Ko piedava virietim sieviete ja ir ieintereseta?

Man ka sievietei ir skaidrs kad virietis ir ieinteresets bet ka sak uzvesties sieviete kad vinai rodas interese par virieti? Virietis aicina uz satiksanos izmaksa simbolisko kafiju utt. ...ka virietis nosaka pec sarakstes ka sieviete ir ieintereseta? Ko vina piedava? Kads varbut teiks pati zini bet nezinu gan jo no vienas sarakstes sapratu ka loti atskiros no parejam ar ieinteresetibas izradisanu..

LoveLove  Nav izgliitiibas , stabila darba , tachu to visu kompensee izskats. Abaam neskaitaami pieluudzeeji un reaali piedaavaajumi kopdziivei , kur viirietis apnjemaas pilniibaa uzturēt. Attieciibaas neiet ne uz kaadu kompromisu , ir radushas no viirieshiem tikai njemt.

Es gribētu viņas redzēt...domāju Tu pārforsē !
Bet arī tā iespējams ir formula kā pareizi izturēties pret vīrieti, lai saņemtu to ko vēlies. OHO meitām ir ko mācīties. :)))

erixx  Ka piedava sieviete virietim vienmer ir laba, protams ja serve pareizi.
(Telaikam ir tāds stils rakstīt bez garumzīmēm)

Labrador  LoveLove - nav nekaadas formulas , ir vizuaalais , kas piesaista viirieshus , kuri gatavi uzupureeties. Jebkurai oho pasazhierei ar pietiekoshi pievilciigu profila foto dienaa ir neskaitaamas veestules ar piedaavaajumiem. Paradokss - bijusii klase , kur meitenju bija mazaak - vairums visai aatri un agri appreceejaas , sjkjiiraas un atkal preceejaas. Puishi paartapa par pusmuuzha viirieshiem un visi apgalvojushi ,ka vispaar atrast sievieti un uztureet attieciibas ir gruuti. Shajaa pashaa oho , aktiivaak darbojoties , vientuljajai maatei ar materiaalajaam probleemaam ,riebiigu raksturu , lieko svaru un celuliitu nav probleemu dazhu dienu laikaa atrast savaam prasiibaam un gaumei atbilstoshu partneri , kursh risinaas shiis probleemas. Nodroshinaatam viirietim bez liekaa svara un celuliita atrast partneri , iesaakumaa pat abpuseeji interesantai laika pavadiishanai atrast partneri ir praktiski neiespeejami. Tas , ka izdodas kaadu aizvilinaat uz randinju , neko nenoziimee , jo daama cer , ka naakamais randinjsh buus ar veel kvalitatiivaaku partneri.

LoveLove  Labrador Tu dzīvo ilūzijās par oho ! Šajā vidē , ja sieviete vēlas lai vīretis 1 randiņā izmaksā kafiju .Tad viņa automātiski tiek nosaukta par maka meklētāju, golddigeri u.t.t.
Šeit nav tādas kvalitātes vīrieši kuri būtu spējīgi uzturēt sievieti .

un tu esi painteresējies KĀDI ir tie piedāvājumi viņām...

Labrador Tu dzīvo savā iedomu pasaulē kurā maz saistības ar realitāti.

coldlands  ...spējīgi uzturēt sievieti.
Viņas grib būt līdzvērtīgas onkam, klaigā pa visu pasauli ka onkas viņas apspiež, izmanto ka galu....,bet tai paša laika vēlas, lai onkas viņas uztur. Smieklīgi!
Kāda ir tā summa, lai Tu justos uzturēta lovelove?

Labrador  LoveLove - kursh , izmisis , attieciibas mekleejoshs viirietis , kaadu ir vairums taa riikojas !? Tieshi otraadi , gatavi visaadi iztapt , izmaksaat. Protams , lai piesaistiitu , piemelo dazhus tuukstoshus savam ikmeenesha ienaakumam , kurus buutu gatavi ziedot. Attieciibu pirmsaakumu daudz atkariigi no viiriesha aktiertalanta un prasmes melot. Agraak biezhaak tikos ar oho pasazhiereem. Paarsvaraa pedagogjeem. Visaam kopeejs - ljoti augsts pashnoveerteejums un prasiibas pret partneri. Vinju skatiijumaa , es , kaa peec Eiropas standartiem vidusmeers , biju prasts plebejs ,kaadu ir daudz. Vinju viirietim esot jaabuut perfektam , izcilam un ideaalam pilniigi visaa. Un shaadi piedaavaajumi vinjaam esot , iipashi no aarzemeem.

aija_69  Ja mērķis ir partnera meklējumi, nevis sarakste kā process, tad pēc pāris vēstulēm būtu jātiekas klātienē. Anonīma sarakste ir vienkārši brīvā laika pavadīšana, kur bez jebkādām saistībām abas puses ceļ smilšu pilis un piedāvā viens otram putna pienu.
Ja sieviete ir ieinteresēta jau reālā konkrētā vīrietī, tad tur ir daudz nianšu, kas nosaka, kā tālāk veidojas tieši viņu stāsts.

neko  Njā, savā ziņā pat interesanti, kādas tik atrunas cilvēki neizdomā; no vienas puses neesot vīriešu kas spēj uzturēt, nesot pat tādu kas kafiju var izmaksāt. No otras puses vīrieši est izmisumā un bez maz vai verdzībā pārdodas:) Un tam visam pa vidu izrādās ka tā īsti pat nezin ko viens otram teikt, ko piedāvāt.

Ja ņem vērā ka iepazīšanās ir attiecību pati vieglākā daļa - izklausās bezcerīgi.

card_reader  Elementāri, ja sieviete ir ieinteresēta, vina piekrīt iet uz randiņu. Parceļās no virtuālās pasaules reālajā, tipa pāriet nākamajā līmenī :D

Ieva_no_Kurzemes  17.36
Beidzot viens sakarīgs teksts....

Jurijs1962Augums163  Epifanija par daudz pārskatījusi to stulbu krievu seriālu kur vīrietis ne to tā, ne no šā, paliek par sievieti, un tagad nezinot kā viņam, tas ir viņai, tagad uzvesties :)

Jurijs1962Augums163  Nava "sakarīga teksta ", jautājums bija - "ko piedava ?" Pat ieinteresēta, sieviete tomēr pirma nepiedava randiņu :(

card_reader  Prātvēder Jurijs1962Augums163, sieviete piekrīt piedāvāt savu sabiedrību klātienē. Varbūt šādi tev būs saprotamāk :D

siikaa16  Piedāvā vīrietim pasniegt viņai gultā rīta kafiju. Bļāviens! Ir dzīve, kura jādzīvo. Nav tā jāanalizē. Nevajag katru soli izgudrot, pārdomāt. Bez visiem viņš man to, es viņam šito. Jāļauj dzīvei plūst, harmonijā ar sevi. Bez visādiem tēlošanas gājieniem.

Laimnese  Pēc kafijas, piedāvā vēl vienu tējiņ....

annemarrija  Kafiju gultā piedāvā tie, kuriem nekā cita nav ko piedāvāt ....

Jurijs1962Augums163  18:10 Skaidrs, tātad, vīrieši lūdz sievietes piekrist "piedavāt savu sabiedrību klātienē".

shining  Ar atsevišķiem izņēmumiem var iezīmēt 4 lielas grupas, kuras var pārklāties:
Ir grafomānes, kurām vienkārši vajag tikai izrakstīties, spriedzes noņemšanai. Parasti šajos tekstos sarunbiedra sacītais ir otršķirīgs, nereti iztrūkst gramatikas, interpunkcijas. Šajos gadījumos vīrietis viņus interesē kā bezmaksas prostitūts-terapeits, piedāvājums - palasīties viņas logoreju.
Un, tad ir tādas, kuras kaut ko grib, bet pašas nezin ko - arī tās ir runātīgas, tomer līdz brīdim, kad viņām uzdod konkrētus jautājumus par mērķtiecīgu būšanu laimīgai - tādas, labākajā gadījumā, piedāvās uz sevi paskatīties iztālēm. Te vīrietim tiek piedāvats skriet viņām pakaļ, līst uz vēdera.
Vēl ir tādas, kuras piedāvā kļūt par viņu cacaino vajadzību sponsoru, bērnu apgādnieku.
Visbeidzot, un, šis ir liekules, kuras sakās, ka ir tādas un šitādas (labas, dievietes, raganas, apgarotas, dvēseliskas, foršas, gudras, om-kosmiskas un ar labu humora izjūtu), taču sarunā ātri atklājas, ka tur nav ne smakas no tā, pilnīgi izbadējies pretmets. Te, caur to, ka viņa tiek pretstatīta faktam, vīrietim tiek piedāvāts kļūt par antivaroni-prototipu, lai būtu par ko šķendēties, ka "visi vīrieši cūki!", un cik tad viņa pati salīdzinājumā ar to ir laba, dieviete utt..
Tādi pēdējā pusgada secinājumi. Vai nu man totāli neveicas loterijā, vai arī panesusies kaut kāda naturāla psihopatoloģija.
Par vīriešiem nezinu, nesarakstos - iespējams, tur aina līdzīga.

Kurts69  19:31, tāds baigi pesimistisks skatījums. Var jau būt ka tā arī ir. Man ir bijusi sarakste arī ar sakarīgām sievietēm, cik nu var spriest pēc rakstītā. Drīzāk es pats noroku pasākumu.

Labrador  Pazinja agraak darbojaas ar zhurnalistiku saistiitaa nozaree. Daudzas zhurnaalistes suudzeejaas par katastrofaalu viirieshu truukumu. Vinju skatiijumaa par viirieti ciniigs saukties taads , ja par vinju raksta Forbes. Spriezhiot peec ieprieksheejaam , kaa arii liidziigu portaalu diskusijaam , viirietis , kursh straadaa piemeeram par autobusa shoferi , vispaar neesot sievieshu uzmaniibas veerts. Savukaart viirietim peec 30 , uzsaakot attieciibas (kas ir reta paraadiiba) ar liidziiga vecuma sievieti jaanjem veeraa , ka vinjam attieciibaas buus treshaas shkjiras loma. Sievietei pirmajaa vietaa atvases , peec tam pati. Buutiibaa viirietis jau tiek pienjemts gjimenee , kur uztverts kaa biologjiskais sveshkjermenis ar pragmatisku noluuku - uztureetaajs. Sievietes peec 30 ir dziives veetraas ruudiitas , pragmatiskas egoistes , kuraam nekaada romantika vai ljubestiiba nav praataa. Vieniigais , ko taas var dot pretii par uzturliidzekljiem , ir sekss , ierobezhotaa daudzumaa.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu