Attiecības ar krietni jaunāku vīrieti – pieredze?

Vai kādai no šeit esošajām dāmām ir attiecību pieredze ar krietni jaunāku vīrieti? Un vai pozitīva? Padalieties, lūdzu.

Lai arī es līdz šim pieļāvu domu, ka vīrietis, ar kuru tiekos, varētu būt maksimāli 5 gadus jaunāks, pašreiz man sāk veidoties attiecības ar 15 gadus jaunāku vīrieti. Un tās nav mammas un dēla attiecības. Viņš ir nācis no veiksmīgas ģimenes, pats ir nodrošināts, gudrs, viņam blakus jūtos drošībā, bet visu laiku mani nepamet doma “tas nav pareizi”. Zinu jau tagad, ka mēģināšu un baudīšu, bet vai kādai ir izdevušās šādas attiecības ilgtermiņā? Ar ko jārēķinās? No kā jāizvairās?

Mela  gadiem ir nozīme. lai gan, ir jāsapratot, kas esi pats, kas tev ir. Makrons, Pugačova..... statuss, nauda, vai arī otra galējība, tur arī - ka tik vietiņu atrast
ir abpusējas patikšanas pieredze ar -10 un -16, bet es neko neuzsāku, jo esmu egoiste un reāliste
tieši tā - viņi gribēs bērnus un viņi kļūs tikai pievilcīgāgi, pieredzējušaki, gudrāki.....
nezinu, es neiesaku, lai nav milzīgas sirdsāpes un depresija pēc tam

raudinja  zini,,atmet domas,,ir pareizi vai nav pareizi,,
kā man draudzene saka,,viss ir tavā galvā..
tava dzīve,,tava izvēle,
Nav likuma ar kādu jaunaku vai vecāku cilvēku veido attiecibas,ka tik nav mazgadigs,
lai veicas!

laukroze  vnk. izbaudi, paļaujies vairāk uz savu sirdsbalsi, tā jau tev pateiks priekšā, ir bijušas sex attiecības ar daudz jaunāku par sevi , viss ok, pie tam ilgtermiņā, cik ilgi būsiet kopā, to neviens nevar pateikt pirms tam,un tam nav nekāda sakara ar vecumu, lai veicas!!

rihtigais  Fantastiska tēmas popularitāte! Man šajā skatījumā jāpiekrīt leģendārajam Dr Zālītim (senjoram) lomu ´´nospēlē´´ šķēru definīcija seksā. Tā nav apgāžama!

Geisha  Ja vīrietis meklē gados vecāku sievieti tad viņš meklē bezmaksas seksu cerībā ka sieviete būs tik gudra un nepaliks grūta, jo viņš jau neplāno ģimeni. Na haļavu padrāzties laipni lūgts. Sievietei ir jāpiemaksā par savas vecās vāveres izpurināšanu. Ja arī viņš neprasīs sievietei naudu, labas mantas vai autiņu kā dāvanu tad bezmaksas seksu vienalga dabūs. Ar laiku viņš arī tos citus labumus dabūs. Kāpēc veči maksā par jaunas miesas lietošanu, bet te dāmītes iedomājas ka viņu vecā miesa ir tik seksīga ka nevajag maksāt? Vajag maksāt. Vajag. Nemaksāsi - tad liesi gaužas asaras. Uz atvadam puikiņš tādas riebeklības pateiks ka raudāsi līdz mūža galam.

MonaLiza  uzsākt tādas " attiecības" ir tas pats kas ieguldīt naudu bankā zinot , ka tā bankrotēs.

burleska  Bankrotē arī tik stabilas bankas. Pēc visa tā, kas ar mani ir dzīvē noticis, es nevienu brīdi nenožēloju tās attiecības. Saderība bija vienkārši ideāla. Pat tagad pēc daudziem gadiem ar viņu ir sanācis sarakstīties, un viņš teica, ka tās bija labākās attiecības viņa dzīvē.

animato  Kāpēc vīrieši ar 20 gadus jaunākām lepojas, bet sievietei jākaunas.
40 gados es tā nedarītu, jo tad vēl iespējams izveidot stabilu ģimeni. Pēc 50, tikai un vienīgi ar jaunāku. Un nekādu sjusi-pusji, mīlas un tamlīdzīgu jūtu, bet elementāras attiecības seksam. Ir pietiekoši daudz jaunu, labi situētu vīriešu, kuriem pat prātā nenāk cierēt uz sievietes materiālo palīdzību. Skaidra lieta, ka nekādas ilgās attiecības tās nebūs, to jāsaprot uzreiz.

virietis1973  Ja vāvere konkursu turēs,maksimums līdz gadi 45 pajāzdelēs.Pēc tam izsvītros no sava piezīmju blociņa.

runcs51  Tādi jau arī meklē sev ´´mammiņas´´,kuriem skuķi nedod....

MonaLiza  šādi jaunuļi 40 desmitgadnieces vēlas , jo viņas nav prasīgas , ir "devīgas" , ērtas lietošanā., seksā aktīvas....un nav jāuzņemas nekāda atbildība par attiecībām...tikai sekss.

Labrador  Ja tas 18- gadīgais , veiksmīgais uzņēmējs ar stabilu politiķa karjeru vēlas par sevi 20 , 40 un pat 60 gadus vecāku partneri , tas nozīmē , kā viņš vienalga sociāli , psiholoģiski un politiski nobriedis.😀 Par tām prasībām 40 gadigai būs augstākas materiālās prasības un stingrāki izvēles kritēriji , nekā 20 gadigai. Tas norāda arī būs 18 gadīga uzņēmēja nopietnību un gatavību nopietnām attiecībām.

ne_tik_pareizs  Pie velna pareizumu. Izbaudi. pat mirklis baudas ir vērrīgāks par gadsimtu pelēcības.

Jurijs55  Dažas te iedomājas ka viņas ira Džulijas Lambertas un Allas Pugačovas.
Fantazijas ira, talantu - kā tai lugas varonei un slavenai dziedātajai- nava.

rokons  Ja attiecību mērķis ir sex - OK, laoi labi berzējas, bet arī 25 gados ar laiku gribas ko plašāku. Tik nez vai tas iespējams no vecākas sievietes puses

Kurts69  No pieredzes - kamēr čalim 22-25 un beibei ap 35-37, tikmēr puisim viss patīk. Ir daudz seksa, var atvilkt uz nebēdu. Bet viss beidzās, kad beibe ir pie 40, jo tā ir jaunajiem zināma robežšķirtne. Un vēl draņķīgāk, ja izveidojas ilgstošas attiecības, jo pie 15 gadu starpības, tad kad vīrietim būs 40-45, kas ir vecim +/-labākie gadi, tad sieviete jau sāk vilkt uz vecmāmiņu. Tāda lūk skarbā realitāte. Jebkurai sievietei tomēr ieteiktu meklēt savu vienaudzi, jo sekss nebūs sliktāks, bet būs arī par ko parunāt...

burleska  Kurt, sekss ir sliktāks, diemžēl. Vismaz tad, kad vīrietim jau pāri 45. Un ierūsējis vīrietis pēc 50, kam viss jau ir garlaicīgs- par ko ar viņu runāt? Jā, šinī vecumā es jau uz jaunākiem necenšos skatīties. Bet nezinu arī, vai vairs interesē tas, ko var attiecībām sniegt mana vecuma vīrietis. Varbūt pienācis laiks padzīvot vienai.

Kurts69  burleska, Tev nav diez ko veicies

burleska  Kurt, drīzāk ir veicies, ir ar ko salīdzināt :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu