STOP!

Kas īsti notiek, kungi un vīrieši?! Jūs sevi spogulī redzat? Pats tāds vismaz kvadrātinš ar spogļslimību sirgstošs, uzver, ka interesē tikai slaidas. Lūdz apaļās netraucēt.
BET - kāpēc vīrietis vulgaris uzskata, ka viņam pietiek ar to, ka viņam stap apakšgala ekstrimitātēm ir desiņa?!
Kas ir tas, kas jums liek domat, ka jūs diktējat noteikumus un izvēlaties?

AivarsN  Nu nav tie vīrieši lielāki bērnu nīdēji par sievietēm. Protams,vienmēr ir izņēmumi. Piemēram,ja vīrietis kaut kādu iemeslu dēļ nav gribējis laist pasaulē savus bērnus,tad ko brīnīties,ka viņš negrib audzināt svešus? Tāpat daudzām sievietēm bez bērniem,anketās norādīts,ka vīrietim nedrīkst būt bērni. Tagad pilna pasaule ar dīvainīšiem. Varbūt kaitīga ideoloģija,vai grūta bērnība. Bet nevajag dēļ viņiem radīt maldinošu iespaidu par pārējiem. Varbūt ir pavisam citi iemesli,kāpēc daudzas dāmas palikušas bez pielūdzējiem?

Sara7  Nesaprotu, kapec tik liela uzmaniba tiek veltita tieshi shada tipa virieshiem?
Sievieshu kljuda ir ta, ka doma, ka visi virieshi ir vienadi.

raina1970  Ja tā gana mierīgi , atmetot sakāpinātas emocijas un to izpausmes, padomātu- viss ir normāli, tievums, apaļīgums-tas ir gaumes jautājums. Un nav tur sasaistes- ja patīk tievākas dāmas, tad pašam arī jābūt oi, oi, oi... Cits jautājums ir- vai tievai dāmai patiks apaļīgs kungs, vai kungs , kurš nevarēs neko citu no sava arsenala piedāvāt kā tikai- seksu gribi..----tacu tiesi tāds pats būs jautājums arī- vai apaļīgai sievietei tāda situācija būs pieņemama.Un atbilde- būs visādi- kādai patiks, kādai nepatiks, kādai būs okay , kādai nē. Un kā mamma, audžumamma, -arī esot vienai pašai ar puikām, arī tad, kad viņi vēl bija pusaudžu gados,- nekad neesmu sastapusies ar kaut kādu nosodosu attieksmi pret sevi--nezinu ko ar to domaja tēmas autore ..

AivarsN  Visi tie tv šovi radīti ar vienu mērķi,-atsist cilvēkiem vēlmi veidot attiecības un radīt pēcnācējus. Tas ir viens no populācijas ierobežošanas paņēmieniem.

Kurts69  nu kas tad tā par tādu tēmu te? Un vēl vīrieša locekli nosauc par desiņu..., nu bāc!
Cilvēkiem takš ir gaume. Vienam patīk tievas, citas apaļīgas, garas vai īsas. Vispār nesaprotu to pārmetumu. lai tiktu pie slaidas ir jāizskatās kā Bredam Pitam?:) Un ja vecis tāds švakāka paskata, tad jāņem tādas neglītākas?:)
Nu jocīga tēma, patiesi

coldlands  Es par mednieku desiņām. Ja tievākas , bet garšīgākas, lai gan doktora desu var salātos iegriezt, un arī uz baltmaizītes, brokastis labi sapas.
Vairāk gan man cuku ribiņas, vai žāvētie vistu spārniņi garšo, bet tēma taču par desām.

Stika  Bet tak lai šie grib kaut vai Mis Visums - gribēt taču nav aizliegts!
Nu, un dażi arī dabū to - izprintē un pielīmē virs gultas.😀

Jauks_vakars  Tas taču ir daudzreiz izrunāts - resnītis var/drīkst gribēt slaido, un arī otrādi. Un tādi pāri taču ir ne retums, tātad, viņi ir kaut ko atraduši viens otrā, kas viņus satur kopā (nu labi, gan jau daļa kopā ir tikai ķeksīša vai izdevīguma pēc).

Kaut vai paņemsim oho. Dāmas (veču anketas šad tad papētu, bet, protams, vairāk dāmu). Ja nosacīti visas sadalītu pa "plauktiem", tad apmēram 80% pretendē uz veci no krietna augstāka "plaukta", nekā pati atrodas. Kā saprotu no dāmu komentāriem, tad ar večiem ir tāpat. Loģiski, ka šādā "tirgū" varbūtība, ka satiksies divi, kas viens otram liksies piemēroti, ir maza.

Katrs pats sev saimnieks, tāpēc, kā Tu saki, diktē noteikumus un izvēlas.

Jauks_vakars  Protams, ka sievietei ar bērnu/bērniem varbūtiski ir mazākas izredzes atrast dzīves partneri. Bet ne jau bērna esamība ir galvenais, kāpēc viņas neizvēlas. Bet gan materiālisms, hiperaizņemtība vai vienkārši stulbums un neciešams raksturs.

Seikoplus  Dažkārt gadās, ka īsti tā realitāte ar iedomu pasauli nesakrīt. Mazs resns pelmenis grib bārbiju ar normālu rāmi, bet babulis, metrs x metrs, cierē uz slaido Kenu. Ne vienmēr dabā ir līdzsvars.
Nu, es ar drusku sašokējos, kad man te viena babiņa aicināja izklaidēties. Fak! Kur tā pasaule iet?

Tinga  ...viņam stap apakšgala ekstrimitātēm ir desiņa...(c)-Sasmējos! Paldies par humoru!:)

AivarsN  Varbūt daba tā mēģina izlīdzināt savas kļūdas?

ige  Seikoplus, kas pārsteidz? Izmērs neietekmē patikšanu un vēlmi. Tas ,ka Tev tas neizsauc sajūsmu ,ir cits jautājums....

Edgars37  Nu, noniecina jau to, kas pasos ir, kas pasos nepatik😉, ta ir tada iluzora psihologiska lidzsvara gusana, ko var realizet virtualitate, tape a visadi ....te var spelet princus, jo realitate viniem pat nebutu iespejas to izdarit😃, jo neviens pat viniem neatbildetu, a te kadas 2-3 atbildes zinas vini var dabut😃, nu un tape virtualitate no tadiem a pilna, ko realitate miskaste izmetusi😃.

Seikoplus  Ige? Nesapratu, kāds te sakars šajā situācijā ar izmēru?

Kurts69  kaut kā patīk te runāt par Oho, par virtuālo vidi, par tiem, kas te bēdas slīcina utt., un it kā runā no malas, tā skatoties no augšas uz pārējiem Oho tēliem, kas kā skudriņas te tekalē. Tikai mīļie kritiķi, paši jau arī šai smilšu kastē esat. ar visiem saviem putniem...

ige  Seikoplus, Tavi teksti, metrs reiz metrs....

Droshs_Plecs  >Da Murgs tas vis ir! Palasat kādas prasības ir sievietēm! Ņe jaunāks par 40, nesmēķētājs, nedrīkst lietot alko, ienākumi virs 2000 un vēl jābūt bez bērniem. Kur tad tādus biezos celebātistus vispār var atrast? Tākā nevajag pārmes večiem ka viņiem patīk slaidās. Un kādas tad jūs pašas esat? Es saprotu ka garšo makdonalds bet tas jau neliek uzbaroties kā cūkai virs 120 kg.

Ja tev 2000 EUR skaitās "biezais", tad tā ir diezgan skumja situācija. "Biezais" sākas no mēneša ienākumiem piecciparos.

Slaidās patīk un vienmēr patiks. Tas gan.

>Kad kolēģes uzzināja, ka atteicu tam naudīgajam vīrietim 50+ ar smirdīgo elpu, tad ņēmās mani kritizēt - ko es vispār esot iedomājusies no sevis, šitāds kadrs un viņam atteikt, man tak drīz jau 40 būšot un nevienam mani ne vajadzēšot, varēšot viena dzīvot un gaudot uz mēnesi.

Solvita, vari vienreiz beigt netieši blatot. Visi redz, ka tu katrā mirklī centies iepīt to, kā tu esi atteikusi miljonāram, u.tml. Tā ir netiešā tūdaliņa blatošana, acīmredzama un ļoti nožēlojama. Ja sevi uzskatītu par vērtīgu gaļas tirgū, tad necestos lielīties citiem plebejiņiem forumā par to, cik izvēlīga un "vērtīga" esi. Nevienai patiesi vērtīgai sievietei pat nevajadzētu tādu faktu pieminēt. Sievietes ir tik paredzamas un dažreiz tik banālas un nožēlojamas...būtu labāk riepu nodzinusi. Un jā, tev ir riepa. Es jau no tavas sejas varu pateikt, ka tev ir par daudz tauku + svars nav norādīts, kas nozīmē 70+ kg garantēts.

>Tad jau labāk izvēlēties smuko čali tā ap 30, viņi seksīgi smaržo, nav tik iedomīgi un vispār tādi jauki.

Tāds "smukais čalis" tevi pāris reizes izdupsēs un tad neatbildēs uz tavām īsziņām pat. Zinu, jo esmu bijis čaļa lomā identiskā situācijā ar vecāku sievieti un darīju tieši tā. Nevienam nolietota gaļa nav vajadzīga, ja nu vienīgi ķeksīša pēc.

>C_hloe, jā par bērnu arī man pārneta. Tipa kam tevi vajag vienu ar bērnu un tamlīdzīgu sviestu.

Un pareizi darīja, ka pārmeta

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu