Vai daudziem skauž citu veiksme?

Es priecājos,pat tad kad pašam nebija attiecību,kad kādam un kādai izdodas tās izveidot un kļūt laimīgiem.Bet..kā te ir ar citiem(ne visiem protams)kas te tup un gudri žvankst pa tukšo bezjēgā,bet tā arī nekas nesanāk un neizdodas un tik turpina žvadzēt.Vai skauž kad citiem tomēr tas izdodas?Jo visādi superpupermeņi tā arī ir vieni-kamēr kāds vai kāda viņuprāt ne tik labi,ne tik gudri un ne tik smuki tomēr atrod ko meklē,kamēr paši ar saviem "labumiem" tā arī nevienam neinteresē!?SKAUŽ???

MonaLiza  Redz kā ...man arī no in jāņa vēstījums. :))

par to pļāpīgumu es domāju tarkšķus. Ir atšķirība vai cilvēks ir normāli komunikabls un izsakās sakarīgi....vai nepārtraukti ļerkst un lej "ūdeni".

nav no viena grāvja otrā jālec...in jāni. (par tevis rakstīto piemēru)

kuks10  to rihtigais kā tev neveicās ar tiem latviešiem,varbūt pats esi nelatvietis..latvieši var būt kašķigi,bet skaudīgi jau pārsvarā ir bidlas no urlandijas,kas salīda laimi meklēt +haļavo dzīvi..latvieši strādīgi un taupīgi,jo zin,kad arī var nākt nebaltā diena..

rihtigais  Diemžēl, pasē rakstīts, ka latvietis. Ja atklāti, tad es negribētu būt latvietis. Ja tu gribi teikt, ka krievi ir skaudīgi, tad tas man ir LIELS izbrīns! Lai nu kas, krievi nav skaudīgi. Un tiem Tevis sauktajiem bidlām ir daudz labu īpašību par kurām latvietis varētu tikai sapņot

Gunitaa  Man šausmīgi skauž tāds talants sacerēt jau veselu gadu pasakas. Es tā nevarētu. ;))

jurks  Ja pareizi sapratu Tu esi tas kas neskauž? Bet izlasot Tevis uzdoto jautājumu, var sajust, tādu kā, rūgtuma piegaršu. Ja es iztēlojos brīdī, kad esmu saticis savu cilvēku ar kuru esmu patiesi laimīgs, arī šobrīd esmu laimīgs, jo Tas Kungs man dod saprašanu cik ļoti liela Žēlastība tiek izlieta pār mani un mums visiem! Šādā gadījumā ne mirklī nepieļauju, kau kādu, rūgtumu un negāciju pret, var būt šķietami, vai pamatoti, ar pārākuma sajūtu šeit gozējamies, un noliekot citus pie zemes. Lai Tev izdodas ļauties maximāli laimes sajūtai un pārkāpt pāri visiem rūgtajiem komentiem!

InJanis  Tautieti Kuks !!!!!

Man gan domat, ka musMulke zeme, tiesi latviesu izcelsmes cilveki ir tie pirmie, lielakie "atro kreditu nemeji "tobis, svesas, pasa vel nenopelnitas naudas teretaji.

Mits taas vis ira par to Letzemes lauzu stradigumu.............palikusas dzivaas tikai atliekas, mieles no tiem laikiem kad laudis bija stradigi, jo
Stradaja sev
Stradaaja savai milotajai tevzemei,
Stradaja sencu laukos, ipasumos.

Tas ir lotui atskirigas lietas no musdienu liberalpedarastisma, kam butiba tuvs ir p[rimitivais komunisms.
Vis pieder visiem, ka kolchoza
Latviesam gan bija sava seta jaastrada.... tapec ari bija cakls.

borzomi  Diez vai skaudība pret citu cilvēku vai mantu vai veiksmi pašam indivīdam radīs kādu risinājumu.

Tikai liks padomāt,ko darīt,lai justos labāk!

coldlands  AivarN beidz muldēt. Tu man tādu vecu babulieni atgādini, kas kaut ko sadzirdējis, tad pieliek stāstam savu artavu, un klāsta baisos nostāstus.
Zviedrijā vari lasīt, un neviens tev pakaļ neskries, neaizrādīs.

Kurts69  skaudība jau laikam nav gluži apzināta. Vienkārši ir cilvēki, kam tā piemīt un ir kam nepiemīt. tas arī viss.

AivarsN  InJanis to ideju ir labi sapratis. Kādreiz latvieši bija saimnieki savā sētā un druvā. Padomju laikos bija kopējais īpašums un vēl sava pajumte un zemes pleķītis,kuru neviens nevarēja atņemt. Piedevām,toreiz bija visas tautas mīlēta un godā turēta dieviete,dēļ kuras tika veikti varoņdarbi gan karā,gan darbā. Viņas vārds ir Māte dzimtene,kuru liberāļi un kosmopolīti šodien visādi cenšas noniecināt,lai latviešu zemnieks bez sirdsapziņas pārmetumiem varētu doties plašajā pasaulē svešiem kungiem strādāt,gadījumā ja vietējiem baroniem nav vajadzīgs. Kam jau vēl ir sava dzimtas mājvieta saglabāta,tas dzimteni nepametīs un saviem bērniem darba tikumu un dzimtenes mīlestību ieaudzinās. Bet ko lai tie saviem bērniem iemāca,kam tik vien palicis šajā zemē,kā betona cietuma kamera un daudziem tā pati īrēta,vai hipotēkā. Pēc tagadējās ideoloģijas,strādāšana skaitās kaut kas pazemojošs un ar to nodarbojas tikai lūzeri. Slavējami tikai tādi naudas iegūšanas veidi,kas iepriekš skaitījās krimināls noziegums. Tad kur lai apjukušais latvietis lai ņem to darba tikumu,ja tas tik mērķtiecīgi tiek iznīdēts?

edding  Izeja ir tikai viena. Sutkām sēžot iepazīšanās saitos, katrā trešajā teikumā it kā starp citu piebilst "a manējais", a es ar savējo", "eju vīram ēst gatavot" utt. Tad visi domās ka esi laimīgi precējusies un skaudīs. Patiesībā būs otrādi, bet neviens to nezinās.

krumuzagis  es neteiktu, ka cilvēkiem skauž citu veiksme, bet drīzāk, citu cilvēku izveicība un apķērība, kad redz ko otrs ir sev sarūpējis un sagādājis gan varētu kost nervā, ka pats neesi bijis pietiekoši možs un modrs

VecmeitaARrunci  In jani,beidz savu meitu driceleet,vina ir tikai pusaudzis...ieklausies sajaa vaardaa-pusaudzis.man tajos gados arii bija riebums pret daarza darbiem un daudz ko citu.

AivarsN  Bērniem interese par vecāku veiktajiem darbiem rodas tieši agrīnā vecumā. Tieši tāpēc tagad grib arvien agrāk bērnus nodot izglītības iestādēm. Tāpēc arī likums par bērnu nodarbināšanas aizliegšanu. Pēc daudzu gadu smadzeņu skalošanas vispārizglītojošajās iestādēs,jau pieaugušajam cilvēkam interese par darbu jau sen ir pārgājusi. Ļaujiet bērniem palīdzēt veikt mājas darbiņus,kamēr viņš to vēl vēlas darīt. To viņi uztvers kā aizraujošu rotaļu un izjutīs lepnumu par paveikto. Pirms pāris gadsimtiem skolā dažu gadu laikā apguva tikai nepieciešamās pamatzināšanas,bet tūlīt pēc tam sāka apgūt izvēlēto profesiju,vai nu no saviem vecākiem,vai labākajiem aroda meistariem. Tā jau līdz 16 gadu vecumam pilnībā apguva profesiju un bija pilnīgi patstāvīgs cilvēks. Šodien profesionālo skolu absolventi 20 gados tikai daudz maz sāk apgūt profesijas pamatiemaņas. Augstskolu beidzēji vispār tikai pusmūžā ir uzskatāmi par profesionāļiem un arī tikai nosacīti. Tieši tāpēc mums viss ir tik primitīvs un nekvalitatīvs,salīdzinot ar tiem laikiem,kad vēl bija īsti meistari,kuri mīlēja savu darbu,nevis mēģina iekārtoties,kur lielāks atalgojums un mazāk jāstrādā.

coldlands  ...papildinasu Aivara komentāru, ka agrāk nebij brīvdienu, atvaļinājuma, strādāja kur vecāki sūtīja, strādāja no ausmas līdz rītausmai......
Skola apguva tikai nepieciešamas pamatzināšanas jo naudiņas nepietika.
Kur var sita kunkstēt par tiem agrākajiem laikiem?

AivarsN  Vēsturi vajag mācīties ne tikai no okupantu sacerētajām mācību grāmatām.

coldlands  Man nevajag mācīties, esmu pietiekami komunikabls, un daudz klausījies vecu lauzu piplu nostāstos par vecajiem laikiem. Tik viņi nemēdza kunkstēt, un vaidēt, ka Tu to mēdz darit.

AivarsN  Latvija jau pārāk ilgi atrodas okupācijā,lai ļaužu atmiņā būtu saglabājusies jeb kāda informācija par brīvības laiku. Lai gan mans vectēvs,kurš bija dzimis 1897.gadā,mēdza stāstīt ļoti pārsteidzošas lietas,kuras toreiz bērnībā neuztvēru nopietni. Taču tagad tam visam atrodu apstiprinājumu internetā.Uzņēmīgi cilvēki publicē personīgās bibliotēkās saglabājušos vēsturiskus dokumentus,nopludina slepenos materiālus. Tikai jāprot atšķirt patieso informāciju no feikās,kuru masveidīgi izplata sistēmas troļļi. Un tas nav nemaz tik viegls uzdevums.Arī par Velesa grāmatu tiek izplatīts ļoti daudz melīgas informācijas,par cik sistēmai tā ir ļoti bīstama. Tā ka,vajag tik rakt.

VecmeitaARrunci  Agraako laiku staasti var looooooti buutiski atskirties.Mani vecvecaaki,buudami bagaati cilveeki,staastiija loti atskiriigi no veelaak dzirdeeto proletaariesu staastiem.taa kaa visam jaapieiet ar veesu praatu.

AivarsN  Sāksim jau ar to,kas un kāpēc sarīkoja to Oktobra revolūciju? Vai tikai ne tie paši,kuri vēlāk abus karus un PSRS sabrukumu. Vai ne tie paši,kuri uzturēja auksto karu starp soc. nometni un rietumiem,kā arī rīdīšanu pret Krieviju tagad,lai izraisītu 3.pasaules karu? Varbūt vēl ne tik sen baltā rase bija vienota un neatkarīga,bet visi cilvēki brīvi un laimīgi? Atbildes bieži vien atrodamas visredzamākajākās vietās,kaut vai tie paši neskaitāmie arhitektūras pieminekļi. Kāpēc tie ir tik vienādi,pēc viena projekta celti,jeb kurā planētas vietā?

liepulapa  Žvankstētājs pats.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu