Kāpēc blefo?

Kāpēc apmēram 90-95% šejienes publikas abu dzimumu pārstāvji anketās blefo par savu patieso vecumu?Un,ne jau 2-3 gadus nomīnuso,bet kārtīgi-10.Īpaši blefo pusmūža ļaudis.Varbūt esmu naiva un neattapīga,bet tiešām to nesaprotu.Ja ne pirmajā randiņā,tad otrajā vai trešajā būs jāatzīstas.Un,tas pašam blefotājam var atspēlēties kā bumerangs.Par jaunības dienu vai novilktiem foto nerunāsim:)

Felde  Te izskan fantastiska logika...! Gadiem nav nozimes? Te tikai ccato? Un ka ar tiem viriesiem,kuriem +/- 50 Un kuri mekle 10-20g jaunakas...? Es varu ielikt bildi,siisdienas,man dos kadus 42-43g bet,ieliksu 5-10g vecu,kluusu par jaunavu? Piesakas tie kuri-neparliecinasies!? Kaads absurds-melot par vecumu! un vel attaisnot,ka labi izskatas un gadiem nav nozimes! Gadiem ir nozime! Apsveicami,ja cilveks izskatas jaunekligi,taa jutas,ta doma un uzvedas,bet gadi ir svarigi! Tikai katrs personigi var izvertet-gribu,negribu cilveku tada vecumaa!

Felde  09.18 :) Ja,un kapec 40 gadnieki nemekle 60 gad.? Kapec pusmuza viriesi nemeklee vecakas? Un nez kapec iedomajas,ka pusmuza sievietei piestav 60- 70gadnieki? :)

preilene  Es nezinu par to blefošanu šeit, jo nav baigās pieredzes šajā saitā, lai varētu sarēķināt procentus, bet zinu par gadiem – tiem IR nozīme. Pat, lai tikai sarakstītos ar kādu, ir nozīme gan gadiem, gan izskatam. Nu neinteresē man tie vecie onkas. Bet ir daudzas sievietes, kurām patīk tieši vecāki kungi. Tāpēc nav jēgas blefot - jāmeklē tas, kas patīk. Un katram jau tā gaume ir savādāka..

av2  Felde - kaapeec 40 gadiigie nemeklee 60 gadiigaas? Tiessam, tas ir jaajautaa skalli te ? Taapeec , ka jums, sievieteem, peec tiem 50-60, kaa nu kurai, "aizveraas" gan sexy noskannojums, gan sexy domaassana. Buutiibaa normaalam virietim vairs nav vispaar par ko parunaat tad ar sievieti. Protams, iznnemot tos gadiijumus, kad taa ir taa lielaa love, iistaa.
Tiessaam, par 100% gadiem nav noziimes. Sievietes , esies tik pat sexy savos 60, kaa bijaat 35-45cos, un neredzu probleemu nekaadu satikties.

Felde  av2,ja mums blakus ir virietis,kuru gribam,mums nesap ne galva,ne zud sex velme! Stulbi butu teikt,lai vel 30gadniece tiek liidzi.... bet :) -taa medz but! Un nemeeri visas pec vienas mervienibas,zinu vienu... :) kurai vajag vairak neka virietim... :) Un nespried par lietam tikai no nostastiem.Ja viriesi sak sudzeties,ka vina sieviete vairs isti negrib-suuti vinu biezak mazgaties,laicigi mainit velu un zekes,apmeklet frizieri,sakopt rokas,regulari kopt mutes dobumu un redzet savu sievieti ari dienaa-ne tikai minuuti pirms savas iegribas....

laukroze  nu , ja nenorāda savu īsto vecumu, ta pašapziņas pietrūkst, koa ar tādiem satikties??
nezinu, gan kur ņemti tādi procenti, cik man nācies saskarties neviens nav melojies, tā kā statiska jau parasti melo, ar šis viedoklis īsti man neticās, ka kāds vīrietis iespringtu gadiem, drīzāk jau tas sievietēm raksturīgi..

Kurts69  kaut kā sabojājas iespaids par cilvēku, kas liekot tēmu atsaucas uz procentiem, jo zirgam skaidrs, ka tie skaitļi ir izzīsti no pirksta. Var taču rakstīt piemēram "Manuprāt ļoti daudziem", jeb "radies iespaids ka daudzi" utt. Nu tas tāds mans "Piedūriens" ne par tēmu.
Bet ja runājam par anketās atrodamo info, tad katrs tur liek to, ko vēlas un laikam jau ir cilvēcīgi, ja cenšamies sevi parādīt no labākās puses. Kāds ar gadiem nošmaucas, cits neuzrāda augumu vai svaru, vēl kāds ieliek neatbilstošu foto, ienākumu līmeni vai vēl kaut ko.
Un es nedomāju, ka lai iepazītos ar cilvēku vecums ir noteicošais, jo nav noslēpums, ka daži divdesmit gados izskatās sliktāk, kā citi trīsdesmit, jeb kāds trīsdesmit gados ir daudz sakarīgāks sarunbiedrs, kā cits četrdesmitgadnieks. Mēs esam dažādi un katrs gadījums ir individuāls. Te nav par ko cepties.

dzozefinaups  10.39 Nu dien...tu to nopietni? viriesiem nav par ko runat,ka tikai par sexu? Nopietni? Vai viriesi ir tik truli? Sievietes nav frigidas,ka doma vairums viriesu,tikai,ar gadiem,dzivojot blakus virietim,kuram nav par ko runat-kurs neizglitojas,sez divana... kurs aizvien nolaizas-lidz sevis kopsanai reizi nedelaa...-piedodiet,mute smird,asa barda.... Par kadu sexu var but runa? Zini,tad nu labak,lai doma,ka esmu negribosa,neka likties gulta ar taadu! Iespejams,ari sievietes nolaizas,nekomentesu,mani tas neskar,bet sev blakus velos tiru,musdienigu,atraktivu virieti,ne bezzobainu-nopipetu muti,nosslurkusas drebes,kurs noliek sievietes. Ja virietis var ielikt profila bildi,kura ir noslukusas sportenes,vai cigareti zobos-uz tadu pat neskatisos...lai cik vinam gadu! Lai gan gadiem ir nozime!

miers2  >never
Tev nav taisnība!! Man bija seksiņš ar pilnīgi aplamu gadu paziņojumu - šis piedzīvojums man ļoti patika, ja neskaita, ka vecākā sieviete slikti turēja sevī alkoholu

missperfumee  Kādreiz arī es savā anketā biju ierakstījusi par 5 gadiem mazāk, ar domu, lai neraksta daudz vecāki par mani, jo man taču visi teica, ka izskatos jaunāka. Bet tad aizgāju uz randiņu ar vīrieti manos gados, kurš ļoti apvainojās, ka nebiju pateikusi savu patieso vecumu. It kā jau viss bija lieliski, bet viņš paziņoja, ka turpmāk vairs nevarēšot man uzticēties. Cilvēks arī bija plānojis satikt jaunāku sievieti nevis vienaudzi. No šī gadījuma secināju, ka daudziem patiesība ir svarīga un man nevajadzētu kādu maldināt. Tad arī izlaboju savu gadu skaitli uz īsto.
Katram jau savi motīvi, kāpēc anketās melo, kaut gan forši, ka pēc tam nav jāattaisnojas par saviem meliem:)

KlussUdens  Mazvertibas komplekss. Sen, sen atpakal, mistiska meitene, te iepazinas, kadrs normals, bet nestav, un samera gados (ap 40). Morale, 30-gadigiem te nav ko meklet.

Visi, kas tuvu 40 un pari, jauka vieta sarakstities.

Lady_G  aga un varbūt vēl savu cv pievienot, lai visa pasaule visu par tevi zin... :D
ir tādi cilvēki kuri savu godīgumu nes kā karogu pa priekšu ar saukli - es tik godīgs un fui tiem citiem...
un kāda starpība kas citiem atspēlējas vai nospēlējas esi tik pats ar sevi mierā

Roberta1967  Kurš gan pēc 21 gada sasniegšanas nevēlētos būt jaunāks ,kaut ciparos!?Pieredzi,protams,netņemt!

iluuuzija  Pēc 40 sievietei pašai ir tiesības izlemt, cik viņa veca un kur viņai viduklis!:)

RRAGANA  Vot, gribu un blefoju! 😂
Un atļāvos nomest tikai pāra gadiņus!😝

Un galu galā-paskat, randiņā jau gatavs temats tirzāšanai-otra vecums! 🙂 Nebūs izmisīgi jādomā, par ko vēl parunāt?!?

EleonoraRuzvelta  Jaunības dienu foto te ir topā ! :)))
Varbūt man ielikt savu no pamatskolas izlaiduma....tā lai būtu līdzvērtīgi ar vīriešu "batoniem".

Labrador  Lai vispaar uzsaaktu kaadas attieciibas , viirietim naakas blefot , lai ieintereseetu. Sievietes labpraataak dzird to ,ko grib dzirdeet , nevis patiesiibu.

maigabutne  man jau šķiet ka vīrieši ir tie lielāki blefotāji. Es te reālajā dzīvē satikos ar vienu tipiņu no oho, nu vīrietis kā vīrietis , tikai 120kg vietā ir vismaz 200 kg :) vai tiešām liekas ka uz aci tas būs nemanāmi - paiet nevar, aizdusa, sviedri uz pieres, žēl pilnīgi cilvēka. Un kur nu vēl kādas domas par seksi :) tak bailes ka ar sirdi neaiziet no pārpūles, vai arī gulēs kā blāķis un viss būs jādara pašai :). Neesmu arī nekāda slaidule un tāpēc tā arī rakstu :).

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu