Jūtu vajadzību pēc palīdzības.

Jūtu, ka pietrūkst pašas resursu kāda sev nozīmīga jautājuma atrisināšana. Jūtu vajadzību pēc atbalsta un/ vai palīdzības. Nav uzticamu paziņu, pie kā vērsties (nav tādu, kas kas nepārmetīs, kas nesāks ķidāt, kas neuzdos 1000 un 1 jautājumu). Ko ieteiksiet? Pie kā vērsties?

Marija_Anna  Ja atbalsta, tad ir kkādi krīzes centru telefoni. Ja naudu un palīdzīgu pskalpojumu, augstāk jau ieteica radus, draugus , paziņas, kolēģus, kredītus.
Nav konkrēta jautājuma, kā sniegt konkrētu un pēc būtības atbildi ?
" viens tu ienāci pasaulē, vienam arī nāksies aiziet " , gadās, ka viens mēdz būt arī starplaikā, pat ja apkārt ir pūlis cilvēku.
Tad pašam vien jāmēģina sapurināties, stutēties augšā. Fiziski un psiholoģiski.
Mēģini !

111zaagis111  Ja " Nav uzticamu paziņu " kaut kas dzīvē nav izdarīts pareizi un tagad ir tā kā ir. Neviens vēl no maām paziņām kas aizņemies naudu pēdējo piecu gadu laika nav atdevis to pašu noteiktajā laikā , visu summu vai vispār pazudis. Tāpēc aizdodot tagad jau laicigi norakst gan paziņu , gan naudu. Aizdodu ja nav žēl to summu vai pazinu zaudēt.

Bet ja vitāli vajadzīgi resursi baidīties no cilvēciski saprotamiem jautājumiem- kapēc ,kas noticis ?

Flints  Jutu vajadzību pievienot komentāru… :)
Cienījamā topika autore būtu rīkojusies saprātīgāk un aiztaupījusi velti izniekotu savu un citu pasažieru laiku, ja jau tēmas izklāstā dotu konkrētākas norādes par savu problēmsituāciju. Piekritīsiet, palīdzības veidi mēdz būt dažādi: problēmas uzklausīšana, situācijas izzināšana un analīze, ieteikumi un konsultācijas, praktiska līdzdarbošanās, atbalsts. (psiholoģiska, medicīniska, juridiska, finansiāla, tehniska rakstura) un tamlīdzīgi. Es saprotu, ka gadījumi dzīvē mēdz būt gana delikāti, un nepieciešams diskrētums, taču kaut kādus mājienus izteikt, sev nekaitējot, jau vienmēr var. Savādāk visa šī lieta ir rakstīšana ar dūmiem tukšā gaisā.

erixx  Ja tiešām ir vajadzīga palīdzība, tad būtu vēlams nomainīt uzbrūkošo toni un attieksmi pret publiku, bet citādi - pievienojos Flinta teiktajam.

Adelante  Pie psihologa vai psihiatra (viņi ievēro konfidencialitāti ). Cik dzirdēts, lasīts, tad nepārmet, neuzdod 1001 jautājumu.

100  Tukša muldēšana. Tagad visiem vajadzētu būt baigi ieinteresētiem un lūgties - saki, lūdzu, kas tev kaiš. A tu tāda, tipa, gražojies - nē, neteikšu, viss pagalam.

Sienazutrenkataja  Pievienojos mellenei..apraksti situāciju un lūdz.
Kas varěs..palīdzěs..pat..ja nedaudz.

raina1970  Grūti ir piedāvāt palīdzību, ja nav nekādas konkrētības -ko tad īsti vajag, kas ir jārisina.. Izraut sapošu zobu, izcirst aizaugusu mežu, nopirkt sirdsdrapes, vai vienkārši- uzklausīt. Atšķirība darbībās, resursos -būs, tak tas ir acīmredzami. Nemaz nerunājot par ko globalaku- kā ES kabatu izpurināšanu- atkal- kā vārdā, kādai vajadzībai? Ja palīdzības lūdzējs nevar vai negrib runāt par sasapējušo - tatad nemaz tik traki vēl nav, jo ja visi striķi trūkst- tad vairs ir ne da privātuma, konfidencialitātes un visa pārejā. Tagad tiktiešām sanāk tādas aspelītes- man kaut ko vajag- saka autore, bet ko=- to esat tik mīļi, cien.lasītāji, komentētāji,un uzminiet paši... un lai visi svētie žēlīgi ja neuzminēsiet un neiedosiet to , ko nu tur vajag.. Mazliet smaida vērts. A varbūt - vajag ta tikai paecēties, kādu kašķīti uzrīkot- un ar to būs gana?

Jurijs55  Tāda interese, it kā patiešam būtu gatavi reāli palīdzet.
Camille beigu beigās izrādīsies hakers kurš inficēs vusu ziņkarīgo kompus ar virusu kas iztukšos viņu internetbanku kontus :))))

kokote  Viss no jautājuma atkarīgs. Ieteikt var: juristu, advokātu, psihologu vai jau psihoterapeitu, mācītāju un tādā garāP.S. ja Tev ir tāda paranoja (17:09), tad varbūt delītējies no visiem sociālajiem tīkliem, aizmirsti par kredītkaršu lietošanu u.tml. - Tevi vēro!!!!

Hbbs  Izlasot autores saskricelēto, mans viedoklis ir- palīdzēt var tikai psihiatrs.

teeja  Profila foto---uz bruģa dīvans, fonā plaukti, tā kā photošops. Varbūt pat vīrietis izveidojis profilu. Sviests.

puuuka  Nu,ja...es pirms iekomentēt aplūkoju tavu profilu,un ganrīz vienmēr tā daru,jo lai ko ierakstītu ir jāzin,kam to rakstu.Ko lai saku,ja ir vajadzīga palīdzība,to ir jālūdz,bet te drīzāk izskatās,tāda kā neapmierinātība,uzbrauciens un nosodījums...bet pavisam ne lūgums.Atvaino,tas ir tikai mans viedoklis un secinājums,kas izriet pārlasot tavas atbildes uz Oho tautas vieokļiem.

Jurijs55  20:05 uz to pusi norādā autores komentārs par sevi : "man ir normāla zāģu kolekcija, ko izcili labi māku pielietot praksē."
citā topikā, košļajamo gumiju tirgošana skolas tualetē, porno avīzes nospēršana īrniekam - vairāk raksturo puiku nevis meiteni :)

Geisha  Cilvēks lūdz palīdzēt, bet neatklāj pilnīgi neko. Tev vajag naudu, padomu vai atbalstu? Runā taču, lai varam saprast.

Cemodans  Uz pašvaldību jāiet, projekts jāraksta, ja vajadzība privāta tad jāizdomā nano ūdens lieta :D

fargo  nesaprotu. lūgums pēc padoma, bet vieni uzbraucieni publikai. nu un, ja kāds aplūko profilu? es vienmēr paskatos, kas ir profilā. vismaz kaut kāds priekštats par personu. cik nu patiess, cita dziesma.
tāda uzvedība tikai sēj nepatiku. visiem. vai nav stulbi, kaut kā? saņemieties!

un visa tēma ir ļoti haotiska. no pirmās reizes nevar atšķirt ne rīta, ne vakara. vēlākie komentāri tikai sabiezina miglu. sākumā vajag padomu par kaut ko(kas lasītājiem ir jāmin), tad kaut kādi rūcieni par profilu apskati, ip, tad ierēdņi...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu