Kas var piesaistīt otrā cilvēkā, izņemot izskatu?

Parasti visi saka, ka smukie un koptie parasti grib būt kopā ar tādiem pašiem smukiem un koptiem, bet šodien redzēju pāri, kur ļoti muskuļains, trenēts puisis bija nepārprotami iemīlējies meitenē, kas vizuāli pavisam nebija viņam atbilstoša, ar manāmu lieko svaru, arī pēc sejas nekas īpašs. Nepārprotiet, man neskauž, arī es neesmu nekāda princese, vienkārši aizdomājos, kas šādus pārus īsti saista vienam pie otra?

dzozefinaups  Kopts...-nu tas ir noskuvies,nomazgajies,tiriem nagiem,ar zobiem,tiras drebes-un ne no pagajusa gadsimta,nesmirdigiem apaviem.... Simpatisks-nu ta ir gaumes lieta,katram savs. Bagatie ari raud! Un reizem peleeka apalite ir laimigaka par garu,blondu,brendos gerbtu,ar silikoniem piepustu butni! Un nekads skaidrojums nav nepieciesams.

Tinga  Emocionālā saderība..., līdzīgs pasaules redzējums...

gertrude  arī te, nu cik var! nepietiek jau, ka ik pa laikam FB parādās ,,slaveni vīrieši un viņu neglītās sievas´´ vai kaut kā tā. varbūt vēl jāierosina likums ,,smukie tikai ar smukajiem´´. lai cik arī dīvaini tas neliktos, ir cilvēki, kuriem garšo konfektes, nevis iesaiņojamie papīrīši.

krumuzagis  visiem jau tāpat katram sava sadzīve nav ja nekas tāds baigais, kas baigi piesaista, laikam jau tikai, ka zini, ka tevi kāds vienmēr kautkur gaida

saulite34  muskuļains, trenēts puisis bija nepārprotami iemīlējies meitenē, kas vizuāli pavisam nebija viņam atbilstoša, ar manāmu lieko svaru, arī pēc sejas nekas īpašs.[c]

Labi,ka vēl ir vīrieši,,kas nemeklē vizuāli atbilstošas sev.

MonaLiza  Lai dies...pasarg no vīrieša kurš sevi uzskata par skaistu.
Vīriešus piesaista tikai sievietes izskats, krūšu izmērs. Tā tas ir.
Pārējo piedomā klāt. Viņiem nav svarīgs raksturs vai tava daiļā"dvēsele" .To ir sievietes izdomājušas kaut kādas daiļās dvēseles un labos raksturus. tas viss ir fufelis.

pusmuuzhs  Varbūt māsa..varbūt nopirkusi..uz stundu..varbūt..labas kotletes...varbūt..minets labs..varbūt..a vispār kāda starpība. 😂

miers2  Ko lai saka - ja nevar saprast, kas viņus tur kopā, tad pirmā aizdoma protams ir par seksiņu - nu kas gan cits? Gribās domāt, ka meiča dod daudz, bez kavēšanās un vairākos veidos. Ja ejam tālāk ar minējumiem, tad varbūt viņa kniebšanās laikā eleganti sasvīst un smaržo tā, ka čalim jumtu nes nost, nevis pēc ķīmijas ož, bet no dabas dots. Katrā ziņā daudziem ir tāds posms dzīvē, kad apaļīgās spridzina smadzenes

Spoguliitis  Ir laiks pashai padomaat, kas tad veel meedz saistiit.

riebekle  Tie nesmukie tie interesantākie reizēm, arī cilvēcīgākie un foršākie. :) Ne jau izskats vien no svara. Var būt tāda aura un harizma, ka paņem ar to vien.

valmierietis333  18:41,

Sagāzi visu manu pasauli ar šo ierakstu , tagad man jāsāk domāt pie kā tad es īsti piederu !

Pie sievietēm nederu ,jo man nav lielu krūšu ;
pie džekiem izrādās es ar nederu , jo meitenes izskats priekš manis nav pats pats noteicošākais un man vitāli svarīgāk ir viņas raksturs un dvēsele ,
kur nu vēl krūtis , tīņu gados krūtis bija pirmajā vietā - tagad manā monoklī vispirms ir apaļīgi dupši un punči un tikai tad var pievērsties krūtīm , un arī tad nav man vienas noteiktas - patīk i lielas ,i mazas!

-Vari būt kaut visskaistākā dieviete ,bet ja ar tevi nav par ko runāt ,par ko pasmieties , vai vienkārši paklusēt turot tavu roku , un tavā kompānijā jūtos sasiets vai kā bērnu dārzā , kur divas lielas acis lūkojas uz mani lūdzot uzpūteni ,
nu nekas tur nesanāks - vismaz neparakstos !

Vispirms ir jābūt dvēseliskai savienībai , tā ir atslēga uz ilgu kopdzīvi , un tikai tad vizuālais , kas ir kā odziņa uz kūkas !

-Bet škrobe ,ka apaļīgās ne ar ko daudz neatšķiras no tievajām - jo visām interesē tikai skaistuļi un skaliņi !

/briesmonis dodas pašņukstēt kabatlakatiņā/

Tinga  .../iet un padod šņupdrānu valmierietim333/...:)

liepulapa  Arī neglītiem var būt kopti.Pilna pasaule ar tādiem variantiem, kad izskatīgam vīrietim ar perfektu rumpi blakus ir miesās izplūdusi, nevīžīga vai galīgi pelēka sieva. Skaistai sievietei gan blakus reti kad ir vīrietis kautkāds nekāds pēc skata.

Ziids  vajadzēja viņiem pajautāt...

OnslovaMaargrieta  Zinu tādu meiteni , viņai vecāki turīgi tapēc puika pielipa vēl skolas solā . Aprecēja velāk ar bērnu uztaisīja . Tam visa kā nodrošnāts ira . Puika diktsmuks bet cik ilgi nezin būs ? Meitene resna ar rimbuļiem zem acīm arī padumjā nedaudz bišku . Bet to neredz tik daudz .

Eneile  Ir tāds teiciens - būt uz viena viļņa. Nu tad tādi cilvēki ar kuriem esi uz viena viļņa, jau intuitīvi piesaista. Reizēm cilvēks pat muti vēl nav atvēris, bet ir sajūta, ka ir savējais.

Belladonna_17  Vienojošais - kopīgas intereses, un tas izsaka daudz

valmierietis333  Ja reiz apaļīga ,tā uzreiz pelēka un padumja ... /Cik no pēdējiem komentāriem sapratu!/

Bet vai jums nešķiet ,ka tikai jums - pelēkiem cilvēkiem, viņas tādas izskatās ,jo nespējat viņās neko skaistu ieraudzīt ,jo esat kā apmāti lūrot uz viņu ārieni - piemirstot ,ka eksistē arī citas matērijas!?

Es domāju ,ka būtu vērts padomāt par to !

Epifanija  manā gadījumā - nekas! ja nepatīk vizuāli, tad nav nekādu citu cerību!

AivarsN  Dažu dāmu komentāros ne uzreiz var saprast,ko viņas nolēmušas iegādāties. Kādu šķirnes dzīvnieku,vai vīrieti?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu