Jūtu vajadzību pēc palīdzības.

Jūtu, ka pietrūkst pašas resursu kāda sev nozīmīga jautājuma atrisināšana. Jūtu vajadzību pēc atbalsta un/ vai palīdzības. Nav uzticamu paziņu, pie kā vērsties (nav tādu, kas kas nepārmetīs, kas nesāks ķidāt, kas neuzdos 1000 un 1 jautājumu). Ko ieteiksiet? Pie kā vērsties?

Paula6  Ja sieviete gados nevar noformulēt sakarīgi ne savu jautājumu, ne problēmu, tad te ne tikai negribas komentēt, bet liekas, ka autore pati nesaprot ko raksta.

av2  Pat nav ko apspriest , jo...ssitaadiem pasaakumiem ir domaatas bankas , krediitkartes utt. Kur probleema? Vieniigaa probleema ir taaa, ka, redzi, tur buus jaatdod, a cilveekus varetu uzmest.

valmierietis333  Cik es te pa miglai to kopainu sapratu , tad uzdevums ir atrast kādu izsitēju , ar kura palīdzību atriebties nesodītajiem!?

coldlands  Izgāju uz veikalu. Viking gatan es nogriezos pa kreisi, tad četras minūtes gāju pa Linnegatan. Cik Vīnes bulciņas es nopirksu?

teeja  Vērsties vajag pie sevis jebkurā jautājumā, nevis meklēt palīdzību pasaulē, ja vien pašai vai pašam ar veselību un prātiņu viss ir kārtībā.

erixx  Man kāds uzdevums, kuru neizdodās izpildīt savlaicīgi, kur visu izšķra nokavētās 3,5 minūtes... no manas puses. (c)

Bet laiku pagriezt atpakaļ nav iespējams un tās 3,5 minūtes tev neviens, arī OHO komentētāji, tev neatdos. Dzīve, laiks turpinās neatkarīgi no notikušā un tikai no tevis pašas ir atkarīgs, kā ar to turpmāk sadzīvosi.
Ok, problēma nav naudā, bet problēma ir jūtama... tavā komunikācijā. Tas uzbrūkošais tonis ir kā aizsargreakcija uz notikušo, uz apkārtējo.
Centrs "Marta", tur sniedz bezmaksas palīdzību, arī psihologa un profesionāli.

erixx  08:06

Diez vai kāds te tiešām saprata, kas tev par problēmām un jautājumiem, nu vismaz parunājies ar svešiem cilvēkiem. Gadās, ka ar to arī pietiek jautājuma risināšanai.

Jurijs55  Varētu i pastastīt, lai citus pabrīdināt lai neiekritu kā Tu.

scheriff  A vot es zinu gan, kas te par Problēmu. Akūts adekvātu ļautiņu trūkums, kuri uzdot reālus jautājumus par patiesām problēmām. Jau pamatīgu laiku atpakaļ rakstīju, ka nevajag vienam dzimumam otru ar fēčiem nomētāt. Cilvēks meklē palīdzību, padomu, bet jūs tikai vau vau. Te nu ir rezultāts - cilvēki zaudējuši ticību, ka saņems kaut cik jēdzīgu padomu, un aizmirsuši par šo vietu. Kāpēc gan lai dotos tur, kur par raudošo smejas? Tātad problēmas definējums: Firmai trūks skatījumi, komentāri un klikšķi. Noalgo troli, kurš ģenerē provokācijas. Komentāri savācās - problēma atrisināta.
Mēs visi zinām šos bēdu brāļus un māsas ar pikseļu orgasmiem, pļerzakiem, zirgastēm, kafijkrūžu izspiedējām. Resnuli, kuram ir kaislīga draudzene un miljons jaut par attiecībām, it īpaši mūsējām, utt.
Gribat reālu problēmu un jautājumu. Es vakar uzzināju, ka manam 90 gadus vecajam tētim ir plaušu vēzis. Nesmēķētājs. Neko nesaprotu no bērēm. Ko vispār darīt ar ko sākt, varbūt ārstēt vai doties jau šodien koka mētelīti noskatīt? Atzīstos, jūtos nevarīgs. :(

Geisha  Serif, nesteidzies ar to koka mētelīti. Neviens jau nezina cik ilgi kurš šajā pasaulē dzīvos. Palīdzēt nav tavos spēkos, bet kamēr viņā vēl ir šeit iepriecini viņu. Tu jau vislabāk zini kas viņam sagādā prieku. Lieku reizi parunā ar veco vīru.

Tēmas autorei - 50 - 60 gadnieki daudzi ir arī izbaudījuši 90-tos gadus kad bija visas tās bandas, jumti, rekets. Pārdzīvojām. Es esmu šņabi kopā dzērusi ar Čiekurkalna tirgus reketu. Vīrs mēģināja biznesu taisīt un nesanāca. Nāca rekets draudēdams. Es atļāvos viņiem "uzbraukt" un tad sēdēju un drebēju kā apses lapa. Tādi laiki bija. Uz cilvēktirgoņiem uzsūtīju policiju. Arī bikses bija pilnas. Pārdzīvoju. Tā ir pagātne, vēsture kuru atcerēties negribas. Un nav ko maisīt vecus sūdus. Aizmirsti, piedod saviem pāri darītājiem, un dzīvo tālāk. Vismaz tagad Tu zini kurš Tev ir draugs un kurš tikai par draugu izliekas. Mācības vienmēr dārgi izmaksā.

Ronis26  Viss augstāk izklāstītais , apzīmējams vienā vārdā : PIEREDZE !

Cilvēkam bija problēma: 3,5 min paša nokavētā Laika ,kas izraisīja Neplānotas Sekas.
Tagad :
neizpratne,sarūgtinājums,aizvainojums ...un varbūt pat morālas vai finansiālas nepatikšanas.

Varbūt Tavas 3,5 nokavējuma minūtes izraisīja lavīnveida problēmas ARĪ citiem cilvēkiem--->tālab tik neiepriecinošs rezultāts Tev ??!

Izdari secinājumus....un dzīvo tālāk, nu jau ar iegūto PIEREDZI .

A34  Griezies pie tā, kuram pati esi palīdzējusi bez 1000 un 1 jautājuma. Bet, daloties ar pieredzi, jāsaka, ka arī es reizēm apvainojos uz "dzīvi" :) , kad nevaru izdomāt, kam lūgt palīdzību - tad galvenais atcerēties, ka nav nekādas dzīves patiesības un taisnības, ir tikai cilvēki tev apkārt (pieņem, ka tie ir tikpat gudri/stulbi, kā Tu un Es)

mellene_85  A34 izklausies pēc mūsu koledžas šizofrēniķa. neesi tam debīlajam brālis?

nedolce_negabana  Tēmā, kurā nav ne sakarīgi noformulēta jautājuma, ne vispār ko var saprast, 58 komentāri!?? Ļautiņi, ko? Ko jūs komentējat? Paši sevi? Jeb jums darīt nav ko nemaz?

Jurijs55  23:21 Ko pati komentē? Pati sevi, vai nav ko darīt namaz ?!

HOUSE  Nebārsti cūkām pērles, pieņem pasauli kāda tā ir...

rupers  Atradusi kur meklēt palīdzību :):)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu