Vecums, pieredze un piedzīvotais

Vai nebūtu dīvaini, ja man savos gados nebūtu bērnu un kopdzīves pieredzes? Ko tad es te darītu? Skatos daudzus vīriešus, kuriem nav bērnu un nav precējušies savos 40+. Ko var secināt, uz ko paļauties, ja jau nav bijis viņiem ?
Vienkārši pārdomu pērle...

Garoznieks  saulite34
22.12
Kāpēc uzreiz tik dusmīgi. Neviens Tev te nekādas atskaites neprasa. Te publiskais forums - gribi izsakies, gribi nē, ej tālāk. Tad savu dzīvi turi aiz atslēgas, atvērsi kad un kam vajag.

burleska  14:05 "Ir milzīga atšķirība starp "esu kāda esu" un "esmu kāda esmu"" - nu tā ir pērle :D Drīkst aizņemties, ja nu kādreiz noder? :)

valmierietis333  Droši! ;)

saulite34  Te publiskais forums - gribi izsakies, gribi nē, ej tālāk. [c]

Garoznieks,es līdz šim esmu iztikusi bez taviem padomiem un,arī turpmāk iztikšu,un,ja tev nav ko par tēmu teikt,ej tālāk.

Geisha  Pavasarī strostēju tā saucamo radinieku. Nežēlīgi apvainojies puisis uz manīm, ka patiesību iecirtu acīs. Mācījās par juristu- nepabeidza, aizbrauca strādāt uz Uk, piedzēries iebrauca kokā, pāris nedēļas pat gudri sāka runāt par alko kaitīgumu, Tad atkal piedzērās un savārīja sūdus tādus, ka nācās mukt no UK, pāris mēnešus palāpīja slinkumu Vācijā tagad darbojas Īrijā. Puisim 36 gadi ... ārēji Dievs nav apdalījis ar vīrieša skaistumu, gudri runāt prot. ..... kur iet tur sūdu šleipe pakaļ, nav ne sievas, ne bērnu, ne mantas, ne īpašumu, tagad arī auto vadītāja apliecības vairs nav (nodzēra).
Manā skatījumā ja vīrietim nekā nav 40 gados tad arī nekas vairs nebūs. Visdrīzāk tas ir vienkāršs sūdbambulis nevis vīrietis.

MonaLiza  Geiša viņš ir klasiskais muļķis ! Traģika ! Bet latvijā kāda duma sieviete viņu noteikti savāktu ...stutētu un viņa "mēslus" vāktu visu mūžu . Un vēl cīnītos par viņu un viņu attiecībām. :)))

Kurts69  Ja cilvēkam pēc 30 nav attiecību pieredzes, tad kaut kas ar viņu nav kārtībā. mans viedoklis.

raina1970  Dīvaini nebūtu vienalga kāds variants- ne ar pieredzi, ne bez pieredzes..Katrs no tiem variantiem tikai kaut ko stāstītu par cilvēku , par viņa vajadzībām, prioritātēm , u.t.t.Par paļaušanos uz kādu- te jau komentētāji dikti labi apstāstīja- vislabak to darīt tikai -uz sevi.Protams, ir jauki, ja blakus ir cilveks, kurš piedalās visās dzīves jomās ar savu pienesumu, tomēr- tā ir viņa brīva griba, nevis akmenī kalts likumpants. Vēl viens moments- anketās rakstītais - var būt, un var arī nebūt balta patiesība- vai ir vērts tik ļoti koncentrēties uz sarakstīto? Kā ir dzīvē- to jau varētu zināt- satiekot cilvēku.P.S.- Geishai- pilnīgi piekrītu-šitādu jampampiņu- ar karogu rokās, bungām kaklā-un lai droši maršē apgūt nezināmās zemes.. jo talak, jo labāk.

nakunakutekuteku  Protams,ka vīrietis ir brīvs un bez bērniem-kā aizver aiz sevis durvis,tā uzreiz brīvs...:):):)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu