Kāpēc blefo?

Kāpēc apmēram 90-95% šejienes publikas abu dzimumu pārstāvji anketās blefo par savu patieso vecumu?Un,ne jau 2-3 gadus nomīnuso,bet kārtīgi-10.Īpaši blefo pusmūža ļaudis.Varbūt esmu naiva un neattapīga,bet tiešām to nesaprotu.Ja ne pirmajā randiņā,tad otrajā vai trešajā būs jāatzīstas.Un,tas pašam blefotājam var atspēlēties kā bumerangs.Par jaunības dienu vai novilktiem foto nerunāsim:)

Jurijs55  20:12 Vai igauniete esat ? :)

uzplanaledus  Varētu padomāt, ka satiekoties katram rokā ir anketa, un kā uz svariem pārbauda, vai nav piekrāpts/a :D

neko  Ne visi te or tik veci, lai vajadzētu blefot.

Marija_Anna  Jurijs55 , 20:39 , nē. Brilles nēsāju , kamēr saskatu , kas un kā . Kamēr ieklausos balsī , kamēr sadzirdu atbalsi no savas zemapziņas. Tā arī paiet tās 2 minūtes :))

anis  Tā Coldland,laikam būs bijis! Kā parasti- ne uz to pusi! Man atkal sirds silst pret tām,kas varētu uzrādīt mazāk- netīkas stipri liekties,lai ko pačukstētu...

Jurijs55  20:50 Tagad skaidrs :)

Cemodans  Tas ir briesmīgi kad sievietēm noteiktā vecumā tikai miesa interesē, dvēselei jau vecums nav būtisks, jāmeklē algoritms dzīvei, nevis miesa.

Momo  Bet tā taču ir ar visu! Reklāmās viss tiek pasniegts kā skaistāks, veselīgāks, dabīgāks un svaigāks nekā ir! Un tik nesen bija vēlēšanas, vai tad aizmirsies, ko tik nesolīja?
Man arī nav ielikta bilde, kurā pozēju no rīta neķemmējusies zobus tīrot, bet tāda, kur kaut drusku sev patīku. Pagaidām vecums nav tas, par ko būtu jāmelo vai jāuztraucas. Un te vēl jo vairāk.

Reds  Tīrais brīnums ka neviena netaisnojas ka šis nav nekāds iepazīšanās portāls, bet izklaides un čatošanas portāls, tāpēc nav nekāda starpība, kas anketā rakstīts.

Pillerina  Viņi līdz randiņam nemaz netiek. Viss "notiek" pue ekrāna vai arī vispār izdzēšas no oho, ja uz randiņu tiek virzīts. Tāpēc vecumam te sen vairs nav nozīmes :-)

Araabs  Ja randiņa būtne diži samelojosies,nolieku 5 eiro tējai un delatējos:(( Māci viņas māci,bet kā melīgas zosis bija tāpalikušas:((

amelija  Ar arābu var randiņot, vismaz zin, ka pusdienās 5eur atsitīs :))))

card_reader  21 gadsimts, vieglāk nospiest pogas kompi, nevis piekopt aktīvu dzīvesveidu...lai izskatitos ta ka gribas.... :D
Bet mazvertibas kompleksus neizdisiet no saviem pauriem ar mazaku gadu skaitu anketā.... Un pat ar silikona pupiem...
Ka bija tarakāni galvā, ta arī paliks... :D

Sinilga  Reds viedoklis ""Tīrais brīnums ka neviena netaisnojas ka šis nav nekāds iepazīšanās portāls, bet izklaides un čatošanas portāls, tāpēc nav nekāda starpība, kas anketā rakstīts.""
Es pat baidījos atzīties, ka šajā portālā esmu tikai nesen un neesmu iepazīšanās dēļ. Es to arī tā uztvēru, kā izklaides čatu. Ir interesanti. Vismaz uzzinu, kas “pasaulē notiek” :) :):) Par iepazīšanās uzmanību “nevaru žēloties” – pasts pilns “spamiem” :)
Par iepazīšanos internetā - tad, ja zini, ko īsti vēlies un satiekot kaut ko īpašu, vairs nemeklē, ka kāds tomēr būs vēl labāks par šo īpašo, laikam pastāv iespēja nenokļūt “nelikvīdu noliktavā” (jau veselu gadu atskatījos vienas un tās pašas bildes dažādos iepazīšanās saitos)

av2  Nee, nu labaak buutu jaa ieliek bildi no vakardienas, un uzraksta miinus 20 gadus klaat tai bildei :)) Te ir vesels saraksts daamu, kuras izskataas kaa 50 gadiigas, jaa , ok priekss 50 gadiem, bet gadus ciitiigi raksta 35cus :)) Nu vismaz ta bildi ta arii ieliekat 35cu gadiigu, labi, please?

ube  Ja cilvēkam problēmas pieņemt savu vecumu, tad viņš krāpjas.

RSQuattro  Kad agrāk no šejienes gāju uz randiņiem, tad nemanīju, ka kādai būtu nepareizs gadu skaitlis. Tas laikam Tu tādus īpaši meklē.

Bet vispār, tas ir tikai cipars. Es labāk tiekos ar sievieti, kurai ir 40 gadi, bet norādīts 30 un kura arī izskatās uz 30. Nekā ar sievieti, kurai ir 30 gadi, norādīts 30, bet izskatās uz 40.
Protams, nebūšu priecīgs, ka ir melots, bet saprotoš kādēļ tas tiek darīts. Ja sievietei ir 40, izskatās uz 30, tad nafig viņai 50 gadīgu vīrieti, kurš izskatās uz 60? Jo lielākā daļa cilvēku tiešām izskatās briesmīgi šajos laikos, visi izskatās vecāki par saviem gadiem...

teeja  Melo par vecumu, par izglītību, par svaru, par smēķēšanu, par bērnu skaitu, par to ka ir šķīries, par to ka ir darbs, pelna, par to ka ir savs bizness, par to ka ir savs auto. Melotāji, afēristi, alkaholiķi, zema intelekta cilvēki vai vienkārši mētelīša virinātāji internetā , tādi vīrieši te ir nemazums.

cangals__57  kāda atšķirība gadiem ?galvenais vizuālais un tehniskais stavolkis .gluži tāpat kā pērkot lietotu auto

never_pa  Un papildinot šo tēmu -uz melu bāzes jau defaultā nekas nevar sanākt, pat pliks sekss!
:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu