Attiecības ar krietni jaunāku vīrieti – pieredze?

Vai kādai no šeit esošajām dāmām ir attiecību pieredze ar krietni jaunāku vīrieti? Un vai pozitīva? Padalieties, lūdzu.

Lai arī es līdz šim pieļāvu domu, ka vīrietis, ar kuru tiekos, varētu būt maksimāli 5 gadus jaunāks, pašreiz man sāk veidoties attiecības ar 15 gadus jaunāku vīrieti. Un tās nav mammas un dēla attiecības. Viņš ir nācis no veiksmīgas ģimenes, pats ir nodrošināts, gudrs, viņam blakus jūtos drošībā, bet visu laiku mani nepamet doma “tas nav pareizi”. Zinu jau tagad, ka mēģināšu un baudīšu, bet vai kādai ir izdevušās šādas attiecības ilgtermiņā? Ar ko jārēķinās? No kā jāizvairās?

burleska  Chris1986, problēma jau ir tā, ka mēs nesmādējam arī sava vecuma partnerus- ar ko tā love sanāk, ar to sanāk :) Bet Tu sava vecuma paziņo par sliktajām un tikai tās zirgastes cieņā turi :)

nakts15  Bija attiecības ar 20 gadus jaunāku, bet ne kopdzīve...tikšanās kaislīgas, interesantas, vecuma starpību nejūt ne brīdi...bet tai pat laikā apzinies, ka tas nebūs mūžīgi, bet tikai tikmēr, kamēr abiem "izdevīgi"...un, ja to spēj pieņemt, tad atliek baudīt mirkli! Tas noteikti ir labāk kā dzīvot kopā "pienākuma" pēc, vai laulības rutīnā...vai ar viengadnieku, kuram sākušās potences problēmas...

Jurijs55  jocīga gan sakrītība, visa mana "´mīļāka" kapella savākusies : preilene, Stika, Gunitaa, burleska, riebekle....

vellata  Tev kas ir svarīgāk? Kā jūties pati, ko domā apkārtējie vai kāda katram pieredze? Tev ir attiecības! Izbaudi, izdzīvo tās. Tā būs tava pieredze , lai kāda tā arī nebūtu. Cilvēki ir dažādi un to savstarpējā iedarbība katram pārim savādāka.

gertrude  zinu ģimenes pāri ar tieši šādu vecuma starpību, dzīvo kopā jau gadus 25+, galvenais kopīgas intereses un mazāk domāt, ko par to teiks citi.

ketija64  kādu laiku var,tikai nevajag iemīlēties :)

borzomi  Pretīgi lasīt tos lūzeru komentus...tak ēdat mazāk...lai nav "jāvemj" tēmās!

Autore,protams,ka atlaid bremzes un baudi,tā ir tikai Tava dzīve...šeit atbildi par to,kas pareizi-NEMEKLĒ!

raina1970  Ja pati varēsi - nepieķerties, nepierast, neiemīlēties, -- tad to ambrāžu var sākt.. Ja pazīstot sevi - vēlēsies ko nopietnāku, stabilāku, ģimeniskāku- tad nevajag sev pāri darīt un sakt to,kam nākotnes nav. Puikam sobrīd ir interesanti- viņs dzīvo ar vecākas sievietes pieredzi, taču 25 gados nav vēl nekā , kas viņu padarītu par vīrieti, ar kuru varētu droši saistīt dzīvi , it sevišķi- jau nobriedusi sieviete.. Jo tiešām- viņs kādreiz tos bērnus sagribēs, bet daba Tev teiks- atvaino- par vēlu.. un arī variants, kad Tev 50, viņam 35--- nu nav tas optimistiskākais kopābūšanai..Var ļauties dajebkam , ar to vienu notekumu- ja skaidri apzinies -visas iespējamās sekas un savas darbības vienā vai otrā situācijā.

burleska  21:19 A kāda jēga no attiecībām, ja neiemīlās? Tāds surogāts vien sanāk :)

Ziids  vot nesaprotu, kāpēc jāsāk sarežģīt tas, kas vēl nav??? Kāpēc vienkārši NEBAUDI?????? Cik ilgi būs konkrēti Jums ABIEM lemts, tik būs, priecājies...

raina1970  Dzīvē iespējamas ir visvisadas attiecības-arī bez iemilēšanās, tikai - jauka, abpuseji patikama laika pavadīšana, kaut kāda jauna pieredze. Manuprāt, vismaz man personīgi- nebūtu interesanti šādas attiecības- bez emocionalas pieķeršanās, taču pieļauju, ka kādam/-ādai tas ir pilnīgi pieņemami.

Geisha  Man jau vairāk kā 10 gadus ir attiecības ar 24 gadus jaunākiem 2 vīriešiem. Asins sūcēji un nervu kodes. Brīžiem gribas nožņaugt tos rupučus, bet viņi mani mīl (abi) un mīl arī manas meitas. Kur liksies? Nākas arī man viņus mīlēt, jo viņi ir vajadzīgi maniem mazdēliem. Uzvāru zupiņu, pabaroju, aizvedu ja kaut kur vajag, izgludinu kreklus. Arī sabaru, ja vajag. Pat viņu draugiem zupiņu uz pohām ieleju. Bērni viņi ir man. Kā savādāk viņus nosaukt? Bērni.

Bazhix  Runājot bumbastika vārdiem, man liekas, ka sabiedrībai skauž, ka man ir attiecības ar 10 gadus jaunāku vīrieti.... :D :D :D

langstinsh  Nu Geiša nodeva...@@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!

rokons  Viss no vīrieša atkarīgs. Parasti 25 gados raujas uz karjeras attīstību, zināšanu paildināšanu. Un tam viens mērķis - sasniegt relatīvi nodrošinātu dzīvi gan sev, gan saviem pēcnācējiem.
Tātad, perspektīvā - klasiska ģimene, kas nodrošina vīrieti vecumdienās.
Bet ir arī īstermiņa filosofijas piekriēji - patreiz man ir labi, kas būs parīt..... kas to lai zin.
Sex jau labs var būt ar dažāda vecuma partneriem, svarīgi ka viņi ir pietiekami gudri un sievietē "ieklausās".
No sievietes viedokļa jāsaprot, ka attiecības jau var būt, bet toattīstība ir stipri apšaubāma.
Tātad - īstermiņa risinājums

Labrador  Latvijā vairums sieviešu , īpaši pēc 30 vēlas par iepazīties nopietniem nolūkiem ar 18- gadīgu , veiksmīgu uzņēmēju , kurš atbilst visiem viņas uzstādītajiem kritērijiem. Ņemot vērā aizvien pieaugošo sieviešu deficītu , tas tīri teorētiski ir realizējams.

av2  ja ir love paiistam , un abpuseeja....abiem , kaada vaina. Dziivo nost. Baudi dziivi. Un ssodien. Garantiju jau taapat neviens nedos .
Tikai neiedomaajies, ka cilveeeks 25cos gados iisti zina, ko grib savaa dziivee. Pluss tas text.... .."ir nodrošināts, gudrs " :) Rozaa brillu iespaidaa, varbuut taa juties, tas viss.

runcs51  Jā,interesanti palasīties,kā viena otra dāmīte par visu vari cenšas palikt jauna....ja fiziski nesanāk,tad vismaz ķerot jaunāku uzpisēju...bet gadi vienalga iet...

burleska  runc, nu vispār man ķert nevajadzēja. Pats mani kādu gadu lenca, kamēr es sākumā atvērtu muti skatījos un nesapratu, kas notiek :)

amelija  Ilgtermiņam nekad nevar zināt būs vai nē. Nedz ar jaunāku, nedz ar vecāku, nedz ar vienaudzi. Gadiem šajā gadījumā nav nozīmes.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu