Vecums, pieredze un piedzīvotais

Vai nebūtu dīvaini, ja man savos gados nebūtu bērnu un kopdzīves pieredzes? Ko tad es te darītu? Skatos daudzus vīriešus, kuriem nav bērnu un nav precējušies savos 40+. Ko var secināt, uz ko paļauties, ja jau nav bijis viņiem ?
Vienkārši pārdomu pērle...

saulite34  Skatos daudzus vīriešus, kuriem nav bērnu un nav precējušies savos 40+. Ko var secināt, uz ko paļauties, ja jau nav bijis viņiem ?[c]

Un,kādu garantiju tev dod vīrietis,kas ir bijis precējies un,kam ir bērni?

Spoguliitis  Kaut kas nav, tam varu piekrist bet tam kuram jaamaksaa alimenti un ir shkjiiries ir ok? Taa kura ir shkjiirusies un palikusi ar beerniem, varbuut tai ir ok...?
Par to arii saulii]te dabuuja plusu. Aatraak uzrakstija.

Cemodans  Pieredze kā vecam nobrauktam zirgam, kurš beidzot zaļā zālītē ticis, bet prasīgais kučieris Aleksis atkal stāv un žvadzina iemauktus.

bargaakundze  21.35 Ja nopietni, tas ir globāli antropoloģisks jautājums. Pasule ir pārapdzīvota, pat, ja konkrētā miestā LV to nemana, un Biosfēris ir ieslēdzis aizsardzibas mehānismus. Jā, homoseksualitate un vientuļi eksistējoši indivīdi ar child off programmu, sievietes ar Es ciest nevaru bērnus, un visādas citādas novirzes kalpo programmai - Mūsu jau tāpat ir par daudz. Norkitīs meteorīts, uznaks kodolziema,pāri palikusī saujiņa homocivilizatikus nolīdīs alās...un atkal būt bez varzas pēcnācēju būs neiedomājami nestilīgi , tā būs vērtība.

jurks  Kam ir- tam būs vēl, bet kam nav- tam atņems to pašu, kas viņam ir! Visam savs laik, ir laiks izmētāt akmeņus un laiks tos atkal vākt kopā! Esmu pateicīgs Tam Kungam, ka Viņš mani ir pasargājis no daudzām pieredzēm, un ar to sekām būtu jāsadzīvo visu mūžu, jo tikkai ar laiku sāc saprast kas dzīvē ir galvenais!

MonaLiza  Kam ir- tam būs vēl, bet kam nav- tam atņems to pašu, kas viņam ir! ....Cik precīzs tava Dieva raksturojums. nabagi kļūst vēl nabagāki , bagātie bagātāki...loģiski.

Kurpe  Manuprāt nav nekā dīvaina tanī apstāklī, ja kādam cilvēkam 40 gados nav bērnu vai kopdzīves pieredzes, katrs dzīvo tieši tā kā vēlas un kā prot. Arī maksā par laikā izdarītām vai neizdarītām izvēlēm pats. Secinājums ir tikai viens, ka neba uz kādu no malas ir jāpaļaujas un jāgaida ilgu un cerību piepildījums, vai tas ir vīrietis sievietei vai sieviete vīrietim. Jāpaļaujas ir tikai un vienīgi uz sevi pašu, uz saviem resursiem, uz savu spēju ko dot citam cilvēkam. Savukārt šeit ir lieliska iespēja nobēdzināt laiku.

riebekle  Kāpēc obligāti jābūt bērniem un bijušiem precētiem 40+ gados? Vai tas ir kāds obligātais uzstādījums? Katram sava attiecību pieredze un dzīves modelis. Un kas vēl zina, kuram tā ir labāka un loģiskāka - tam, kas bijis precēts un kuram ir bērni vai tam, kas neprecēts un bez bērniem. :) Katrs ir cilvēks ar savu iekšējo jūtu pasauli.

MonaLiza  Aleksa...ir dīvaini cilvēkus grupēt grupās un dzīvot pēc šabloniem. Vīrietis kuram ir bērni un kurš ir šķīries ir jau ar pieredzi KĀ risināt problēmas attiecībās....´ŠĶIRTIES.
Tā ir ilūzija un stereotipi , ka ar "pieredzi " būs labāki.
Latvijā ir skaudri redzamas postpadomijas sekas...kad ja tu neesi kā visi tad tu neesi normāls.
šajā gadījumā...bērni un šķirta laulība.
Aleksa maini domāšanu ....un tava dzīve, attiecības mainīsies.Katrs cilvēks ir individuāls.

MonaLiza  Komentētāja Kurpe un riebekle pēdējos kom. ļoti precīzi pateica. Tā arī ir !

Tessa  nu bet tev neder tadi, citai deres, ta ta pasaule ir iekartota. kapec jacepjas par to, kas tev tapat nav vajadziigs?
un ja, nepiespljauj kapostos. saliimesies tada un bus gana labs, ij visi tavi stereotipi bus kakjim zem astes.

burleska  Starp nav bērnu un ilgstošu attiecību pieredzes un laimīgu kopdzīvi 20 gadu garumā ar trim bērniem, kas kādu iemeslu dēļ ir beigusies (abi varianti diezgan riskanti attiecību ziņā- pirmajā gadījumā cilvēks nemāk kopā dzīvot, otrajā cilvēkam ir izveidojies šablons, kā tam jābūt vai nav jābūt), tātad starp šiem variantiem ir vēl trešais- pāris gadu ar vienu un pāris bērni, pāris ar citu un vēl kāds bērns. Un tas jau ir traki, pie tam pirmajā brīdī neatšifrējami, ja uzreiz tiešā tekstā nepajautāsi. Cilvēkam ir bērni un izskatās, ka ir arī attiecību pieredze, bet īstenībā tā pa riktīgo ne šis, ne tas.

Momo  Puse manu klasesbiedru ir bez bērniem. Par kopdzīvi nevar spriest pēc ieraksta “neprecējies”, kopdzīvē varētu būt oficiāli nenoformēta, tātad melots nebūs.

rabinovics  dalai viiriesu ir vienkarsaak aiz mammas lindrakiem sleepties...tadi ir , bija un buus..bet taadi nav visi

vellata  Viņi vnk melo. Un pat īsti varbūt ne. Māksla nav sataisīt kinderus un pamest, neliekoties par viņiem ne zinis ,māksla ir taisīt un viņus audzināt. Vismaz piedalīties audzināšanā.Tu tak zini, kas notiek attiecībās ar vīrieti,kuram jau ir bagāža.

Peleks  nu es saviem bērniem negribu šādu tādu māti, es gribu lai viņiem būtu ģimene (pats augu bez viņas) attiecīgi es ir izvēlīgs. Un ja beigās nesanāks, tad labāk lai man viņu nav, nekā viņi nav laimīgi.

valmierietis333  Gribējās jau atbildēt , bet sapratu ,ka neesmu tiesīgs , jo man vēl līdz tiem mistiskajiem 40+ vēl nepilna desmitgade - pa to laiku var paspēt daudz ko paveikt : i māju uzcelt , i čūskas nosist , i mežu iestādīt , i bērnu baru sataisīt! ;D

Iemeslu jau mūsdienās ir daudz un dažādi , jāsāk ar to ,ka ne visi ir auglīgi dzīvojot gadžetu radiācijā , stresā un steigā , apspīlētos džinsos un rijot veikalu indi - un tas procents ar katru dienu tikai pavairojas!

-Normālu dzīves partneri ir ar vien grūtāk atrast , jo cilvēki padodas degradācijai un zombēšanai - un beigās pieaugušie uzvedas kā izlutināti bērni - *man pienākas tas tas tas un vēl šitais* , bet savus pienākumus nezin neviens , pēc tam nav ko sūdzēties par bezatbildīgu sabiedrību un tās dalībniekiem - vieni vienīgi prinči un princeses!

Bet tādam indivīdam , kā man - ir ārkārtīgi sarežģīti šajā sabiedrībā iekļauties , jo neesmu pa straumi peldētājs , kā arī protu atšķirt pasakas no realitātes , tādēļ grūti ietekmējams!

Vienkāršu meiteni ´´īstu dabas bērnu´´ grūti atrast , jo liela daļa slimo ar tarakānu sērgu un slinkumu , un vest pie prāta tādas faktiski nav iespējams , jo cilvēkam pašam ir jāgrib mainīties , pielāgoties dzīvei , turpināt attīstīties!
Ir milzīga atšķirība starp "esu kāda esu" un "esmu kāda esmu"...

--Un izvēlēties kaut kādu ,lai tikai blakus kāda būtu , intelekts neļauj ... Vajag dvēselisku saskaņu , tikai uz tās pamatiem var celt stabilu ,ilgtspējīgu ,neieņemamu cietoksni !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu