Par greizsirdību...

Kā tad īsti ir ar to greizsirdību? Vai tā mērenãs devās attiecībās ir veselīga vai tomēr nē?
Vai paši esat greizsirdīgi? Un vai esat no otra izjutuši greizsirdību un kā ar to sadzīvojāt ?

valmierietis333  11:35,

Tajās pelēkajās ir viss tas sāls , varētu teikt klusie ūdeņi tie visdziļākie!

Vieglākais variants ir izvēlēties uzreiz spilgtu dāmu , bet pa visam cits - ja tu esi tas ,kurš ļauj šai dāmai atvērties un iegūt pārliecību pār savām spējām - tā pavisam cita runa!

(mačo ,alfas un pārējie puišeļi to nesapratīs , tie nodarbināti mēroties ar krāniņiem un ķeksīšiem uzskaišu blociņos , pauris tukšs ,lai aizdomātos par citām vērtībām!)

Mūsdienu sabiedrībai tas liekas normāli saņemt uzreiz visu gatavu ,ka tik pašam nav nekas jādara - atnāk , uztaisa bērnus un aizjāj plašumos - nekādas atbildības!
Kā var prasīt no bērna atbildību ,ja pieaugušie uzvedas kā no ķēdes norāvušies vai no mucas izlīduši!

Katrs esam savādāks , un pie katra ir individuāla pieeja!

Te tev viņa liekas pelēka ,bet tā ir tikai čaula - realitātē viss var izrādīties krietni savādāk - aklais tikai neieraudzīs!

Ne velti ir teiciens - Nepēti vīru pēc cepures!
No savas puses varētu piemetināt - nepēti sievieti pēc ārienes , tā var būt maldīga !

AivarsN  Pilnīgi piekrītu Valmierietim. Tām foršākajām sievietēm nav nekādas vajadzības kalpot modes un kosmētikas biznesam,lai sevi kā īpaši izceltu un pievilinātu nepareizos vīriešus. Viņas jau tāpat ir vislabākās. Bet,ne katrs un uzreiz to pamanīs un spēs novērtēt.

miers2  >c_hloe
es nekad neputrojos, jaukā, un man vienmēr taisnība, ja kas :) Vienk tu nespēj tikt līdzi, bet tas sievietei nav sodāmi - ik uz soļa gadās (draudzīgi pabužina hlojai skaustā) Bet ja tuvāk par tematu, tad mērena greizsirdība neko sliktu neatnes- tāpat kā mērena īpašnieciska sajūta esot pat apsveicama - slikti ir tas, kas par daudz! Pat suņi un kaķi ir greizsirdīgi un cīnās par cilvēka uzmanību- kurš vairāk, kurš mazāk, kur nu vēl mēs pārējie :) Protams, vienmēr ir arī tādi, kuri necīnās, kuriem pofig- tā teikt remdenie..- nejaukt ar nesavtīgi mīlošajiem - tas nu gan nav viens un tas pats, bet kamēr tev pa lēno pieleks, jau būs sniegs pagalmā

C_hloe  Ā! Nu ja Tev vienmēr taisnība!
Nja, man nepatīk, kad mani aiztiek svešinieki un pat paziņas, tā kā bužini tis, pret ko privātīpašnieciska attieksme

Nate  Ja mīl, ja baidās pazaudēt, būs greizsirdīgs/a. Ja pilnīgs pofigs, nebūs.

Droshs_Plecs  >Drīzāk viņa padomās - "Nu ja reiz viņš man nepievērš uzmanību, tad jāatrod kāds, kam es būšu svarīga. Kāds kas būs greizsirdīgs, kāds kas par mani uztrauksies un mani m no sirds mīlēs".

Kurts69, šeit tu pieļauj fatālu kļūdu, projicējot savas domas šajā situācijā uz sievieti. Jā, tu tā uztvertu situāciju, jo tu esi vīrietis, racionāli domājošs ar loģiku. Sievietes nedomā ar loģiku, bet uztver pasauli ar emocijām. Vīrietis grib, lai viņu no sirds mīl. Un viņš domā, ka sieviete grib to pašu un ka domā tāpat kā viņš. Bet sievietes un vīrieša smadzenes ir atšķirīgas. Sieviete nemaz negrib vīrieti, kurš viņu mīl. Skatieties uz darbiem, nevis uz vārdiem. Sievietes nevar atēsties vīriešus, kas viņas sit, apdirš, uzvedas rupji, ignorē, neciena, utt...kāpēc? Jo mīlestība ir VĀJUMS, bet sieviete vīrietī meklē SPĒKU.

Vīrieša mīlestība = "Es nevaru atrast neko labāku". Vīrietis, kas iemīlas sievietē ir vājš un nožēlojams. Sievietes zemapziņā vēlas vīriešus, kuru jūtas viņām ir neskaidras. Sieviete vienmēr jātur neskaidrības pozīcijā: starp karstu un aukstu, starp debesīm un zemi, starp dzīvi un nāvi. Un tāda sieviete nojūgsies no emocionālajiem viļņiem un būs gatava laizīt pēdas.

Es nesaprotu gan, kāpēc es Jums visu to klārēju, jo efektīvi palielinu konkurentu skaitu seksuālajā gaļas tirgū.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu