Inceli Latvijā

Incel = involuntary celibate. Cilvēki (visbiežāk vīrieši) piespiedu celibātā. Es tāds esmu, nekad pat neesmu sadevies rokās ar sievieti, kur nu vēl skūpstījies utt. Nekad dzīvē neesmu nevienai paticis, skolā resnās meitenes mani apsaukāja. Pēc skolas un arī tagad bieži tieku apsūdzēts lūrēšanā uz sievietēm un meitenēm ko es nekad dzīvē neesmu redzējis. Laikam esmu tik pretīgs ka tikai mani redzot sievietēm ir tāds riebums ka viņas jūtas kā pretekļa apgramstītas.

Vai pazīstat kādu tādu?

Manuprāt valstij vajadzētu šādiem cilvēkiem nodrošināt vai nu prostitūtas vai kastrāciju. es nopietni - es par to esmu domājis, it īpaši kad biju jaunāks, skolā. Kad visi izbaudīja jaunības mīlu un patikšanu, es tiku ienīsts un apvainots, jo biju neglīts un nabadzīgs.

Tagad esmu nedaudz uztrenējies utt. Un man šķiet ka otrās šķiras sievietes mani ievēro, dažreiz pat mēģina runāt ar mani utt. Bet, paldies, man tādas nevajag - vientuļās mātes, vecās utt.

fargo  tas viss ir izdomāts. ne nu apvainoja, ne ienīda. vienvārdsakot, tirst vaik mazāk.

EIZHENIJA_FINKA  Būtl! Bez akmenC iemešanas pīļu dīķī nekāda viļosanās nenotiek!...D

Ziids  Kāds varētu mani apgaismot,konkrēti kādās ŠĶIRĀS iedalās sievietes?

neko  Īsti nav skaidrs ko gribēji no publikas, lai tevi kolektīvi izkastrē vai lai tauta samet naudu prostitūtai:)

Bazhix  Reāli interesanti - sieviete ar bērnu ir slikti, savukārt prostitūta - labi? Bet prostitūta ar bērnu? :)

raina1970  Lasīju temu, komentus( autora tai skaitā)- nu nepamet sajūta, ka provo.. Iemesls varētu būt uzmanības deficīts, vai banali- tēma pēc kada pasūtījuma, ta teikt- ar vektoru- uz paredzamu kašķi. Ja kļūdos, un autors izpauz savas patiesās un personīgās -izjūtas, dzīves peripetijas- tad nu piekritīsu tiem, kuri mineja - ne jau kāda fiziska atškiriba bija par iemeslu nepatikai, bet gan- paša attieksme-pret pretejo dzimumu. Ja cilvēks gana nekorekti izsakās par nepazīstamiem cilvekiem- tb- sievietēm,pēc 30, vientuļam māmiņam, u.t.t-- tad ari pret sava vecuma, vai jaunakām sievietem šis cilveks izturēsies tāpat. Nebūs tur dalīšanas - šitā ir cienījama un pret viņu pieklajīgi izturēsos, jo- jauna, smuka, bez bērniem, u.t.t- būs tieši tādi paši izteicieni un attieksme.

krumuzagis  praktizē garas pastaiga un iztaisno mugurkaulu, bruņurupuči ņindzjas ir tikai multenēs

guntina123  Ja,lasot autora komentarus,liekas ,ka lielaja galva daudzas skruvites tulit,tulit pabirs. Izteicieni ,rupjibas ,un vispar jutama nepatika pret sievieti . Kam Tev vispar vina ir vajadziga?

krumuzagis  neesmu profesionālis, bet vai nedēlā tiek noskriets vismaz 1km vai noieti 5 kilometri, es praktizēju katru dienu pastaigu pa pilsētu neieciklējoties uz to vai man kāds pievērš uzmanību vai nē, nesen ar aizsākās diskusija par to, ka piepilsētā pamestas nomales un viss nolaists, bet varbūt, ka tā tie cilvēki, kas tur mitinās uztver dzīvi, man ar bija moments, kad spuldzīti istabā mainiju vairākus mēnešu, jo bija darbs, kas nepatika ne pēc kolektīva ne nišas, kuru pārstāv uzņēmums un tad pienāca vasara

Luusila  Jā, tev taisnība. Tu tiešām esi gauži pretīgs. Nezinu, kā pēc skata, bet pēc dabas pavisam noteikti.

mellene_85  incel, peec kaadas meerauklas meeriiji sievietes, peec taadas meera tevi.
ja labaakais, ko vari dot sievietei, ir vinjas vienreiziigums tavaa dziivee, tad tavs kneevelis tur neiederas, jaa. ja tev ir arii objektiivas kvalitaates, kaa konkurentiem-zhilbonoss intelekts, pikjis vai sportisks torss, tad kn var pieciest.
noslauki punjkjus un ar smaidu noveeli laimi citiem. tevi cieniis par pashcienju!

Lenita  Izprovocēta tēma. Dabā šāds eksemplārs diez vai eksistē.

Bet, ja arī būtu, tad teiciens- dažiem cilvēkiem nesanāk un labi vien ir, ka nesanāk- ir tieši laikā!

riebekle  Ne jau nabadzība vai neglītums pie vainas, ka nevienai nepatīc. Varbūt attieksmi pret citiem pamaini, jo viss sākas no paša. Un ar ko sliktas vientuļās mātes vai sievietes, kas varbūt gados nedaudz vecākas par tevi? Cilvēki ir arī viņas, tieši tāpat kā tu.

reached  fargo, es ceru, ka vismaz Tu zini, kam šis niks pieder.

Edgars37  Reached, kam😉???

EIZHENIJA_FINKA  Zīds, storijs par sieviešu iedalīsanu būtu šāds:
1. Ar kvalitātes zīmi. Nē, nav plakanas virsmas zvaigznite ierāmējumā! da Vinči zolotojs sečēņijs ar pliku modeli - palestām kājām un rokām aplī. Vsegda gotova k trudu i oboreņe.
2. pirmā šķira. reāli eksistejošs masveida produkts. Met ar akmeni pūlī - kam trāpīsi - tas pirmā sķira. Ja, akmeni gan vajadzētu aizvietot ar kādu citu kontroles elementu. un nevajadzētu apvainoties, cienījamie pirmās sķiras kolēģi.
3. otrā šķira. Pļerzacienes un citi nelikvīdi, vaimanuielejas bezsilikona ieleja. Laba merķauditorija! Uz tiem turās ohujs. Tās ir šamie - akmenc metēji PA dīķī. Nu, un metējas pie monitoira. Za to kolorīti. za to kautkasnotiek.
4. Trešā sķira. Ņiže pļintusa. Labā ziņa - šeit vinu nav, Ohujā. tikai IRLā..D

VILFORS  Pilnīgi ticams stāsts. Par attieksmi runājot. Nezinu kā šajā gadījumā, bet parasti visi domā, ka sievietes atraida tāpēc ka ir necienīga attieksme. Bet neviens neiedomājas, ka necienīga attieksme ir radusies tāpēc, ka sievietes visu laiku atraida. Vīrieša seksualitāte ir iekārtota, ka viņam ir nepieciešama sieviete. Piemēram jūrnieki, armijnieki vai citas līdzīgas profesijas sākoties atvaļinājumam paši saprotat ko vispirms dara. Bet ja tiec atraidīts gadiem ilgi, tad mēģiniet saprast paši ka tur arī jumts var aizbraukt.

aq1  Interesanti, ka LV izveidojusies arī incelu kultūra...

Kad nebija inceli, viss bija normāli, neviens nezināja, ka kas tāds eksistē, tagad kad ir mākslīgās diagnozes, šis visu pasliktina vēl vairāk.

Ne visi inceli ir neglīti. Un ir cilvēki kuriem ir vienkārši ir pārāk augsts IQ lai vispār būtu interese par attiecībam.

Zinātnieki 18. un 19. gs bieži bija bez pēcnācējiem un sievas. Viens no populārakājiem inceliem 20.gs sākumā bija Nikola Tesla.

Why Nikola Tesla Is a Hero to Men´s Rights Activists
https://paleofuture.gizmodo.com/why-nikola-tesla-is-an-unlikely-hero-to-mens-rights-act-1661132299

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu