Viss labs,kas ir bijis un,kas būs,bet ne tagad...

Kam domāts vīrietis 40+ ,ja nav nekā izņemot darbu un velosipēdu?Dzīve piespēlē dažādus variantus un viņš izvēlas tikai vienu -dzīvot iedomu pasaulē internetā.Tas ir gadījums,kad spilvens pa cietu,sega kož utml.Skumīgi,bet šada tipa vīrieši vairs nav izņēmumi.

AivarsN  Dzīves līmenis Latvijā nepaaugstinās. Ja negrib pamest savu dzimto zemi,tad daudziem nekas cits neatliek,kā braukt uz darbu ar velosipēdu,vai iet kājām. Lai vientuļš vīrietis varētu atļauties braukt uz darbu ar mašīnu,tad viņam jāpelna vismaz divas minimālās. Un arī tad viņš var izvēlēties labāk tērēt naudu kam citam,ne kā mašīnai. Zinot Oho sieviešu augstās prasības,daudz tādu vīriešu vairs pat neiespringst uz iepazīšanos. Vienkārši dzīvo savu dzīvīti,kādu nu var atļauties un lai tās dāmas cepās,cik viņām tīk.

Geisha  Veļuks tas jau ir daudz. Starp citu dažs vellpēds ir auto vērtībā. Zinu vienu 36 gadīgu jaunēkli, kuram pieder tikai zobu birste.

Gojko  Man ir tikai velosipēds. Ja kādai vajag ko vairāk, karogs roķelē un uz priekšu.

valmierietis333  ---Tak te var nojūgties tos garadarbus lasot , vienai slikti ,ka otrai pusītei daudz bērnu un visa nauda aiziet alimentos , bet te atkal zāģē , ka nav ne bērnu ,ne alimentu! rrrrrrrrrr...

No vienas puses iespējams minētais personāžs ir gudrs un atbildīgs cilvēks, iespējams dzīves laikā nav joprojām saticis to īsto sievieti , par kuru būtu pilnībā pārliecināts ,ka no tādas vēlētos bērnus!

--Un visās attiecībās lietojis gumiju , lai neapbērnotu kādu kašķīgu mātīti , par ko pēc tam nevajadzētu nožēlot visu atlikušo dzīvi - ir arī tādi piesardzīgie ,kas katru savu gājienu apdomās!

- Tagad pie paša interesantākā...
Kā vari apgalvot ,ka viņam nav jau n-tie bērni sataisīti !?
Tas ,ka par to nestāsta , nenozīmē ,ka bērnu nav , gan jau arī ir oficiāla sieva kaut kur , vai pat n-tās oficiālās brūtes ar bērniem!
Ne visas prasa alimentus maksāt , daļa pēc iespējas ātrāk grib tādu cilvēku izstrīpot no savas dzīves un aizmirst...

---Nupat atcerējos , par to velosipēdu ... Nesen pieņēma ,ka alimentu nemaksātājiem atņems autovadītāja tiesības , cik atceros ,laikam dažiem jau ir atņemtas,kaut kur nesen lasīju!

Un kas tad viņam cits atliek ,kā tikai ar riteni braukt , daudz mantas ar nevar krāt ,vēl bijusī alimentus paprasīs... Ir taču tādi veči ,kas par katru varīti no alimentu maksāšanas izvairīsies, pat speciāli nestrādās lai nebūtu jāmaksā!

patia  Smags darbs,sports,internets nomāc emocijas .Precīzāk,bēgšana no emocijām. Tas ir jautājums,pašai sev.Otrai pusītei,pajautā.

draboss  Aivar, tev kā sēnei to grūti saprast, bet uz darbu ar velo braukt ir foršāk, es piemēram braucu. ā, nu ir man auto, vari nedemagoģēt par "dzīves līmeni"

valmierietis333  Nu pat atcerējos ,ka man ar nav vēl bērnu + ir velosipēds (arī 2 zobbirstes), turklāt ejošs , tātad ar pievienoto vērtību!
Esmu zaļi domājošs dabas bērns , nu un tad ,ka kādam/ai tas var nepatikt! ;D
(Tagad pats vairs nesaprotu , tas ir labi vai slikti !?)

-Vēl nedaudz par to internetu un iedomu pasauli ...
Cik zināms ,tad oho var sasniegt tikai caur internetu , es tagad iedomājos to skatu , Dainulīte ienāca savā iedomu pasaulē ,ielogojās oho un sūdzas ,ka partneris arī sēž internetā!
/Laikam jau atkal tikai otra mīnusus redz./

Vai nav kauna , tajā vietā lai nolīdzinātu publiski savu partneri līdz ar zemi , būtu uzvilkusi seksīgu kombinē un gājusi apjautāties kā vīra kungam šodien labi gājis , pie viena uzsildot zupu, un nabaga vecim nevajadzētu sabiedrību meklēt internetā ,
bet nē - piebļauj pilnu iedomu pasauli(tas ir - internetu) ar to ,ka redz otram esot baigā problēma !
Viņa vienīgā problēma ir tā sieviete ,kas nepievērš viņam uzmanību - lai mīlētos ,viņa troļļo tik pa savu iedomu pasauli!

magnija  nu nesapratu ar ko īsti autorei ir problēmas. Patīk cilvēks bet pliks kā baznīcas žurka? Nu bet gan jau pašai savos gados viss jau sagādāts, nu tad kur ir problēma ņem pie sevis un dzīvo nost to dzīvi. Bet ja nepatīk, tad kāda daļa gar to kā otrs izvēlas nodzīvot savu dzīvi. Ej garām ar lepni paceltu galvu par savu izdevušos dzīvi.

neko  Esmu zaļi domājošs dabas bērns , nu un tad ,ka kādam/ai tas var nepatikt! ;D
---
Sievietes izvēlas asinskārus mamutu medniekus nevis "dabas bērnus" :))) A vāli ievilkt mamutam pa pieti tā lai šamais ir gar zemi vari?, Tad priekš vairošanas deri:) Kaut gan tu jau pats ar vairoties nemaz negribi... tāds "izkniebt paceļam uz mājām pie vīra" tur vien sanāk.

AivarsN  Draboss. Es visu mūžu fanoju par velosipēdiem un braucu ne tikai uz darbu. Tikai šogad,veselības problēmu dēļ,sāku braukt ar mašīnu.

Gojko  Nez ko Tu teiktu, ja Tevi kāds Tour de France čempions uzrunātu, ar piebildi ka dzīve piespēlē tikai nesportiskas virtuves darbinieces...

Gojko  Ej tak Tu, (piedod) galīgi. Suņa īpašnieks ieliks Tavam automobīlistam pa hodu.

Spoguliitis  To 23:06. Tos mamut... sorry, medniekus sauc par alfaam :)
Bet ja pashas nevar nomediit, tad meklee kursh var. Un grib.

coldlands  Es labprāt brauktu uz darbu ar velosipēdu, tik pēc pirmajiem 100km es pats atmetusi pedāļus, un tad ne nākotnes, ne pagātnes.

Spoguliitis  To 22:18. Nu ja visam buutu tik augstas prasiibas, tad es te nebuutu.
Jaa, ir taadas kuraam vajag to un shito, bet var atrast arii ar ne tik lielaam prasiibaam.

Spoguliitis  Golddiggeriem, abu dzimumu, ir pluss. Vinji savu laiku lieki neteeree, taa, ka ar vinjiem probleemu nav.

Polaarlapsa  Vins ir brīvs kā putns un viņu nekur nekas nesaista . Šodien dzīvoju Rīgā , Rīt Madridē , parīt vells sazin kur .

Vaukskis  Ja tam vīrietim ir darbs, viņš gan jau par to saņem atalgojumu. Naudu viņš patērē, tam arī vajadzīgs ! Pēec apraksta teju daļēji līdzīgs man.. .

MonaLiza  Gertrude,Draboss pateica manu viedokli !
Nevienam nav daļas gar cita dzīvi, ja vien viņš pats nelūdz Tavu iesaistīšanos un viedokli !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu