Kas ir bailes?

Kā Jūs raksturotu kas ir bailes? No kā jūs baidāties? Vai cilvēkam ir nepieciešamas bailes?

bika  Man no tā bija kādreiz bail.
tagad es esmu tajās bailēs iekšā.
Protams ,cenšos sevi nodarbināt un aktīvi darboties, bet Baiļu pasaulē es esmu.
To sauc tikai vienā vārdā.
Bet es cīnīšos un padoties negrasos.
p.s.
Tā nav nāve, tā nav ,paldies Dievam, slimība, bet tā ir realitāte.Bailes.

shining  Nāve nav baiļu pamatā. Nāve ir nezināmais, un, tas vien aiztaupa pusi no jautājumu-atbilžu cilpas. Īstenais baiļu iemesls ir ciešanas.. īpaši ciešanas, kurām nav paredzamu beigu - lūk jums ilustrācija ellei.

Laimnese  Man bailes no čūskām.

krumuzagis  prātā nāk gadījums, kad atnāc vakarā no dienas gaitām, tūliņ liksies gulēt jau vakara ziņas noskatītas, a še tev atskrien onkuls un visu laiku pidriķo, ka kautko nevar izturēt

InJanis  Tautieti Jurijs !!!!!

Viedi tavi vardi, viedi,........................IEDOMAS...................

Iedomas, par to kas gaida, kauc kas slikts, auksts, nezinams ( piem kaps )

Ka smejas istenie Sibiriesi krieviski "Kas ta mums..... talak par Sibiriju jau naizvedis "

P.S. Lai bailes pa istam valditu par pasauli, tas ka maza sekla ir sakuma jaieseej, un tad taas no tiem kas no tam baidas.............augs, augs, lidz izaugs patiesi par milzigam bailem.

Katra zina loti duala padaarissana..........

Jabut tadiem kas baidas.
Un tadiem kas baida.

InJanis  Tautiete Laimnese !!!!!

Ko ta tev cuskas nodaarijusas...............????
Daba nav neka slikta, riebiga un negativa.

Bailes no cuskam, tas ir tikai cilvekos iesetas biblejiskas iedomas ( ziidu pasakas un teikas, sakopotas Vecaja Deriba ), ka cuska............ta kas piecakareja Edenes darza Ievu, Adama sievu, ir ta vainigaa, nicinama, un iznicinama, un nost sitama.
Tur cuskas veidola paradas pats ljaunnesis-Satans, ij sakardina uz greku Ievu-Adama sievu;-))))

Piem senajiem Latviesiem, ipasi jau Lietuviesiem, zalktis bija miljum miljums, ij gudribas simbols.

Piem paskaties epohalo filmu "Put Vejini ´ kur senLatvietis Gatins pie akmens, ar visu miljumu baro ar pienu zalksus.

borzomi  Globāli ņemot,ir bailes no kariem,epidēmijām,katastrofām....no neprognozējamā...

Personīgi-no zaudējuma sajūtas.

Bailes- mobilizē izkāpt no komforta zonas...
Bet vienmēr jau var izvēlēties-baidīties vai riskēt.

riebekle  Muļķīgi ir svešiem cilvēkiem stāstīt par savām bailēm. Ar to parāda savu vājo vietu. Ko neredz, pa to nevar iesist. Bailes ir katrā, bet katrā savas.

av2  beerniibaa, hmm, no tumas, ja jaaiet bija gar/caur mezzu, gar kapiem. Ssodien, hmmm, pat nezinu. Andrealiina kkerssana par-aatru braucot, vai kalnos sleepojot nu tomeer neskaitaas, pats tak uzprasies. Taada , ar praatu aptverama , ir savaa zinaa baillu sajuuta....nomirt nepaspeejot dziivot kartiigi, neizdarot ...tik dadz lietas. Jo tomeer notiek nelaimes gadiijumi, tik daudz. Dziivs pemeers, mums te sveetdien , peecpusdienaa, braucos svineet dzimssansdienu , t krustojumaa , llloti garam limuziinam , laikam jau atteica bremzes...aizgaaja pa taisno, 20 jauniessi pagalam dazzaas sekundees...:(((

jurks  Injānis- paldies par uzmanību! Vēl viens, ļoti nopietns, stāsts par ko baiļoties ir- fragments no Jaunàs Derības pār tēvu, kurš saviem dēliem iedeva talantus, vienam vienu, otram divus, trešam piecus! Lai cenšas, cik nu kurš varēs pavairot! Un baile ir pār to, kad apdomāju šo mācību- cik daudz man ir dots, dāvāts, uzticēts, bet kā es to esmu novērtējis un kādus augļus es varēšu uzrādīt, lai saņemtu uzslavu, bet var būt būšu neražīgs un saņemšu sodu par izniekoto bagātību!

shining  Geisha: un kur ir tavas bailes, viedoklis un pieredze?

Pillerina  Bail no sliktajiem vīriešiem.
Bet labajiem vīriešiem bail no manis.
Mijiedarbība.

InJanis  Tautieti Jurks !!!!!!

Lai ari samera biezi apmekleju bozznjicu ( Luteranu ), laim paklausitos tiesam laba-gudra jauna macitaajaa teiktaja.
Es vairak ka skeptiski izturos pret Bibeli ka tadu, ij galigi neuzskatu vinu par kadu tur etiksi-tikumisko dzives celuguni.

Tur ir pilns ar ssausmam, vardarbibu, izvirtibam.

Kad man no kancele ssak boret par kauc ko no ziidu sstaastu-pasaku temas-Veva Deriba, es biezzi eju projam.
Pasaule ir dauddz interesantakaas, pozitivakas, labakas lietas par gadu tukstosiem ar varu uzspiesto vergu ticibu-kristietibu.

Uz sitiena nevaru pateikt, bet................tur kauc kur noteikti jabut daudz aprakstiem par bailem, fobijam,tas man personigi jajauta ordinetajam macitajam-teologam.

P.S. Katra zina, nesmu kristits, dzives laika netaisoss ( kas zin, ka uz vecumu, biedrs parkinsons ar kompaniju manu nestabilo pratinu vel vairak saskoba:-)))) )

Nekad nepielausu pret vinas pasas gribu, vel nosaciti neapzinata vecuma, kristit savu likumigo meitu ( paaugsies, pate izvelesies).

Katra zina, lasam, lasam, lasam tautiesi.

jurks  Paldies Injanis!
Geisha! Piekrītu, bet kur ir izeja? Bailes ir visspēcīgākais dzinējspēks, vienīgais jautàjums- no kà mēs baidamies? Jo mēs kalposim tam no kā mums būs bail! Un kas varētu būt tas, kas būtu mūsu baiļu cienīgs? Un Viņš ir Tas Kungs, no Viņa ir jābaidās, Jāuzlūko Viņu ar bijību! Jo Viņš mums ir tik daudz devis, bezgalīga ir Viņa Žēlastība, bet kad pienāks laiks stāvēt Viņa vaigā priekšà un atbildēt par to, kā esmu novērtējis uzticēto un ko labu ar to esmu darījis, tad jau šobrīd pārņem bailes, tāda kā priekšnojauta, kas aizvien karstāk man liek saukt uz Viņu un lūgt saprašanu, lai es neizniekoju šo dārgumu- dzīvi!!!

InJanis  Tautieti Jurks !!!!!!

Tur jau ir ta kristietibas, masam ar varu uzspiesta ziidTicibas morale...................KUNGS........., tobis tavs saimnieks, tavs vergturis, kuram ir gibi, negibi japaklaujas, jaizsudz savas vergaa beedas.

Tautieti !!!!!! apdomajies, vai ta vergturis-Kungs, var but gadigs-milos tevs ????
Vai tad no teva ir jabaidas, jabija vins, jo mazam liekas ka tevs ir vispecigs, un vinjam ir vis-vispecigakas rokas pasaule.

Tautieti Jurks !!!!! atver acis plasak................. apskaties apkart, tur plava, zilaja jura nav nekadu kungu no kuriem baidities..... bailes sastingt ar domu vien.................kas bus kad tetis ( kungs ) uzzinas , ka es bez atlaujas panemu vienu vienigu konpetiti !!!!!!!

Tautieti Jurks !!!!!! ziiidsemiti maksligi radita, puspasaulei uzspiesta ticiba.....ta ir vergu ticiba, ta piespiez cilvekus ar varu taai paklauties............. radot BAILES..............., vai, vai, vai..........ja tu sliktin uzvedisies, neklausisi tetim ( kungam ), tev bus degt muzigo sausmu-elles liesmas.................

Luk kas izraisa BAILES.......................bailes rodas no ta ka mes ticam ka sods bus liels un bargs........
Ka te teica tautietis Jurijs............................IEDOMAS................... musu iedomas, ir tas struntins galvaa........kas rada musos tas BAILES............., tobis vienkarsak sakot.........BAILES mes pasi radam sev, lai.. BAIDITOS.

jurks  Injànis paldies! Bez kungiem neiztikt nekādīgi! Šobrīd ir Žēlastības laiks, tàpēc mēs varam sajusties paši kā kundziņi! Bet vienā mirklī viss var mainīties, vai slimība, vai, ne maz tik senā pagātnē, karš, kad nevienam neprasot, vēlas viņš to vai ne, iespieda rokā darbarīku un uz priekšu! Nežēlīgi kungi! Bet šobrīd viss ir labi, tomēr, noteikti ir cilvēki, kas cieš arī šajā brīdī! Pie kā vērsties pēc palīdzības, kurš varēs palīdzēt izturēt pārbaudījumus, jo katrs no mums ies cauri bēdu un sāpju ielejai, bēdīgi būs tam, kurš to gribēs darīt viens pats, savā lepnumā! Bet mums ir dota iespēja izvēlēties par sabiedroto To Kungu, kurš būs ar mums vienmēr, lai kur mēs arī būtu!!!

InJanis  Tautieti Jurks !!!!!!

Kada vel kristiesiem zelessatiba ??????
Viniem pieder nezeliba !!!!!! par ko vini no dvielugalvam ( muhamedani ) taga sanem pelnitu atmaksu.
Kristietiba ssenais ieviesana sprincips "Kristies vai mirsti ´..........
kur tu tautieti Jurks saredzi zelastibu ???????????

Izvelies savu kungu ja velies.........................lai kungs tevi padara par paklausigu vergu un izkalpina lidz pedejai sviedru lasitei, un sej tevi ta kunga BAILES, ja tu savam kungam neklausisi.

Par zelabam, vai zelsirdibu, tu vari pastastit nekur nevainigajiem, apmeram pusmiljons ( precizu datu nav ) Irakas iedzivotajiem. kurus Pindosi ( USainie ), ar savu ta kristigaa kunga vardu uz dolara banknotes ...............vienkarsi, ar raketem, bumbam noslaucija no sis grecigas zemes virsas.................ta teikt, pec savas patikas aizsutija uz savu kristigo elli ;-((((((

P.S. Moceklu asinim, un zinatnieku tintei, debesis ir vienada vertiba.

Kaza  Bailes..
bailes ir jācenšas pārvarēt. Saprāta robežās. Soli pa solim. Ja bail no dziļa ūdens, tad ar draugu (bet labu draugu, kurš Tevi iedrošina, un vislabāk iedrošina ar savu piemēru) aizej uz baseinu un - lec cirvītī iekšā tieši dziļajā galā. Baidies... un lec. Draugs būs blakus. Savāks, ja vajadzēs.
Iekšējā sajūta būs .. traka - tas arī par maz teikts.
Nomierinies. Papeldi. Un mēģini atkal!
Uzdrošinies! Pasaki sev- es to varu.
Bet dari saprāta robežās, lai kāds ir blakus!
Instruktori Latvijā ir daudz.
Izvēlies savu “Baili”- un aidā - ar instruktoru dodies “iekšā savā bailē”!
Sajūta PĒC tam ir Fantastiska.
Galvenais uzdrošināties! Un Atļaut sev to izdarīt!

coldlands  Situ dūri pie galda, situ dūri pie krūtīm, ai bailes bailes ai nāves bailes spocīgi.....(tālāk neatceros)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu