Viss labs,kas ir bijis un,kas būs,bet ne tagad...

Kam domāts vīrietis 40+ ,ja nav nekā izņemot darbu un velosipēdu?Dzīve piespēlē dažādus variantus un viņš izvēlas tikai vienu -dzīvot iedomu pasaulē internetā.Tas ir gadījums,kad spilvens pa cietu,sega kož utml.Skumīgi,bet šada tipa vīrieši vairs nav izņēmumi.

MonaLiza  Gojko un tu lepojies ar to , ka tev tavā vecumā ir tikai velosipēds...:))) žēlīgi.

coldlands  Mona Liza, pastāsti kadi ir tavi sasniegumi?

rabinovics  bet neapmierinaatiiba ir sabiedribas attistiibas paatrinaataajs

gertrude  īsti nesapratu par ko uzbrauciens man:)
Draboss, buča par sēni, kā kulaks uz acs!

ketija64  Dīvains jautājums.
Vīrietis līdz 40 nelēkā apkārt ,nesataisa visām pēc kārtas bērnus,bet izmanto prezervatīvu.Velosipēdu nopērk ,jo atzīst veselīgu dzīvesveidu.Katrai krogū sastaptai sievietei nestāsta,ka ir uzcēlis māju vai iegādājies dzīvokļus,ka ir garaža ar auto utt. Vīrietis tad noskata sievieti 25-30 gadus jaunu, ar augstāko izglītību ,bez bērniem un..viņiem izveidojas jauka ģimene.
Reāls stāsts no dzīves.

etc  Kamēr neapprecējos, man pilnībā pietika ar to, ko nopelnīju, un nebija vajadzīgs pat velosipēds. Ak jā, man gan tāds bija, bet atdevu fāterim, lai viņam ir ar ko pa laukiem pārvietoties. Dzīvoju pats pilsētā, sabiedriskais uz darbu->«-no darba, īrēju istabu, brīvajā laikā tusēju ar draugiem, labi pavadīju laiku un nedomāju par nākotni. Kad apprecējos - tad gan sākās: to vajag, šito... bet tas jau pilnīgi cits stāsts.

borzomi  Katram kādu veselīgu hobiju!
Par to tikai prieks!

valmierietis333  23:06,
Asinskārais mamutu medniek , tev ir šaurs domāšanas leņķis - ar vardarbību visas problēmas nevar atrisināt ,ir jāprot arī ar mamutu sarunāties!
Pretējā gadījumā uzkāps mamuts uz galvas un iemīdīs zemē , un tava princese paliks i bez mednieka ,i bez mamuta!

Mamutu jāķer ar smadzenēm ,tad šis labāk dodas rokās...

Novērojums no dzīves - tie asinskārie parasti ātri dabū pa galvu un uz kādu mirkli iestājas miers! ;)

Kurts69  Laikam jau visam ir savs iemesls. Arī tam, ka pēc autores domām, arvien vairāk vīriešu realitātes vietā izvēlas virtuālo pasauli. Un ja atmetam visu, kas nepieciešams pretējā dzimuma piesaistei, tad tiešām var nonākt līdz darbam, dzīvoklim, ledusskapim, gultai, plītij un ričukam. Un dzīve vienkārša. Tikai negribētu es tā dzīvot..., bez sievietes. Bez pieskārieniem,bez ķermeņa smaržas, skatieniem un visām tām jaukajām blēņām, kas padara sievieti tik neatvairāmu un priekš manis neaizvietojamu.

Labrador  Klasiska postpadomju telpas situācija. Krieviski tas saucās zhiznj radji pontov. Par veiksmīgu vīrieti tiek uzskatīts tāds , kurš , lai atstātu iespaidu , kredītā paņēmis dārgu auto un karina makaronus. Tour de France velobraucēja sovoku baaba būs luzeris , jo tomēr , neskatoties uz statusu , viņam ir velopeds. Tas nekas , kā luksusauto cenā , vienalga tas ir velopeds. Un vīrieši , lai izpatiktu un ieinteresēti sievietes , rīkojas nevis racionāli , pēc saviem ieskatiem , bet bieži vien sev kaitējot. Norvēģija parādība , kā jauns , turīgs vīrietis brauc ar velosipēdu vai slēpēm , ir tikai normāla. Zinu divus , kuriem , neskatoties uz ienākumu , pavisam necili auto.

miers2  Ja sieviete ir pirmajā plānā, tad citiem plāniem var teikt ardievas

liepulapa  Ir vienkārši jābūt gudrai, cilvēki ir jāpazīst gan pēc skata, gan pēc dzīvesveida un pasaules uztveres-parasta psiholoģija un dzīves gudrība, tad neviens neliks vilties, lai kādus batonus spraudīs.Tādi ar velosipēdu braucēji, ar vai bez bērniem, pasaules apceļotāji, filozofi, pārgudri masieri, jogisti, čakru čakarētāji, egoisti ir,,,kuri runā vienu, dara citu un domā vēl sazin ko.

liepulapa  Te runa, sapratu, nebija par velosipēdistu, bet par vīrieti. Lasot komentārus, var spriest par cilvēkiem, kādi tie ir. Viena daļa raksta-lai tak tāds dzīvo, kā grib. Citi-,, pati tāda un tāda,,. Citiem ir aizskartas jūtas-sieviete grib atrast kādu biezu ar mašīnu, kuru izmantot.

MonaLiza  Laiepulapa tik precīzi pateica 7:31 !
Par tiem filozofiem, čakrām un ezoteriķiem.
Tie ir bezatbildīgi egocentriķi. Kā likums bez ģimenēm , gadījuma sakaru cienītāji. Bez naudas vai maz pelnoši....jo nauda dzīvē nav galvenais. :).
Tukši muldētāji ,gaisa piļu būvētāji,nenobrieduši un infantīli.
Ar tādiem nekad nebūs normāla ģimene , ne veselīgas attiecības.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu