Kas var piesaistīt otrā cilvēkā, izņemot izskatu?

Parasti visi saka, ka smukie un koptie parasti grib būt kopā ar tādiem pašiem smukiem un koptiem, bet šodien redzēju pāri, kur ļoti muskuļains, trenēts puisis bija nepārprotami iemīlējies meitenē, kas vizuāli pavisam nebija viņam atbilstoša, ar manāmu lieko svaru, arī pēc sejas nekas īpašs. Nepārprotiet, man neskauž, arī es neesmu nekāda princese, vienkārši aizdomājos, kas šādus pārus īsti saista vienam pie otra?

Jauks_vakars  Šķiet, ka šajā tēmā pamatīgi lien ārā stereotips, ka trenēts, muskuļots, skaists, kopts vīrietis ir iedomīgs narciss, kuram interesē tikai blondīnes ar lieliem pupiem un pīles lūpām. Bet nu nav tā! Katram ir sava iekšējā pasaule. Jā, tāds pats stereotips ir arī uz otru pusi - ka visas tās megaskaistās dāmas ir vieglas uzvedības un viņas interesē tikai veča maks. Tā nu mēs dzīvojam paši un arī citus vērtējam pēc šīs skalas.

Ja tev nav vajadzīga tikai izkārtne vai materiālais izdevīgums, tad ir ļoti grūti sastapt cilvēku, ar kuru saskanētu, ar kuru būtu viegli būt kopā. Ja kādam tas ir izdevies, tad, domāju, pie šīs vērtības cenšas pieturēties.

baluba  Cilvēki patīk viens otram, un tas ir galvenais. Visu citu viedoklis jau ir tikai viņu problēma.

Droshs_Plecs  Puisim zems pašnovērtējums, īsa auguma vai ar īsu daiktu.

Citādi ar resnu sievieti nekad nesamierināsies.

Var piesaistīt ar naudu, upurēšanos, etc...

Labrador  Sievietes galvenais trumpis ir izskats. Tas kompensee pilniigi visas negatiivaas iipashiibas. Gliitai maitai vienmeer buus viirietis ,kaadu vinja grib un kursh dariis visu ,ko vinja grib. Par to uztreneeto puisi - iespeejams , tam nebija citas alternatiivas , jo nav atbilstoshaa statusa , kas ,savukaart ir galvenais viiriesha trumpis.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu