Gaume, stils un secinājumi par cilvēku

Cik lielu nozīmi iepazīstoties ar cilvēku jūs piešķirat tam, vai sieviete/vīrietis ir gaumīgi vai varbūt dārgi apģērbts?

Katema  Ir patīkami, ja ar kādu cilvēku iepazīstos, viņam ir tīrs un saskaņots apģērbs. Jā, var gadīties, ka nemāk tik labi visu saskaņot, bet galvenais, lai nav netīrs un visu nedēļu nēsāts!

Paula6  Diendienā esmu starp dažādu sabiedrības slāņu ļaudīm un viņu apģērbs ļoti daudz pasaka par cilvēku: ir cilvēki apkārušies ar dārgiem brendiem, bet ir bezgaumīgi,(nauda ir, bet neprot to izmantot); akli seko modei un rezultāts-kā autora aprakstā; ir tīrs un pieskaņots cilvēkam apģērbs un patīkami skatīties uz viņu u.tt. Gribot negribot acis apstājas pie apaviem...nav jābūt dārgiem un jauniem, bet sakoptiem gan. Ja ir aksesuāri, tad tiem ir jāpapildina apģērbs. Pati brendus nepērku, jo man ir savs stils. Apģērbu, arī mēteļus un kostīmus, modelēju pati un arī šuju, bet uzmanību pievēršu auduma kvalitātei, krāsai, modelim kas man pašai piestāv. Apavus pērku tikai ļoti kvalitatīvus, jo tie dod pārliecību par sevi, jūtos droši un patīkami sievišķīgi, un noteikti uz papēdīša! Dažreiz izbrīna cilvēku apģērbs, ejot uz operas vai teātra pirmizrādi, kur ir norādīts drescods, bet atnāk kā pagadās. Bet vispār - cilvēka apģērbam nav jābūt pilnīgi jaunam, bet tikai tīram, sakārtotam, gaumīgam, tas cilvēkam "nodrošina" stāju un arī izturēšanos. Retam Latvijas stilistam varu piekrist.

Polaarlapsa  Man patīk gaumīgas apenes . Nezinu kāpēc ... pat neskatos virsu īpaši , tik ar vienu aci 😂. Vispār , var arī trenuškās gaumīgi izskatīties . Ka saka - apģērbam un nesamam ir jāsaskan .

uzplanaledus  Stilam ir nozīme, tas kaut ko pastāsta par cilvēku.

av2  gaumei ir jaabuut. Un jaasaskan...ja esma paaris. Nu daudzmaz vismaz.

dzozefinaups  Vistrakak ir,ja cilveks gerbjas tada stila,par kuru neko nesaprot-piemeram,sportiskais stils,bet,kas ir sports-nav ne jausmas! Galvenais,lai vina formam nekas nespiez,neberz,un.lai regulari nav jaiegadajas lielaka izmera apgerbs.... Runa par triko stilu..... :) Bet,ja nopietnak,man ir svarigi,kaa cilveks izskatas kopuma,un galvenais-lai tirs,kopts! Te daudz tiek runats par tiribu,un jaatzist-ta ir musdienu sabiedribas problema!

RSQuattro  Burleska - nevis vīrieši dzīvo pagājušajā gadsimtā, bet ir lietas, kas ir smuki un, kas nav. Ja kaut kas ir modē, tad nenozīmē, ka tas ir smuki, parasti tomēr nesmuki.
Ja kas, tadgad modē ir bīberveidigie "veči" un končitas...

borzomi  Saskaņai un gaumei apģērba krāsās un stilam ir liela nozīme!
Tas ir svarīgi.

Taču šodien-kronis visam...redzu ejam dāmu melnā klasiskā kleitiņā,rudens puszābaciņos un baltā kažokādas vestē(nu smuki) un džeks blakus Adidas treniņtērpā.Tik smieklīgi izskatījās!:))

alvis25  Par gaumi nestrīdās .Un katrā laikā un sabiedrība ir savi ģērbšanās noteikumi .

RSQuattro  Par gaumi nestrīdas, tā vai nu ir vai nav.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu