Personīgās sarakstes publiskošana (par/pret)

Nesen Delfos lasīju, kā Liene Ušakova atmasko krāpnieku – donžuānu. Nu čalis tur izdarijies nesmuki un tagad tiek kārtīgi izvazāts pa dubļiem. Vai jums šķiet pareiza šī situācija, ņemot vērā to, ka iespējams vairāk cieš vīrieša sieva un jo sevišķi bērni, kuriem iespējams tagad jāsaskaras ar citu bērnu pastiprinātu interesi. Vai tomēr nebija cita ceļa, kā sodīt vainīgo nepazemojot viņa ģimeni?

coldlands  Ube, bet varbūt vairāk būtu pārsteigtu onku?!

av2  pret par 300%. Ja kas nepatiik, var tak oficiaali tiesaaties. Izvikt savas privaataas dziives nesmukumus sabiedriskai apriessanai var tikai galiigi prasts...bez intelekta cilveeks.

vilks28  vispār skanētu labi, Liene Ušakova tikumības sardzes smailē, tas ir kā āzis par dārznieku. Es pret publiskošanu ,tas kā sitiens zem jostas vietas, gan vīriešiem gan sievietēm. Nez ko jūs teiktu par Ilvesu, ja viņš būtu sācis mazgāt savu netīro veļu un aplikt savu bijušo kundzi?

preilene  No sākuma biju ne visai pozitīvi noskaņota pret šo publisko veļas mazgāšanu, bet tagad man jāsaka – malacis sieviete. Tā jādara. Varbūt pārējie kabani aizliks aiz auss, ka visas ārpusģimenes izpriecas var šādi beigties (ar publisku nesmukumu) un vairāk savai ģimenei pievērsīsies.

Jo tiešām jau apnikuši visi tie Latvijas “jaunie papucīši”, kas, tā vietā lai par savu bērnu un sievu rūpētos, meklējas apkārt – ar citu vārdu (tātad - internetā neatradīsi), piestāsta sievietēm pilnas ausis par lielo mīlu. Un ko viņām pārmest – ka uzticas? Tic? Vai tiešām labāk vairs nevienam neticēt?

Protams, žēl sievas, bet kādam to viņai vajadzēja pateikt.

Sinilga  laikam esmu vecmodīga, bet tas nav nekāds varoņdarbs, pasaule ir apaļa un Latvija ļoti maziņa. nekad nezini, kurā brīdī visas sabiedrībā "izlietās samazgas" neuzgāzīsies pašam uz galvas!!!! neesmu kristiete, bet viņiem ir teiciens: lai met akmeni tas, kurš ir bez grēka... es to "tulkoju" kā "nedari otram to, ko pats nevēlies sev"

...mētājam mēs savus vārdus
kā asus smagus akmeņus
gan domās savās sarunās
gan sabiedriskās sarakstēs

vien otram dotais mestais
mēdz bagātīgi atgriezties
kaut paliktu mans akmens
tik mans un manā azotē

LoveLove  arī te oho ir daudz precētie kuri meklē piegulētājas. Viens atrakstīja 36 g.v. Saku lai sūta savu foto...atsūta ar. Viņš pat neaizdomājas , ka tas var tikt izmantots pret viņu vai parādīts sievai. Latvija ir maza.
Tādiem nav nekas svēts un nekādas morāles.
Viņi nemīl savas sievas.
Vienīgais ko viņi mīl ir viņš pats viņa komforts, izjūtas un baudas...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu