Inceli Latvijā

Incel = involuntary celibate. Cilvēki (visbiežāk vīrieši) piespiedu celibātā. Es tāds esmu, nekad pat neesmu sadevies rokās ar sievieti, kur nu vēl skūpstījies utt. Nekad dzīvē neesmu nevienai paticis, skolā resnās meitenes mani apsaukāja. Pēc skolas un arī tagad bieži tieku apsūdzēts lūrēšanā uz sievietēm un meitenēm ko es nekad dzīvē neesmu redzējis. Laikam esmu tik pretīgs ka tikai mani redzot sievietēm ir tāds riebums ka viņas jūtas kā pretekļa apgramstītas.

Vai pazīstat kādu tādu?

Manuprāt valstij vajadzētu šādiem cilvēkiem nodrošināt vai nu prostitūtas vai kastrāciju. es nopietni - es par to esmu domājis, it īpaši kad biju jaunāks, skolā. Kad visi izbaudīja jaunības mīlu un patikšanu, es tiku ienīsts un apvainots, jo biju neglīts un nabadzīgs.

Tagad esmu nedaudz uztrenējies utt. Un man šķiet ka otrās šķiras sievietes mani ievēro, dažreiz pat mēģina runāt ar mani utt. Bet, paldies, man tādas nevajag - vientuļās mātes, vecās utt.

guntina123  Incel,bet vai Tu pats velies sis attiecibas? Vai tikai visur saskati to ,ko pats velies redzet?

Jurijs55  No pirma skatiena tēmas nosaukums man izlikās : Incest Latvijā :)))

Vrbt esi autists ?

guntina123  Klausies ,Tu ,atri auj kajas un projam uz Tvaika ielu Ir redzeti jefini ,bet sis parspej visus

valmierietis333  Man arī niez mēle te vienu trolli apsaukāt par to vien ,ka uzdrošinies meitenes par resnām saukāt ,
neīsto vietu esi sācis trenēt , vispirms smadzenes vajadzēja ar grāmatām patrenēt , būtu lielāka jēga no tevis!

Pa lielam stāsts izdevies - izklausās pēc mētelīša virinātāja dzīvesstāsta - nākamreiz vairāk pamaini savu stilu ,lai grūtāk atpazīt!
Šādas šķiras tārpiem tiešām kastrācija noderētu , lai uz smadzenēm nespiež!

Pillerina  Ai, piezvani tiem 3 numuriem uz limbazu izcelsmes klubu. Tur parādīs, ka arī vīrieši tev pieskarsies, ne tikai tur strādājošās sievietes....

Jurijs55  Partrauc sedēt "incelu" forumos, un pameģini izdarīt kaut ko labu. Piemēram, brīžiem sauc brīvpratīgus brīvdienās remontēt dzīvnieku patversmi. Redzēsi, stradājot tur ar visiem neviens tevi ne par ko neapsauks.

Vaukskis  Cik nelabskanīgs apzīmējums ! :( Steidzami jāuzrunā valodnieki no LZA Terminologijas komisijas, lai izgudro kaut ko tautiskāku, jo termins attiecas arī uz mani, bet negribu, ka latviski tā dēvē. Nu, tad kopā ar rabinovicu esam jau vismaz 3 gab. nevainīgie vīrieši šeit ! Es gan esmu sadevies pirms aptuveni 7-9 gadiem ar kādu man tagad svešu sievieti, respektīvi, ne mammu vai kādu tanti, rokās un arī ticis nobučots, bet uz seksu gan neviena vēl nav ielaidusies. Nu, bet es jau arī neesmu uzstājis ! Protams, sajūta, ka neesi pieprasīts, ir ļoti draņkīga, jo es zinu, kā ir justies, lai butu līdzīgi kā izskatās citiem, tomēr dzīves laikā var arvien vairāk pierast pie dažādiem surogātiem, pierast pie permanentā stāvokļa. Tu vēl esi reāli jaunietis, bet ir iespējams, ka pusmūža gados jau būsi rā pieradis, ka priekš sievietēm jeb vecenēm esi tukša vieta, viņas skatās tev garām vai, ja pievērš uzmanību, tad pašam sķitīs, ka laikam kaut kas nav kartībā ar izskatu, ja reiz tā- aizdomīgi-pasmaida. Mans ieteikums tev, sev un citiem līdzīgiem ir censties neticēt, ka īstu mīlestību spēsi sagaidīt, jo vismaz man tāda gajusi secen, taču arvien paturēt prāta klusībā nopriecāties par ietaupījumiem uz nervu, izdevumu, trokšņa līmeņa un vispār papildus raižu rēķina. Nav jau teikts, ka šādi eksistējot "izvilksim" līdz vecumdienām, kad mums būs akūti vajadzīgs jaunākas paaudzes atbalsts savas nespējas dēļ ! Nebūšu oriģināls, kad bēdubrālim novēlēšu, lai izdodas atrast kaut ko, kas interesē ne mazāk, ja ne pat vairāk nekā svešās pirmšķirīgās vecenes šobrīd!

Eneile  Redzi. Pamatu pamats ir tas, ka nevienai nav pienākums Tevi gribēt. Tāpat kā Tev nav pienākums gribēt jebkuru. Tas arī viss.

valmierietis333  20:57,
aiztaupīšu laiku ar valodniekiem - varbūt ´´mūžīgais atturībnieks´´?!

Daži pārāk daudz angļu drazas skatās , tad arī ievazā mūsu valodā visādus šādus no pirksta izzīstus svešvārdus un problēmas!

Ievinjata  Jā, incels varbūt ir pilnmēness klients, varbūt - nav. Daļa mūsu jau drusku tādi tomēr ir. Uzrakstīju viņam vēstuli un tad nu saņēmos to nopublicēt arī šeit "Nebēdā. Es arī ilgstoši dzīvoju piespiedu celebātā. Pašai kauns un tā...ka esmu citāda nekā pārējie. Naktīs pat mēdzu raudāt. Jutos nevērtīga Kamēr atradās vīrietis, kuram es likos pievilcīga. Pat neticēju. Un par normālu sievieti kļuvu, esot jau krietni vecākai nekā Tu. Un otrs variants kā te daži raksta, ir tas, ka vīrietim ir tik augsts IQ, ka viņš vienkārši nepieņems kuru katru. Es pieklājīgs un turpini censties būt patīkams! To sievietes ļoti novērtē!"

P.S. Neesmu nekāds mazā seksa lielais gigants, bet vairāki vīrieši man tagad ir bijuši. Jūtos sievišķīga un gribēta. Un galu galā, kā man randiņā jautāja viens puisis; "Kā tad būs ar seksu?" Apstulbu, bet kāpēc nepajautāt? Varbūt paveicas. Vajag būt drosmīgam un mēģināt līdz galīgai uzvarai! :)

rokons  Valsts nodrošinātu prostitūtu pakalpojumi!!
Kas var būt labāks par to.
Varbūt jāierakstas incelos - tak savs prieciņš būtu

runcs51  Izskatās,ka ne tikai,kā pats raksta´´neglīts un nabadzīgs´´,bet arī absolūts idiots...strādāt un pelnīt naudu laikam arī nekad nav mēģinājis,savādāk jau nebūtu problēmu vismaz prostitūtu nopirkt....

rokons  Bet VARBŪT tas provokācija ir, ar mērķi kādu socioloģisku kursa darbu uztaisīt?

coldlands  Oho runcis djelu zin, ka ja strāda, tad var arī prostituti nopirkt.

shining  Tāds fallocentriskais pasaules modelis, it kā Visumam nebūtu nekā cita, ap ko griezties.
Pamēģiniet dziņu sublimēt kādā citā jums tīkamā, jēgpilnā, sabiedrībai noderīgā nodarbē. Ar nopelniem nāk pielūgsme.

runcs51  To collands.Laikam pieredzē dalies?Nuja,tādam uzpūtīgam pamuļķim,kā tev,normālas sievietes nemaz nedos,laikam jau pērc tās prostitūtas....

coldlands  A ja es nebūtu uzpūtīgs pamuļķis, tad man tas normālas tantas dotu, vai man tomēr vēl balts krekls ar slipsi jāuzvelk?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu