Personīgās sarakstes publiskošana (par/pret)

Nesen Delfos lasīju, kā Liene Ušakova atmasko krāpnieku – donžuānu. Nu čalis tur izdarijies nesmuki un tagad tiek kārtīgi izvazāts pa dubļiem. Vai jums šķiet pareiza šī situācija, ņemot vērā to, ka iespējams vairāk cieš vīrieša sieva un jo sevišķi bērni, kuriem iespējams tagad jāsaskaras ar citu bērnu pastiprinātu interesi. Vai tomēr nebija cita ceļa, kā sodīt vainīgo nepazemojot viņa ģimeni?

EIZHENIJA_FINKA  Bērni atbild par vecāku grēkiem līdz 7 augumam / pravieša balsī/

coldlands  Tantam piemīt tāda īpašība, kamēr onka pievērš viņai uzmanību tikmēr viņai pofig ar ko šis precējies, bet ka atsaka, tā šis sāk kviekt pa visu pasauli.

lovemedo  :))) visu problēmu sakne-egoisms :)))) edding, a ja vīrs sievas uzdevumā darbojas???? Viņiem tādas atrakcijas, vīrs padalās pēcāk ar sievu, ko ar citām sadarījis ;))) Greifāne škrobīga, jo "kāposts" par konci aplauzās :)) A Ļenkai ausainai pirms gultā līst, vajadzēja padomāt, nevis iekārē krist, a pēc tam izrādās viņš ne tikai viņai seksa baudu sniedz izrādās.... Vopšem krieviem ir tāds sakāmvārds, kamēr kucīte pati negribēs, tikmēr sunC virsū neleks. :D Tā kā bizties vajag ar prātu, nevis neprātīgi :D

baluba  Par normālas sarakstes protams pret. Nesekoju ne Ušakovai, ne dzeltenajai presei, bet ja stulbības un cūcības raksta, tad es tikai par.
Bet ja jātic par bērnu atbildēšanu par vecāku grēkiem (pasrg dies vēl cik paaudzēs) tad ticības kam augstāk stāvošam vairs vispār nekādas.

JOHAIDI21  Nesmuki ir sanācis tam tēviņam,bet... tāds nu ir tas legālo prostitūtu liktenis. Gribēja zelta kalnus,tagad mēslus stumj! Un vai tad vi´´nām ,lielākajais daļai nav līdzīgi likteņi? Kā sauc-tā atskan!

neko  Bērni gan jau ka lepni, ka tētis ar visādām "slavenībām" paspēlējas, bet tētis paliek tikai viņiem:)

gertrude  ,,Vai tomēr nebija cita ceļa, kā sodīt vainīgo nepazemojot viņa ģimeni?´´ pastāsti , Kurt69, kā? par miesas bojājumu nodarīšanu draud kriminālatbildība, par īpašuma bojāšanu arī, bet tā, varbūt vismaz antireklāma nostrādās.

amelija  Cik vīrieši ir solidāri :))) Aha, līdz ko kāda jūs appixxx, tā paši ar uzreiz ceļat brēku. Neba labāki par sieviešu brēcējām. Un vispār tautai ir jāzin savi varoņi!

Spoguliitis  Suchka njezahchet,kobelj nje vskochet. Aga! :) :) :)

Drole  "par bērnu atbildēšanu par vecāku grēkiem" ir cits konteksts

https://youtu.be/ReCvreRPdeY?t=505

rokons  Visu laiku šāi tēmā tāda abstrakta murdoņa.
Ne kāds zin kas patiesība bijis, nedz kāds saprot, par ko tā dāma ņaud.
Apzadzis tak laikam viņu nav. Vai solījis precēt un pametis? Tas gadu simtiem tā bijis, palasiet Latvju Dainas.
No maziem fragmentiem noprotams, ka čalis labs sexā, ko ta raudāt, savu tak dabūjusi?
Ka apnika - iespējams. Varbūt pati tāda pašvaka pretī.......
Ko te brēkāt - tādu situāciju ir cik uziet

RRAGANA  Mazliet palasījos to semeiku. Afēristu banda. Brāļi un sieva arīdzan. Bērnus gan žēl. Jā. Bet izaugs un kļūs tādi paši kā vecāki, arods tiks nodots tālāk. A ko.. visos laikos tādi ir bijuši. Nu štob žizņ maļinoi ņekazalasj... mja.

Geisha  erixx pilnīgi piekrītu. Domā ko dari, laikus rūpējies par savu vārdu. Un ja tas rakstītājs būtu Pēteris no Viļāniem parasts zemnieks vai arī tad Ušaciene publiskotu personīgo saraksti? Tādas zināmas personas bieži vien uztaisa vētru ūdens glāzē, lai gūtu popularitāti. Nu nevar visam ticēt ko prese raksta.

drufulis  Pats zināja uz ko iet.. Tur tāpat visa tā sarakste neīsta, vieni meli, nav par ko pārdzīvot. Ja tam vecim nebija žēl to sieviešu varu derēt ka viņam vispār uz visu nospļauties, arī uz savu ģimeni.

burleska  Pret publiskošanu, jo safabricēt var nezin ko, par administratīvu vai tml. atbildību par krāpšanu, ja ir pierādījumi.

LoveLove  Ja viņa sieva ir gudra tad no viņa šķirsies . Bet šaubos par to , jo neticu, ka gudra sieviete būtu kopā ar tādu pamuļķi .

shining  LoveLove, pēc visa spriežot, tur neviens, izņemot tās blējošās aitas, nav pamuļķis, bet gan tas ir ģimenes bizness - tātad ar savu funktieri.. 3cm virs paklāja, bet tomēr.

Ziids  vīrietis viennozīmīgi glupjš, ja atstāj visur pierādījums (sarakste)..

ube  Ja būdams precēts vazājas riņķī, tad ģimene viņam ir pie kājas. Ko meklēja, to atrada. Karma, ziniet, visur noķers.
Tas tik būtu smuks skats, ja visus šitādus publiskotu. Izliktu foto apskatei. Cik daudz pārsteigtu sievu būtu!! :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu