Vai daudziem skauž citu veiksme?

Es priecājos,pat tad kad pašam nebija attiecību,kad kādam un kādai izdodas tās izveidot un kļūt laimīgiem.Bet..kā te ir ar citiem(ne visiem protams)kas te tup un gudri žvankst pa tukšo bezjēgā,bet tā arī nekas nesanāk un neizdodas un tik turpina žvadzēt.Vai skauž kad citiem tomēr tas izdodas?Jo visādi superpupermeņi tā arī ir vieni-kamēr kāds vai kāda viņuprāt ne tik labi,ne tik gudri un ne tik smuki tomēr atrod ko meklē,kamēr paši ar saviem "labumiem" tā arī nevienam neinteresē!?SKAUŽ???

rihtigais  Latvietis bez skaudības nav LATVIETIS! Kaimiņš no latviešiem uzvarēja vēlēšanās(!) -pasaules gals! Cits kaimiņš - atkal nopirka jaunu auto, dritvai kociņ!!! Kaimiņš salauza kāju - beidzot, Dievs zin ko dara : )

Laimnese  Man neskauž. Esi laimīgs, Bumbum!

gertrude  šito izlasot, Bumbum, rodas tāda sajūta. ka Tev skauž, ka mums neskauž :))))

Laurencia  Laimīgiem neskauž... /iesmej

Taču- ja jau ver tēmu PA vaļā, tad gaidi gan + gan - atbildes un komentus.. :P

amelija  Man neskauž. Esi laimīgs, Bumbum! (c)

nazis  Skaudība nelielās devās (baltā skaudība) ir ļoti pozitīva emocija, kas liek cilvēkam darboties un iegūt vēlamo. Ja kaimiņam ir kauna skaista mašīna, es arī tādu gribu un domāju, kā tādu nopirkt, ja viņam ir jauns skaists dīvāns, tad es meklēju, kur tādu dabūt. Cita lieta, ja kaimiņam ir jauna, skaista sieva uz jaunā, skaistā dīvāna ...

straume22  Ja es nezinu kko tādu, tad neskauž. Citādi skauž. Tāpēc es arī neko nezinu un negribu zināt. Man pieder pasaule.

Kurts69  Gan jau kādam skauž. un kas no tā mainās? Teorētiski skaudība jau var būt arī ar pozitīvu pienesumu motivējot cilvēku pašam mainīties, vairāk iespringt un tiekties uz mērķi.

InJanis  "Tautieti Bumpastiks "

Skaudiba, ir bija un bus..............
Tas ir aprakstits visas tautas, visas kulturas, ij visas ticibas un religijas.

Piem ZziddSenPasaku kratuve..............."Vecaja Deriba"..............

Par ko ta Kains nogalina savu miesigo brali Abelu ?????
Skaudiba, skaudiba, skaaudiba............

Tas ir viens no senakajiem, un lielakajiem cilveka grekiem.

Visur un vienmer nosodams, ij pelts..........

P.S. Ir viens , forts man nesen pateikts, agrak manis nedzirdets izteiciens par sso temu-skaudiba.
Sievas rokas sves, pim.., allaz lielaks ;-)))))))))))))))))))

Edgars37  Es jau par tevi aizmirsis biju, a tu par sevi atgadinaji, vai tu nevari pardzivot, ka tevi neatceras😃?

Sara7  Man apkart jauki latvieshi-gudri, smaididi un stradigi.Neko sliktu negribu teik.

kokote  Autoram atbildēt (par konkrēto situāciju) nav jēga- neuztvers tāpat.
Par tēmu savas domas pateikšu. Veiksmīgs, laimīgs cilvēks pilnīgi nereaģē vai kāds skauž vai neskauž, vai kāds par viņu domā vai ne. Lielībniekam (neveiksminiekam- plātīzerim) gan vajag, lai viņu skauž, jo tikai tā viņš ar savu lielību varēs izcelties. Tādam attiecības nav dabiska un laimīga kopābūšana, tādam tas ir "darīt da jebko, lai būtu un lai visi redz, zina un skauž". Nu kaut kā tā- bet tas tikai mans skats uz jautājumu, katram jau savs.

InJanis  Labdien Tautiete Sara !!!!!

Par tavu komentaru Bumpastika tema, par skaudibu..........

0 Man apkart jauki latvieshi-gudri, smaididi un stradigi.Neko sliktu negribu teik.

Piedod, bet..... mulkibas ( varbut man tikai ta liekas )

latviesa stradigums ....................tas ir tikai atminas, iesaknojies sterotips max no peckara laikiem, kad tiesam svariga bija darba speja, darba prieks.. kas vel laikam bija genetiski ieks tiem zemkopjiem latviesiem.

Taga vidusmera latvietis ( vecuma lidz apm 45-50 ) ne ar ko neatskiras no tada pasa vecuma, sabiedriskas konsistences urlas krieva, vai cita curbana.

Par sevi es saku ta.... ( man 45 ), lai ari cik es skistu no malas, stradigs, cakls un t.t.
Es sevi uzskatu tikai par ieprieksejo paaudzu enas dalu, tadu ka izzudosu parpalikumu.

P.S. Vis ko raksstu nav starp mums no mana spuses nekaas personisks, vienkarsi manaas pardomas, par redzeto, piedzivoto.

Sara7  11:24
Mums varbut atshkjiriga pieredze. Es vairak uz nakotni skatos.

AivarsN  Ļoti atšķirīga reakcija rodas cilvēkiem,kad uzzina,ka kaimiņš kaut kur veiksmīgi pielietojis praktisku pieeju,tai vietā lai iztērētu kaudzi naudas,kā tas plašākai sabiedrības daļai pieņemts. Piemēram,viņš kaut ko saimniecībai noderīgu izgatavojis pats,pat labāku un izturīgāku,nevis nopircis par bargu naudu,kā visi ,,normāli" cilvēki. Tikai retais būs sajūsmā par tādu uzspļaušanu visai patērētāju kultūrai un nekautrēsies lūgt padomu,lai pats ko līdzīgu varētu izdarīt. Lielākā daļa tomēr centīsies šo darinājumu visādi nomelnot,lai attaisnotu savu nesatricināmo patērētāja pārliecību. Latvijā vēl nav tik traki,kā vecajās Eiropas valstīs. Tai pašā Zviedrijā jau cilvēkam bail mežā kādu sēni vai ogu palasīt,lai kāds īstens patērētājs neuzbrūk ar pārmetumiem,ka dabas veltes domātas meža zvēriņiem,bet cilvēkiem obligāti viss jāpērk lielveikalos. Cik gan pamatīgi nozombēti ir tie vecie kapitālisti! Un viņus vēl ņemt par piemēru?

rihtigais  Sara! Pie 50 gadiem vēl drusku var skatīties uz priekšu, BET drīz Tu skatīsies uz pretējo pusi

InJanis  Tautiete Sara !!!!!

Ko tur runat par kauc kadu nakotni ( ja vien tu naivi netici muzigai dzivosanai uz planetas nr 56756467, visuma nr 45 ;-))))) )

Piem man meitai taga ir 13 gadi........... lai ari ka vina tika visnotal pozitivi audzinata ( biedrenes L nopelns )

Man skiet ka vinjai vispar ir morala, fiziska alergijaa pret kauc kadiem lauku, darza darbiem, skiet vispar pret kauc kadam fiziskajam aktivitatem ( kas man ir vairak ka tikamas )

Es piemeram meita (runasu konkreti, par konkretu paaudzi, konkreta laika ) neredzu ka kauc kadu tadu .............ar ko varetu asociet, latvisko caklumu, stradigumu, darba milestibu.

InJanis  Tautiete MonaLiza !!!!!

Runatiba, plapigums, ij t.t

Tev patiktos ka tev atrakstaa piem vestuliti no HOHO.

Caukaiet
kasjauns
araforslaiks

Vai ari vecis atnakot no darba, tevis gataavoto zupu strebjot, tavai 12 min calosanai, ar tavu pamatdomu.........ka tev milais sodien gaja...................
noburkskj
NORMALI.

Ta ka tautiete Liizu Monna.....................izvelies...............vai kaarsts kartupelis tev bloda, vai auksta kapostu zupa.

Sara7  12:18
Gan jau pati nolemshu uz kuru pusi man skatities.
Nav vajadzigi tadi ” padomdeveji” kas stasta shausmu stastus.

Geisha  Bumpīt, kā Tev gribas, lai citiem skauž! Ai, kā gribas...... bet tici man, ka 90 % pasažieru tavas attiecības ir pie kreisās kājas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu