Kāpēc blefo?

Kāpēc apmēram 90-95% šejienes publikas abu dzimumu pārstāvji anketās blefo par savu patieso vecumu?Un,ne jau 2-3 gadus nomīnuso,bet kārtīgi-10.Īpaši blefo pusmūža ļaudis.Varbūt esmu naiva un neattapīga,bet tiešām to nesaprotu.Ja ne pirmajā randiņā,tad otrajā vai trešajā būs jāatzīstas.Un,tas pašam blefotājam var atspēlēties kā bumerangs.Par jaunības dienu vai novilktiem foto nerunāsim:)

maigabutne  un protams, ļoti daudz vīrieši blefo par savu statusu, brīvs :) .... bet gala rezultātā precējies

LoveLove  Melo par visu ! Arī par izglītību. No sākuma man bija šoks par to , jo nebiju pat iedomājusies, ka nevar ticēt anketām un tam cilvēkam kurš Tev raksta. Katrā ziņā tas ir skumji, ja jau sākumā elementārās lietās melo... Tas Rāda bailes , ka Tevi negribēs tādu kāds esi tavos 50 un ar vecumam atbilstošu izskatu.
Klasika šajā portālā ir - Sūtīt jaunības foto, melot par vecumu .

maigabutne  LABRADOR nu no kurienes Tev tik negatīva pieredze ar sievietēm. Nu no kuras vietas izrāvi ka sievietēm patīk blefotāji. Nu tak katram ir tiesības uz savām patikšanām un izvēli, ja jau sākotnēji nostādu jautājumu, ka nevēlos satikties ar aizņemtiem vīriešiem, jo nevēlos būt kaut kāds pielikums kaut kam. Nu tas tak ir stulbi, tak ir pietiekami daudz sieviešu kuras ir par šādām attiecībām. Veltīgi izniekots laiks abām pusēm.

Labrador  Maigabuutne - es taadus personiigi zinu. Melo vairaak , nekaa politikji pirms veeleeshanaam. Pashi nekas iipashs , bet muldamais perfekts. Ipashi tas piemiit ieslodziijuma vietu absolventiem. To arii pashas sievietes apgalvojushas.Tajaa skaitaa dziivee sastaptaas oho pasazhieres. Par preceetajiem - sievietes domaa taa - preceets , taatad kvalitatiivs , pieprasiits un kaadai vajadziigs. Ja kaadai vajag , tad man arii. Latvijaa meli ir visur - politikaa , biznesaa , sadziivee un kopdziivee. Gribi veiksmiigi dziivot Latvijaa - maacies melot.

maigabutne  :) ak vai... Labrador nu kur tu to rāvi ka visas tik naskas uz precētajiem :), kas tev tā par tādu dzīves pieredzi :)..

saulite34  Var jau ieciklēties uz cilvēka gadu skaitļiem,bet tēmas autorei neviens nav devis tādu garantiju,ka viņa pati kādreiz var izskatīties vecāka par saviem gadiem,un var pienākt reize,ka vīrietis viņai patiks,bet viņa nederēs,jo pēc izskata neatbildīs savam gadu skaitlim.

Katema  Es neblefoju! Nu labi, pieliku 2kg klāt, tas ir svars, kad esmu paēdusi! :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu