Kā dabūt krutākās modeles, aktrises, dziedātājas?

Kā parastam latvietim, gansam, tūdaliņam dabūt pasaulē seksīgākās sievietes? Kāds no Latvijas ir ko tamlīdzīgu izdarījis?

krumuzagis  skala ir ceļš uz augstāko punktu, bet klinšu kāpēji izmanto dažādus instrumentus un aprīkojumu, lai iekarotu virsotnes, bet vai vajag tās pašas augstākās, ja tepat ielejā ir jauki dīķi un ezeri, kur makšķerēt.

p.s. šis izteiciens ir peitiekoši tēlains, lai liktu klāt kafijai krējumu

nakunakutekuteku  Pieņemsim,ka iegūsiet:):):) un ko tālāk??

Jurijs55  Kā dabūt rokās, neilgi arī skaitās ?...principā iespējams, laiks vēl ir : iemācīties un kļut par ļoti labu dāmu frizieri, apgūt perfektu Amerikan English, un aizbraukt uz USA , NY city. NY laikām vislielākā koncentrācija pasulē "krutākās modeles, aktrises, dziedātājas" uz 1 kv.km.

engeliteS  Drīkst jautājumu - vai esi sieviete? Ir atšķirīgas prasības sievietei un vīrietim. Ja sieviete sēž mājās ar bērniem- ok, bet vīrietis mājdzīvnieka lomā, nu nezinu. Gribi bagātu, bet esi gatavs pakļauties sievietei, prasīt naudu savai mīļotajai utt?

Vaukskis  Tu nevari darīt tāpat tādēļ, ka (vēl ?) neesi sieviete, līdz ar tev jāpiedāvā vīrišķīgums, kas, diemžēl, nozīmē kaut ko citu. Ja jēdzieniski nepastāvētu atšķirības, tad droši vien runa būtu tikai par cilvēcīgumu, jo dzimumu atšķirības pat valodā netiktu izdalītas. Savu uzmanību un mīlestību gan vari pārliecinoši piedāvāt, tām ir noiets ! Starp citu, kāpēc apriori sievietes, kurām nav tā dēvētās otrās pusītes, toties ir viens vai vairāki bērni, nevarētu būt vientuļas bagātnieces un līdz ar to netikt izslēgtas no kandidatūru loka ? Ir taču iespējams, ka viņas, itkā uzstājot uz savu nelīdzvērtīgumu blakus tev un sekošanu klasiskajai paradigmai, un prasot izmaksāt, tādējādi "pa savam" pārbauda potenciālā partnera rakstura kvalitātes.. !

rokons  God. ohisti - pieredznieki!
Ceru, ka retam ir šaubas par ši nika provocējošo ievirzi.
Palasiet drusku pagājuās tēmas - kaprīza kašķamārciņa.
Nav tak jāuztver nopietni, kur nu vēl cerēt pārliecināt. :D

mellene_85  mans kaiminjs no 2 .kpnju telpas buutu dabuujis ljooti skaistu franchu kinoaktrisi, ja vinja bijusii nebuutu iejaukusies. taa ka. vieta reklaamai.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu