iepakojums, saturs un pasniegšana

Mūsu profilu kvalitāte un vēstījums! Intereses pēc šodien paskatījos sadaļas "Populārākie" piedāvājumu un ir viena, manuprāt dīvaina tendence! Cilvēki raksta daudz un brīžiem visai detalizēti par to ko sagaida, bet nesniedz informāciju par sevi! Ko paši piedāvā, ko paši sniegs potenciālajam partnerim vai partnerei.

Polaarlapsa  Ir bijis tas gods nonākt statistikā , taču vells zin kā tur nokļuvu , jo nevienam neko neprasu un neko arī nedodu 😀

Labdiene  Tik tālu jau degradējušies, ka pat anketas izskata kā piedāvājumu. Tāpēc arī neko neraksta, ka nevienam nepiedāvājas. Jo īpaši tādam kā Kurts69, kuram pašam pilna anketa ar prasībām un kaprīzēm.

Sara7  Nezinu, vajadzes ierakstit vairak par tam pukjem un adishanu.

riebekle  Var jau sarakstīt par sevi debesu brīnumus (vienam otram te tā arī ir), bet realitātē parādās pavisam kas cits. Principā es teiktu tā - jāvērtē kritiski viss rakstītais, kamēr tas nav pārbaudīts dzīvē.

Marija_Anna  Manuprāt tai anketā ir jābūt tieši tik maz - 1 kautkam, aiz kā aizķeras acis, lai varētu sākt komunikāciju. Pie pirmajiem teikumiem vai vēstulēm / zvaniem izsijājas nedaudz vairāk.
Bet ja anketa ir pilnīgi tukša , niks ir " 123" , tad pasakiet , mīļie, kā uzrunāt un ko runāt tai pirmajā tekstā ? " vai , cik Jums interesanta anketa? "... un piedevām, ja cilvēks nedarbojas ne DG , ne PA , FA, ne DZdz... aizķerties nav aiz kā .
Tad sanāk, ka jāuzprasa kas abstarkts : " Vai Jūs nepateiktu , kur šeit ir Snofelet ? " :)

draboss  Pamatā apskatos prasības, gadus u.t.t., esmu rakstījis arī maz aizpildītām anketām, vairāk skatos uz sarunu, ceru ka tā būs raita, nepiespiesta un interesanta. Bet sanāk dažādi, dažādi cilvēki mēs ar šeit esam. Sen neesmu skatījies kas pašam anketā, bet esmu novērojis, ka saliekot ķekšus amketā, tos tāpat mēdz interpretēt dažādi. Man samērā bieži neatbild, varbūt ne tām rakstu,varbut nerakstu pareizos tekstus, varbūt slikta anketa, varbūt vienkārši dzīve tāda, grūti teikt, kopumā arī nesūdzos, šis ir tikai portāls.

Mela  Shining, man viss ir labi un еksestincionālas problēmas nemoka ))) raksta foršie vīrieši, sarakstes saturīgas, esmu gandarīta ))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu