STOP!

Kas īsti notiek, kungi un vīrieši?! Jūs sevi spogulī redzat? Pats tāds vismaz kvadrātinš ar spogļslimību sirgstošs, uzver, ka interesē tikai slaidas. Lūdz apaļās netraucēt.
BET - kāpēc vīrietis vulgaris uzskata, ka viņam pietiek ar to, ka viņam stap apakšgala ekstrimitātēm ir desiņa?!
Kas ir tas, kas jums liek domat, ka jūs diktējat noteikumus un izvēlaties?

Droshs_Plecs  >C_hloe, jā par bērnu arī man pārneta. Tipa kam tevi vajag vienu ar bērnu un tamlīdzīgu sviestu.

Un pareizi darīja, ka pārmeta. Kur tad papucītis? Ja viņš nav nolicis karoti, tad citam vīrietim nekad nav pienākums audzināt svešu atvasi. Tas ir nožēlojami un sevi cienošs vīrietis svešus gēnus neatzīs.


> Pagājušajā nedēļā tajā iepazīšanās šovā "plus/mīnus īstais" arī kaut kāds mīkstais armijnieks neizvēlējās meiteni, jo viņai ir dēls, lai gan kamēr to nezināja siekalojās gar viņu. Un tāda mums ir armija, vienu mīkstie, bailīgie bērnunīdēji.

Viņš nav nekāds "mīkstais". Tā ir tipiska tūdaliņa vientuļo sažuvušo mātīšu kaunināšanas taktika. Tipa "īsts vīrietis nevērtēs sievieti pēc viņas pagātnes, īsts vīrietis pieņems svešus bērnus". To bābas saka, jo viņām tas ir izdevīgi un naivie tūdaliņu vīrieši notic. Bet īstenībā īsts vīriesis darīs vienmēr, kā VIŅŠ VĒLAS un īsts vīrietis darīs to, KAS VIŅAM IR IZDEVĪGS. Īsts vīrietis atradīs skaistu sievieti bez bērniem, nevis pieņems palietoto un izstaipīto, jo neko labāku nevar dabūt. Īstam vīrietim ir standarti. Īsts vīrietis pavairo savus gēnus un agrākajos laikos svešos gēnus iznīcināja bez žēlastības. Neļaujiet tikt apmuļķoti vīrieši! Esiet ar standartiem. Ja sievietes zinās, ka bērns būs milzīgs mīnuss, varbūt domās divreiz pirms ātri dzemdēt kaut kāda jākļa atvasīti vai izšķirties no vīra. TĒVAM JĀRŪPĒJAS PAR BĒRNIEM. PUNKTS!

Jauks_vakars  C_hloe (14:26): ... Bet, ja kaut ko pozicionē, tad vismas pats atbilsti savām prasībām...

Respektīvi, tu visu gribi ielikt rāmjos? Piemēram, ja onkulim ir 41 gads, papliks pauris un mazs krāniņš, tad viņš var gribēt tikai 41 gadu vecu sievieti ar šķidriem matiem un A izmēra pupiem?

bambucha19  Vai nav vienalga?!?! Katrs raksta un meklē ko grib. lai veicas atrast. Un neviens Tev nediktē, lai esi tāda un tāda. Ar varu nespiež.
Un dāmas jau anketās raksta tā pat. Meklē tādu, šitādu.
Katram savs tak...

kjirsis_X  1) Ja cilvēks kautko lūdz, tad to vēlams ņemt vērā. Neatkarīgi no iemesliem.
2) Nav tāda "vīrietis vulgaris" ikviens ir īpašs un neatkartojams, tāpat kā sievietes.
3)centība atbilst kautkādām prasībām ir muļķibas pazīme > ei Ērik -uzkāp kokā ! :D

lieliskaisvir  Karoče es te pats par sevi!
Hloja vai tad tik traki ir, kā rakstiji?
Kāda mārrutka pēc jūs dāmas ieciklējaties uz to kas nepatīk!!!? A?
Tā dāmas gaodu pozitīvus pirmērus iz dzīves!

lieliskaisvir  Nu vispār gar tevi jau nu netrinos.
Nesaprotu kur tu to rāvi.
Un ja precētie tev MIRUŠI, tad ko atbildi?
Nomierinies, laikam tev apkārt tik maz labu cilvēku.
Pati savas elementārās "lietas" skatos neproti pielietot, bet prasi no citiem.

JANISSS  nu cilvekam ir jaseko sev lidzi , bet mans uzskats kad katram savs , citiem robustas damas citiem slaidakas , protams kad sievietes ir neapmierinas ar tadam prasibam , ta tam jabut , un veci tas kad damas mekle princi balta zirga arii ir tikai normali , ...

Spoguliitis  Noteikumus nedikteeju. Izveele? Jaa, es varu to izdariit, kapeec ne. Un arii paluugt lai apaljaas netraucee - varu.

ketija64  nu izvēlas ne tikai vīrieši ,izvēlas arī sievietes ,lielo krūšu īpašnieces ir topā,un var dabūt labākus vīriešus :))) tās ,kuras valkā polsterētos krūšturus agri vai vēlu tiek krāptas,jo 75 % vīriešu nepatīk mazas krūtis ..:)))

furnitura  Cik labi tomēr iziet ārā un redzēt, ka dzīvē viss notiek citādāk neka DP stāsta. :)))))
Miljonāri apprec palietotās vecās sievietes ar bērnu baru, vēl bariņš siekalojas, bet nevar dabūt to palietoto mauku ar 3 bērniem, tāpēc 15 gadus vadā pa ārzemēm bez seska, cits miljonārs ieskatījies lesbietē un bez cerībām uztur viņu... Tie visi irreāli stāsti. Jā, var kaunināt, ka viņi nav īsiti vīrieši, jo tikai jākļi ir īsti. Bet jā varbūt ne paši skaistākie un jaunākie, tad visnotaļ ĪSTI vīrieši ar savu "vīrs un vārds", inetlektu, humora izjūtu, kapitālu.

MonaLiza  Furnitura....lūdzu reālus piemērus kur miljonārs apprec vecu sievieti ar daudz bērniem. :)))

Chris1986  Vēl jau Furnitūra aizmirsa pieminēt visu vecu sieviešu sapni Makronu. Kā sauc to slimību, kad jauniem patīk vecie?

liedags1  Jā C_hloe: pirms aprejat citus..padomājiet un piedomājiet par savām dzīves vērtībām ..te noteikti, atvainojos , bez domas aizvainot! Pirms atbildiet uz citu cilvēku izteikto domu, padomājiet vai pareizi esat to sapratusi...

solvitas  Mona_liza es tev furnitūras vietā varu minēt piemēru, kur miljonārs Gulbis tenisista Ernesta Gulbja tēvs aizveda septiņu bērnu māmiņu Gavari ar visiem bērniem dzīvot uz Tenerifi. Arī bagātākais Latvijas vīrietis Fiļs apprecēja gan Zāmueli ar bērnu, gan arī tagadējai viņa favorīti ir bērns. Tam pašam nelaiķim Maliginam, Elīnas meita nebija šķērslis. Un tā var turpināt daudz un dikti. Jo paši miljonāri ir pārsvarā 40+ ar bērniem tāpēc arī izvēlas sava vecuma vai līdz 10 gadiem jaunākās sievietes arī ar līdzīgu attiecību vēsturi.

liedags1  Es , izsakot savu domu, jums atvainojos jau iepriekš, par to, ka nebūt jūs neaizvainoju...visu cieņu Jūsu viedoklim... katram pēc viņa spējām ...Jums nav izpratne par aprunāšanu, bet lai nu paliek...nekad nevienu neaprunāju...lēti, sekli..katrs spriež tikai un vienīgi pēc sevis

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu