nemāki, tad nebojā dzīvi otram.

lieliskaisvir  Ahriņeķ cik vienkārši. 😃
Neesat žurnālus salasījušies?

C_hloe  Liluskaisvir, kurš meklē precētu draudzeni, žurnālus nelasu gadus daudzus, jo tur nekā izņemot bildītes nav.

AivarsN  Vai tad tiešām ļautiņi jau tik tālu degradējušies,ka pilnīgi vienalga,kur tas otrs vazājas un ar ko guļ? Tā jau runā,ka Rīga esot viena liela,kopīga guļamistaba.

valmierietis333  Slimīgā ir tā lielā greizsirdība ,kad neļauj partnerim elpot , visu laiku skaties uz viņa nagiem ,ka tik šis nedod kādu iemeslu - pat ja viņš gulēs gultā un skaitīs mušas pie griestiem - pat tas liksies aizdomīgi , (tas arī liecina par to pieminēto mazvērtības kompleksu - nepārliecinātību ,zemo pašvērtējumu...)

un tad vēl ir veselīgā greizsirdība (kas izriet tieši no pieķeršanās partnerim , kad saproti , neesi vienaldzīgs ,ka nespēj par otru nedomāt - protams, nedomā neko sliktu , bet vienkārši esi ieinteresēts otrā un tev viņš nav vienaldzīgs , tev nav vienalga kur viņš ir ,un ko dara) , tādēļ nevajag abas bāzt vienā maisā !
Ja nav galīgi tās ko sauc par kaut maziņu greizsirdību , es to tulkoju tā ,ka divi sveši cilvēki ,kas viens otram reāli nekas nav - jo tikai tādi var būt vienaldzīgi un nelikties par partneri ne zinis!

lieliskaisvir  Jā labāk precēta, tad nav sirds jālauž.
Tas labi, ka žurnālus nelasi, nezināju ka tur vairs burtus neliek, ..saki tik bildītes?? Tad jau nebūsi pieskaitāma pie tām , kuras skatās bildītes, bet saka ka lasa žurnālu.

Droshs_Plecs  Greizsirdīgi ir tikai mīkstie, jo baidās, ka uzradīsies krutāks vecis.

Esi viskrutākais un tev nebūs jābūt greizsirdīgam.

valmierietis333  22:05,

-Reiz tai dāmai tas krutais pārākajā pakāpē arī sāks apnikt un aizlaidīs pie mazāk krutāka !
Tad krutais varēs sevi uzskatīt par krutāko džeku ciemā , stāvot viens pie spoguļa un apbrīnojot savu krutumu , kamēr viņa bijusī būs laimīgākā sieviete valstī ,jo no krutā tikusi vaļā !

Bieži vien tās jaunās uz tiem krutajiem zīmuļiem iekrīt un pēc tam pašas staigā ar zilu aci un nezin kā no tāda aizmukt!

Droshs_Plecs  22:31, ja viņa tā izdarīs, tad krutais uzreiz nākamo dabūs. Kāpēc tu domā, ka kruts džeks paliks viens? Tas ir reāli naivi? Sieviete, kad vīrietī redz greizsirdību, viņa redz vājumu.

Kurts69  Njā, krutie džeki nekad nav greizsirdīgi! Viņi vienkārši ir lieliski un ja kādai viņi nepatīk tādi kā ir, tad lai tā beibe iet bekot. Būs cita. Krutie džeki kļūst par krutiem večiem, pēc tam par krutiem pusmūža krīzes skartiem vīriešiem un vēlāk par krutiem sirmgalvjiem. Pēc tam, lai cik tas nešķistu neticami, bet krutos sirmgalvjus, kad viņi atmet savas neapšaubāmi krutās kedas, pavisam ne kruti aprok zemē vai sadedzina krematorijā un no skursteņa gaisā paceļas pavisam parasti dūmi. Apmēram no pusmūža stadijas krutie džeki kruti rauj kulakā jo izrādās, ka sievietēm ir pie vienas vietas viņu krutums. Sievietes krutā olu pārnēsātāja vietā izvēlas emocionālu, dzīvu vīrieti ar vēderiņu, veselīgu greizsirdību, humora izjūtu un vēlmi dzīvot kopā.

virietis1973  Greizsirdīgam ir jābūt jo visas sievietes pēc savas dabas un būtības ir mauķeles.Negribi būt greizsirdīgs,ņem neglītu bābu.

Droshs_Plecs  Kurts69, un? VISI noveco un nomirst. Kaut kāda samierināšanās taktika atkal.

Labāk nodzīvot kā alfa tēviņam, nevis kā lūzerim.

>Greizsirdīgam ir jābūt jo visas sievietes pēc savas dabas un būtības ir mauķeles.Negribi būt greizsirdīgs,ņem neglītu bābu.

Viņas ir tikai mauķeles tad, ja tu neesi labākais, ko viņas var atrast. Ja viņas tevī saož greizsirdību, tas ir kā asins haizivij.

Viņas automātiski domā zemapziņā: "Paga, paga...ja viņš ir greizsirdīgs, tad laikam sevi neuzskata par nemaz tik krutu tēviņu...hmmm...varbūt es tomēr varu dabūt ko labāku".

Bet ja tev ir pofig, kad viņa stāsta par saviem pielūdzējiem, tad viņa domā: "Ko??? Viņu pat neuztrauc, ka man puse Rīgas skrien pakaļ? Vai es viņam vispār nozīmēju kaut ko? Tātad viņam laikam ir citas kandidātes un neuztver mani nopietni. Vajag censties vairāk un pierādīt, ka esmu vislabkākā!"

Epifanija  varbūt tomēr izvēlēties savai nervu sistēmai atbilstošus babuļus un nemirt pirms noliktā laika no bailēm kādu zaudēt, kura ir tikai breloks!:))

Kurts69  Droshs_Plecs, kāds te sakars ar samierināšanos? Runa ir par dzīves kvalitāti. "Alfa tēviņš" ir būtībā ir tāds pats pasaku tēls, kā septiņi rūķīsi vai betmens. Realitātē dzīve sastāv no kompromisiem. Nav jābūt absolūtam ciniķim un egocentriskam sieviešu nīdējam lai nezaudētu pašcieņu un būtu vecis ar pautiem.
Stāju var saglabāt arī izrādot emocijas. Kontrolēts vājums ir krutāk par nekontrolētu krutumu:D

Tu raksti -"Bet ja tev ir pofig, kad viņa stāsta par saviem pielūdzējiem, tad viņa domā: "Ko??? Viņu pat neuztrauc, ka man puse Rīgas skrien pakaļ? Vai es viņam vispār nozīmēju kaut ko? Tātad viņam laikam ir citas kandidātes un neuztver mani nopietni. Vajag censties vairāk un pierādīt, ka esmu vislabkākā!"

- šitais protams ir feini, bet ja Tev blakus būs skaista un gudra sieviete, tad viņas secinājumi būs mazliet savādāki:) Drīzāk viņa padomās - "Nu ja reiz viņš man nepievērš uzmanību, tad jāatrod kāds, kam es būšu svarīga. Kāds kas būs greizsirdīgs, kāds kas par mani uztrauksies un mani m no sirds mīlēs". Un protams, protams! Var teikt - ja reiz viņa ir tāda "ma...ka", tad lai tikai tinās un es esmu gatavs vismaz daļēji piekrist, lai tinās! bet rezultāts būs vientulība, jeb blakus tāda nīkulīga sieviete, kas gatava samierināties ar jeb ko. Vismaz man tādu nevajag. Man patīk košas, spītīgas, enerģiskas un pašpārliecinātas sievietes. Lecīgas, seksuāli pievilcīgas un gudras. Tādas, dēļ kurām ir iemesls būt mazliet greizsirdīgam, jo vīrieši uz ielas uz viņām atskatās, garām braucoši auto mēdz uzpīpināt un veikalā regulāri kāds mēģina uzsākt sarunu. Pelēkās mani neinteresē, es izvēlos košās.

Reds  Neesmu tik augstās domās par sievietēm, lai paliktu greizsirdīgs

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu