iepakojums, saturs un pasniegšana

Mūsu profilu kvalitāte un vēstījums! Intereses pēc šodien paskatījos sadaļas "Populārākie" piedāvājumu un ir viena, manuprāt dīvaina tendence! Cilvēki raksta daudz un brīžiem visai detalizēti par to ko sagaida, bet nesniedz informāciju par sevi! Ko paši piedāvā, ko paši sniegs potenciālajam partnerim vai partnerei.

Dinnija  Manuprāt, patērētāju sabiedrības lielisks piemērs. Sabiedrība ir pasīva, uz sevi centrēta, viss kas cilvēkus interesē ir pirkt un patērēt, lai gūtu sev labumu. Kompānijas, sociālie tīkli, mediji izstrādājuši marketinga modeļus un trikus – redzot, ko cilvēki lasa, ko skatās, kas viņus interesē (mūsd. Facebook piemērs – ar cookies), piedāvā piemērotu reklāmu saturu.
Būtu interesanti, ja tā varētu izskaitļot sev tīkamāko partneri

shining  Dinnija 13.10: kāds tam sakars ar neaizpildītajām anketām, konkrētāk?! reklāma neatceļ iespēju šeit iepazīties - to bezjēdzīgi rādīt vietās, kur cilvēkiem nav kārtojamas viņu vajadzības. Tad varbūt Tev nepatīk pati ideja algoritmiski "izskaitļot" piemērotākos kandidātus? Vai Tu tiešām domā, ka Tev galvā tas atsijāšanas process notiek citādāk?

Ronis26  Ja mērķis ir iepazīšanās,tad Minimāls (vismaz) iepakojums ir vajadzīgs.

Ja mērķis ir čatošana,iepakojumam nav nozīmes.

Dinnija  Aizpildīta anketa varētu šo "skaitļošanas" procesu atvieglināt, dot "precīzāku" rezultātu (kam es, protams, neticu, jo esmu skeptiķis pa dzīvi) Un jā dzīvojam taču laikmetā, kur visi visu grib ātri - un paplašināta profila informācija varētu būt opcija pēc kā atlasīt potenciālo kandidātu pēc sev derīgiem kritērijiem,lai nav jāšķiež laiks veltām garām sarakstēm

Dinnija  Jā, piekrītu Ronis26 viedoklis

Lenita  Visu iepakojumu iepakojums- bilde. Tā domā daudzi. Vairums.
Aizdomājos. Kuram gribas savu foto iepazīšanās portālā? Man nē. Vismaz ne atpazīstamu "pases bildi".
Par tiem cilvēkiem, kuri šeit ir redzami- malači, lai viņiem veicas! Bet, vai viņiem veicas?
Ja tā būtu- viņi nebūtu ilgstoši šeit, jo, sen jau viens otru atraduši, laimīgi kaltu nākotnes plānus (jo izvēlējās taču iepatikušos foto!).
Interesantāki šķiet cilvēki (protams, tikai mans viedoklis), kuri neizliek sevi apskatei (kā preci internetā- un tur nu nav nekāda sakara ar "smuks" vai "nesmuks", t.i., visas bildes tāpat ir ļoooti neobjektīvas un mānīgas).

nazis  Dinnija 13:32
Nepiekrītu, ka aizpildīta anketa atvieglotu "skaitļošanas" procesu. Tur būs vairāk kļūdu. Vai tiešām visu gribam ātri? Arī nopietnas attiecības ātri? Slinkums 100 vēstules uzrakstīt?
Ātri var Maximu uzbūvēt.

patia  Protams,vienmēr var teikt,ka šajos ūdeņos no zivīm nav ne smakas,ka makšķerei kāts par īsu un vispār ķērienam nav īstā sezona.Galu galā... ne jau visiem jābūt ķērājiem.

Mela  man patīk mana bilde, man patīk mana anketa un statisika rada, ka ne tikai man patīk :D
izlasīju kurta anketu..... un? ko man tagad iesākt ar iegūto informāciju?
nav nozīmes anketai, jo .... visu nosaka pats cilvēks
bildi gan velos redzet, lai pati saku - izskatam nav nozīmes, parliecinājos, ka tomēr ir :D

Mela  :D :D :D
nu ja anketa ir par neko, ko baksties pa svešām anketām? :D :D :D
a šitas ir par ko? "Bet man nav saprotama tā īdēšana, ka te vieni sieviešu nīdēji, seksa gribētāji un alkaši" :D :D :D
un kads tai īdēsanai sakars ar oho, ja viņa dzīvē tādus satiek? vai ciklējas uz tadiem :D
a seksu grib uj ku daudzi un uj ku daudzi precētie, tas gan ir reti pretīgi

Kaza  Kurt, katrs sāk ar Sevi.
Ko gribi TU, paanalizēsim:
es gribu lai mīli un cieni mani visu dienu. un nakti. - to grib Visi. Skaidrs

cerams esi modeļu tips - ko darīt citām? Pat ja es būtu modeļu tips ar kājām no padusēm, mani tas neuzrunātu, ka vērtē cilvēku tikai pēc izskata
un māki visādi, kā man vēl nav bijis. - nu jā, anketā mērķis ir pilnīgi skaidrs, bet ienākumi līdz 150 - varēji nemaz nerakstīt - bezmaksas ieteikums. Uz to Tavas modeles “neuzķersies”
būtu labi, ja tu nesi dusmiga, kad es drusku dzeru daudz vai aizmirstu kā tev vārds. - pieteikums no Tavas puses super- te tiešām nevienai no tavām modelēm nebūs lieku ilūziju!!!!
un tev vajag gribēt romantiku ar mani. - te jau arī no Tavas puses gribas ko konkrētāku, ko Tu uzskati par romantiku- tieši KO soli savai modelei - šampanieša vannu, kažoku vai arī šķīstošo kafiju vecā krūzītē
neuzticību es nepieņemu, ja gulēsi ar citu, es baigi varu sadusmoties vai raudāt. - te nu beidzot viss skaidrs
Noteikti būs man jādod ēst un dzert! ja? - jo par saviem 150 pats atļauties ēst nemaz nevari
un nepīpē, jo esmu veselīgs un taisos kopā ar tevi dzīvot ilgi! - skaidrs
kamēr mīlas okeāns mūs skalos, būsi mana bārbija un superbeibs!- tikai “kamēr okeāns skalos”- tas pats kas iepazīšanās mērķī- principā- jā- Tu par sevi anketā “atklāj” visu savu personību, lai lieku cerību nav.
Ieklausies dziesmas vārdos, ja nu noder..
Песня за окошком снегири ! - http://www.youtube.com/watch?v=GUUzGb9NSyA

Mela  man nekas nav jaorganize un jāpopularizē :D šādu domājošu cilvēku, paldies Dievam, ir daudz :) un man ar to pietiek
bet tiešām riebjas tie precetie, kuri glumījās un lūdzas un nesaprot - NĒ! Man vnk derdz tādi cilvēki

Mela  par tēmu arī atbildēju :D
ja Tevi neinteresē, vai nav vienalga, kas anketā?
un nē, man nav svarīga izvērsta anketa, man ir ciiti parametri svarīgi, kas parādās sarakstē....

Kaza  Kurt- uz priekšu! Padomā par savu Mārketingu!

InJanis  Tautiete Dinija !!!!

Viedi tavi vardi, viedi.....................gumijas sievietes, bezalkogoliskais alus, atklata perversiju popularizesana..................kas bus talak, tautiesi liberalpedarasti ????

P.S. A gribetos ta paa vecam.......................iekosties riktiga speka gabala, ij uzraut slapstosajai dveselei kadi mazSpainiti kandzas.

shining  Mela 16.04: Statistika ir viena kutelīga parādība - nevar mērīt slimnīcas efektivitāti pēc vidējās pacientu temperatūras, tāpat kā profila interesantumu pēc apmeklējumu skaita - es šī teksta laikā vien 3x apskatījos, tomēr pēc Taviem "aizbiedējošajiem" tekstiem arī sadaļā "Par sevi domā" diez vai Tevi jelkad neuzrunātu - lai jau tiek citiem. :D
Retoriski jautājumi: Tātad, Tev ir varīgi, kas parādās sarakstē? Ok, cik reizes dienā Tu uzrunā nepazīstamus oho pasažierus, lai nokļūtu līdz tai sarakstei? Vai esi gandarīta ar kontingentu, kas uzrunā Tevi, un, kopumā - vai Oho pieredzē saskati paliekošu vērtību?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu