Kā dabūt krutākās modeles, aktrises, dziedātājas?

Kā parastam latvietim, gansam, tūdaliņam dabūt pasaulē seksīgākās sievietes? Kāds no Latvijas ir ko tamlīdzīgu izdarījis?

arikot  Autors, vīlies valstī, kas viņam nenodrošina ne bezmaksas prostitūtas, ne bezmaksas kastrāciju, dosies pasaulē iekarot krutākās modeles, aktrises, dziedātājas.
Lai veicas! :D

riebekle  "Dzīve nav tikai izskats, 40 gados to vajadzētu zināt, savādāk būsi kā tās vecās kas piesienās man, nevienam tādas nevajag. Krutākās tādā ziņā ka ar vislielākajiem panākumiem, veiksmi, nopelnīto piķi. ..?" (c)

Kāpēc tev nepiesienas tās krutās modeles/aktrises/dziedātājas? Un ko tu spēj un vari piedāvāt pretī tam viņu krutumam, panākumiem, veiksmei un nopelnītajam piķim? :))) Vai tu esi tā vērts, lai kād a tāda sieviete tevi vēlētos? :)))

cirteejs  Ar jautājumu uzdošanu ohujā līdzēts vien nebūs! Vajag tik rakt! nedomā, ka kāds te par velti padomus sniegs!

preilene  Klau autor, no Tevis neko nesaprast... Vienā tēmā raksti, ka neviena uz Tevi neskatās, citā jau, ka Tev visas piesienās, vēl citā, ka esi smukulītis, citā atkal, ka tik nesmuks, ka visi novēršas. Ehhh... Un ikvienam, kurš Tavā tēmā kaut ko ieraksta, norādi uz kādām fiziskām vai psihiskām nepilnībām. Nu nespēsim nonākt līdz Tavam līmenim.. Tu tāds vienīgais ;)

nazis  Paklau, puis! Varbūt pārlasi savas iepriekš iniciētās tēmas! Izvēlies, kuru no šīm daudzajām personībām zem šī nika eksponēt. Pārējām vari taisīt citus profilus (es domāju, cilvēkam ar personības dalīšanos pienākas vairāki profili). Citādi tas izklausās pēc tukšas muldēšanas, un neviens Tev netic.

engeliteS  Tāda bērnišķīga domāšana Tev, gaidi, kad kāds Tev kaut ko par velti dos (Bija tēma par bezmaksas prostitūtu). Īstu vīrieti raksturo tas, ka viņš izdara un dabū to, ko vēlas pats , nevis gaida, kad laimēs loterijā. Slavenās un bagātās nav no kaut kādas labdarības organizācijas, kuras tā tik vien gaida kādu nabaga grūtdieni, lai apčubinātu un uzdāvinātu sevi un vēl naudu. Sasniedz daudz pats un tad ceri uz tādām.
"Vnk gribu. Kāpēc man būtu kas jāpiedāvā?" (c) Neaizmirsti, ka jebkurās attiecībās darbojas došanas - ņemšanas likums jeb enerģiju apmaiņa. Ja domā, ka sievietei neko nedosi un tik ņemsi, tad tālu netiksi.

AivarsN  Kad būsi dabūjis pie kādas no viņām sētnieka,vai baseina tīrītāja vietu,tad pirmais solītis ceļā uz panākumiem būs veikts.

111zaagis111  Ko tu viņām vari dot ? Kad būsi atbildējis uz šo jautājumu - būs arī atbilde uz "dabūt" . Tā jāpiet visam - gan valstij , gan cilvēkiem ... A tu tikkai dabūt , dabūt .....

DanaL  Esmu pilnīgi droša, ka viņām tieši tevis dikti pietrūkst.

Kurts69  dabūt jau ir viena medaļas puse, bet ne katrs spēs aizķerties blakus tai skaistajai super sievietei. Pašam ar nāksies zināmas kvalitātes ne tikai parādīt, bet arī noturēt līmenī.
Tas ir kā braukt ar S klases mersi. Arī tirliņš var reizi dzīvē izcērtot savu senču mežu tādu nopirkt, bet tikai pēc tam naudiņas lai to uzturētu nebūs.

Jurijs55  Uz katru 1 tādu modeli/ aktrisi 1000 000 uzmanīgo, skaisto, darbīgo vīriešu kuri viņu grib. Kāpēc, ellē viņai jāizvēlas tieši TEVI ?!

111zaagis111  12.44.Tu esi pārliecināts ka vari to visu dot ? Vai tava nav uzmanība = uzbāzību , mīlestība = vīriešu prostitūciju , skaistums =ar narcismu , darbīgums =stulbumu , tēvīķīgums =iedomību. Un cik "´zemam" jābūt cilvēkam lai sievietes dalītu zemākos un augstākās. Ja tu esi īsts vecis tad uztaisi no zemākās augstāko , nevis mēģini piesūkties "augstākai".

Vaukskis  Jā, ir darījis ! Tās vecenes tak kopš pornosaitu izgudrošanas dabūt kļūst arvien vieglāk. Atver saitu un "hanss", sieriņš, žīds, čukča un pārējie, kuriem gribās tās, šļāc virsū jebkurai nolūkotajai, kāds nopublicē video vai bildes ar starptautiski atpazīstamo vārdu "owned" jeb "iegūtu", viss- viņa ir tavā kontā, no dzīves ar dzēšgumiju neizdzēsīsi.. ! Ja alojos, varu ieteikt adreses, kur var atrast paraugus tam, kā to dabū gatavu, lai gan esmu pārliecināts, ka pats zini.

mellene_85  gandrīz jebkurš var dabūt gandrīz jebkuru, jautājums ir, uz cik ilgu laiku un par kādu cenu. /nesaprot, kas vainas tepat meitenēm no Salaspils šosejas/

111zaagis111  Mellenei- Ja Salaspils šosejas meitene par piečuku Incelam atsūkās tas vēl nenozīmē ka viņš viņu ir dabūjis . Dabūjis tikai pakalpojumu. Cik saprotu čalis sapņo par krutākās beibes miesas , dvēseles un bankas konta dabūšanu ;)

zarupuika  Ar Uzmanību, mīlestību un vīrišķību īsti nepietiks! Medus pods arī mājās jānes, jāatīstās, jāveido savs bizness, vai arī jebkas, kas ienes naudu. Ja čīkstēsi zem gultas , dzīvosi pie mammas nekas no tā nesanāks :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu