STOP!

Kas īsti notiek, kungi un vīrieši?! Jūs sevi spogulī redzat? Pats tāds vismaz kvadrātinš ar spogļslimību sirgstošs, uzver, ka interesē tikai slaidas. Lūdz apaļās netraucēt.
BET - kāpēc vīrietis vulgaris uzskata, ka viņam pietiek ar to, ka viņam stap apakšgala ekstrimitātēm ir desiņa?!
Kas ir tas, kas jums liek domat, ka jūs diktējat noteikumus un izvēlaties?

KalnietisNoKalniem  Tēma ir sviests totālākais.Bet es tiešām diktēju noteikumus!Bez pelēkās vielas zūd interese,lai cik simpātiska no starta ar nelikās.Neskatos uz kauliem,bet arī Sumo nepiesaista...Nākošreiz padomā pirms rakstīt postu-iespējams kādam likies simpātiska,bet saprata ka tarakānu daudz.P.s.Tas nav par mani:)

Vaukskis  Es arī sevi redzu, jo bieži skatos spogulī ! Drīzāk tievs kā sērkociņš nekā drukns kā divdurvju skapis. Ar prātu saprotu, ka apaļīgās mēdz būt piemīlīgākas un pielaidīgākas, taču slaidās ar savu izstādīšanos daudz veiksmīgāk iedarbojas pacilājoši uaz sardelītēm. Līdzīgi apsvērumi kā AivaraN izklāstā, no tuklajām vairāk "raustītos", lai samazinātu risku saviem šķinķīšiem, treknumiņiem, desiņai .. .

liepulapa  Mazkustīgs dzīvesveids, ēšana neskatoties ko un cik daudz , noved pie aptaukošanās un liekā svara un kādam tas no pretējā dzimuma var nepatikt. Ja pie precētiem pāriem tas visbiežāk skaitās neaktuāli,jo kāds nu ir, ar tādu jādzīvo, ja vel abi vienādi, ir labi un dzīvo. Lai nu te oho ir tikai tukšu salmu kulšana, bet dzīve ir tur ārā, es izlasot anketā - vīrieša svars virs 95kg,fotografijā, vēders tāds ka nevar zināt ko un kad dzemdēs, tādiem neatbildu, tāpat ir ar Buhenvaldes mocekļiem- kaulu kambariem, svarā zem 70kg.

VAZ07  Tads skarbums plust ,par ko tad ta,vispar jau kopume mes esam mili jauki un saprotosi!

coldlands  Nu bet protams visas dzīves jomas tie, kam ir desa tie diktē noteikumus.

liepulapa  Coldland.... Kāda desa- asinsdesa, doktordesa, sardele, cīsiņš vai mednieku desiņa?

RRAGANA  Egoisms
Noteikumus diktē tas, kurš ir lielāks egoists. Ir vai nav desiņa-tam nav nozīmes.

liepulapa  Diezvai tāds mazs egoists ar 200kg masu,ar mazo cīsiņu var ko diktēt, ja nu vienīgi ja ir miljonārs.

solvitas  Ai tak Latvijā vispār vīrieši ir pārvērtēti! Kad kolēģes uzzināja, ka atteicu tam naudīgajam vīrietim 50+ ar smirdīgo elpu, tad ņēmās mani kritizēt - ko es vispār esot iedomājusies no sevis, šitāds kadrs un viņam atteikt, man tak drīz jau 40 būšot un nevienam mani ne vajadzēšot, varēšot viena dzīvot un gaudot uz mēnesi. Katram tak esot kāds mīnusiņš utt. Nu nē paldies! Tad labāk viena un lepna, nekā čerez ņemogu pieciest kādu, kuru es nemaz negribu, tik tāpēc lai būtu. Da viņi visi pārsvarā iedomājas, ka ir baigās vērtības tik tāpēc, ka viņiem ir tas loceklis un jo vecāks, jo tipa vērtīgāks. Tad jau labāk izvēlēties smuko čali tā ap 30, viņi seksīgi smaržo, nav tik iedomīgi un vispār tādi jauki.

solvitas  C_hloe, jā par bērnu arī man pārneta. Tipa kam tevi vajag vienu ar bērnu un tamlīdzīgu sviestu. Māte Latvijā tiek pazemota uz katra stūra un viņi to uzskata par normu. Bezmaz, ja tu esi mamma, tad tev ir spitālīgo zīmogs pierē un nākotnes tev nav.

fargo  wow, kāda indes, ļaunuma un nicinājuma pārpilnība. "vīrietis vulgaris, sažuvusi desa."

eksim_braalis  Izskatās, ka OHO štata darbinieces solvitasa un hloja katru dienu sacenšas savā starpā, kura indīgāku tēmu par tiem "riebīgajiem" vīriešiem sacerēs.
Nez, kā viņas pie bērniem tikušas, šitādu žulti spļaudamas, un kā savus dēlus audzina.

liepulapa  Ja ir viens bērns, ir vecāsmātes, kuras pieskata, vecāku atbalsts un bērnu tēvs, kurš godīgi pieklājīgi maksā alimentus, tad nav nekādu problēmu, ja tā visa nav,, vai ir vairāki bērni, nevienam vīrietim tāda nebūs vajadzīga, ja nu vienīgi brīvdienās pa kluso....

solvitas  Manā mīļajā Delfi izklaidē arī heiterei ņemas gānīt Fiļu, ka izvēlējies atkal šķirteni ar bērniem, ka ar viņa naudu jau varējis bez bērniem dabūt! Nožēlojami ļautiņi! Pagājušajā nedēļā tajā iepazīšanās šovā "plus/mīnus īstais" arī kaut kāds mīkstais armijnieks neizvēlējās meiteni, jo viņai ir dēls, lai gan kamēr to nezināja siekalojās gar viņu. Un tāda mums ir armija, vienu mīkstie, bailīgie bērnunīdēji.

Edgars37  Es domaju, ka aprakstitie gadijumi vispar nebutu diskusijas verti, vnk izliekami dienasgramata ar niku un vestijumu publiskai apreksanai😉. Kas attiecas uz konkreto kadru, a ko citu vinam piedavat, ja vinam neka cita nav, bet ta prasiba pec tievajam😃, nu, tada berniskiga sava virtuala imidza uzspodrinasana😃, ja realitate tiktu kaut pie tauku pikuca, tad draztu to, ka az siekalas aiz sajusmas skistu, un vel greizsirdigs uz vinu butu😃.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu