Ko piedava virietim sieviete ja ir ieintereseta?

Man ka sievietei ir skaidrs kad virietis ir ieinteresets bet ka sak uzvesties sieviete kad vinai rodas interese par virieti? Virietis aicina uz satiksanos izmaksa simbolisko kafiju utt. ...ka virietis nosaka pec sarakstes ka sieviete ir ieintereseta? Ko vina piedava? Kads varbut teiks pati zini bet nezinu gan jo no vienas sarakstes sapratu ka loti atskiros no parejam ar ieinteresetibas izradisanu..

janisb  "Ko piedava virietim sieviete ja ir ieintereseta?" atbilde ir vienkārša - sevi...

Letija  Labrador, Tu šausmīgi pārspīlē. Ar kādām sievietēm esi ticies, ja dvēselē tik dziļas rētas palikušas?!
Vīrieši LATVIJĀ ir ļoti forši- tāpat kā sievietes. Un viņu kopējie bērni parasti normālās ģimenēs rūp abām pusēm.
Bioloģiskais svešķermenis (c)! Kā var tādu formulējumu izmurgot.
Nezinu sievietes, kuras tā domātu un laikam ir ļoti jāpacenšas, lai tikai tādas "pragmatiskas egoistes, kurām nekāda romantika nav prātā" (c) atrastu!!!

shining  19:45 Kurts69 .. kā teica nabagmājas sētnieks Tihons, "12 krēslos: "A кому и кобыла невеста." - mums katram ir sava olekts, ar kuru novedam sarunbiedru līdz atklāsmēm, un nomēram, vai mums der. Pastāv iespēja, ka mūs abus interesējošo sieviešu auditorijas nepārklājas.

LoveLove  shining man ir līdzīga pieredze ar vīriešiem. ARĪ vīrieši ir kā tu saki grafomāni....un fanātiski.
Man 3 tādi trāpijās ! Īstenībā viņiem sieviete vispār neinteresē !!!!. Viņiem svarīgi lai to viņu "sviestu " ko viņi raksta lappusēm kāds lasītu ....tāds grafomānisks onānisms.

Spoguliitis  VIss atkariigs no katra konkreetaa pasazhiera veelmeem un iespeejaam. Jo vinjas ir vienkaarshaakas un pasazhierim lielaaks potenciaals, jo vairaak iespeeju iistenot. Un otraadi.

shining  LoveLove 20:46 - un kā tad ir ar Jūsu sarunbiedriem? Arī es rakstu palagus, taču līdz tādam apjomam saruna nepieciešami nonāk, nevis ar to sākas. Ar tiem mēģinu provocēt domu apmaiņu, lai redzu, vai būs interesanti klātienē. Taču, ja pretim izrādās tukšs rāmis, tad arī motivācija investēt laiku apsīkst.

1180000_  Siltu un miklu klēpi.

Tumsa  Jocīgi lasīt šos komentārus.
Parasti cilvēks otrā saskata to, kas ir pašā...
Ja paši esat “pasisti” uz mantu, otrā saskatat mantkārību,
Ja paši esat “dārgumu meklētāji”, otrā saskaitiet, ka visas sievietes nu tik meklē miljonārus.
Kā vispār tik aplami var domāt.
Latvija ir pilna ar skaistām, inteliģentām sievietēm.
Tāpat kā Latvija ir pilna ar superīgiem, aktīviem vīriešiem. Kaut vai pamēģiniet kaut reizi piedalīties Stirnu Bukā - bāc!- kāds tur ir superīgu cilvēku kopums vienuviet! Mēs varam būt lepni, ka mums ir tik “stipra” un aktīva tauta.
Šis ir tikai starpposms.
Cik lielām jābūt prasībām, ambīcijām, lai būtu šeit 5-10 gadus- un nesatikt nevienu “sakarīgu” cilvēku.
Ja esam vieni, tātad mums ir dots dzīves uzdevums, kaut ko iemācīties. Un katram savu.
Kāds bija iemesls, kāpēc esam vieni?
Padomājam, paanalizējam, daram citādāk, labāk.
Riskējam. Sākam darīt to, ko nekad iepriekš neesam darījuši (pozotīvā, pašizaugsmei nozīmē)
Ja šobrīd esam vieni, tad mums ir laiks SEV.
Tad veidojam Sevi Labāku Pašam Sev - lai mēs Paši patiktu Paši Sev, lai Mūs aizrautu mūsu hobiji. un cilvēki sāks pievilkties!

krumuzagis  acis spīd un ir dziļas kā peļķes, nezinu vai tā ir uzvedība, bet mate daba dara savu

kvarts  A vīrietim to vajag, ko sievietes piedāvā... nopirkt sanāk lētāk....

Geisha  Ļauj sevi vīrietim iekarot. Sieviete dod vīrietim savu sievišķo spēku kas dara vīrieti visu varošu un vīrišķīgu.

valmierietis333  "ka virietis nosaka pec sarakstes ka sieviete ir ieintereseta?"

-Pavisam vienkārši , ja sieviete koncentrējas uz saraksti , velta tai laiku , ir atklāta un piedomā ko raksta. Turklāt raksta skaistiem pilniem teikumiem!
-Ar tukšu āķi , paļaujoties tikai uz savu skaistumu , mani nocopēt nav iespējams!
Ar skaistumu var nocopēt tikai tos ,kuriem rieksti spiež vai arī galvā caurvējš!

-Ja viņa atbild tikai ar Jā vai Nē , tad nav vērts nemaz dzīvē tikties , jo dzīvē būs tik pat neinteresanta un tukša , dialogs tur nekāds neveidosies , būs tikai monologs no manas puses un man to nevajag!
Ar aizdomām skatos arī uz tām ,kas atbild ar pāris īsiem teikumiem vai arī ir bez izdomas ,bet no otras puses iedomājos , ka viņām noteikti pastkastītes pārpildītas , tādēļ tīri cilvēciski nevar pārāk daudz enerģijas veltīt katram vēstuļu draugam , tad atbild katram ar pāris virspusējiem teikumiem! Bet tas ar vairs nav interesanti un saistoši!
No pārāk pieprasītajām arī turos pa gabalu ,jo nevēlos būt VIENS NO ... Tā teikt , viens no daudzajiem! Gribu būt vienīgais un neatkārtojamais ,ar kuru rēķinās ilgtermiņā , nevis tik uz konkrētu brīdi ,ar domu ,ka varēs iemainīt ar laiku pret kādu labāku modeli!

- Arī pēc tēmām var izlobīt graudus no pelavām , ja sarakste sākas ar pastiprinātu uzmanību par manām finansēm , materiālām lietām , tas ir signāls ,ka jātin makšķere , ka pretī atrodas kārtējā asinskārā medniece , kurai dvēseliskas lietas neinteresē!

valmierietis333  ´´ka sak uzvesties sieviete kad vinai rodas interese par virieti?´´

- Pavisam vienkārši - neko nedara - mirkšķina acis un cer ,ka noraudzītais subjekts to pamanīs , un ir ļoti vīlusies ,kad tas nenotiek!

Otrais variants , iet klāt un jautā pēc bankas konta satura... Ja tas neapmierina vai arī nesaņem pielaidi ,tad angliski nolamājas un iet meklēt nākamo upuri!

Trešais variants - viņa ir pārāk aizņemta iekšējā cīņā , jo pati joprojām nezin ko grib - vienu brīdi patīk ,citu jau nē ! Un domās tik ilgi ,kamēr vilciens būs aizgājis!

Labrador  Tumsa , Latvija nav pilna ar skaistaam un inteligjentaam sievieteem. Deelj GMO un citaam lietaam sievieteem ir aizvien lielaaka tendence uz korpulenci. Var paveerot sabiedriibu. Protams , ir pievilciigas un inteligjentas , bet taam ir statuss - aiznjemta. Ja arii dotajaa briidii tai itkaa nav partnera , tad ir neskaitaami pieluudzeeji un piedaavaajumi reaalajaa un virtuaalajaa dziivee. Der apskatiit vinju profilus FB un draugos.Pilns ar viirieshu komplimentiem fotoalbumos un profila sekotaajiem. Taads fakts ljauj taam pavirshi un vieglpraatiigi iztureeties pret viirieshu uzmaniibu , celj pashnoveerteejumu. Ja viirietis arii ar shaadu sievieti uzsaak tikshanos , tad vinjsh ir viens no daudzajiem briezhu kora daliibniekiem , kursh dzied tai serenaades. No racionaala , nodroshinaata viiriesha skatupunkta - vai ir veerts uzsaakt attieciibas ar sievieti , kurai daudz pieluudzeeju no koleegju , draugu un pazinju puses un kura apzinaas savu veertiibu un ir situaacijas noteiceeja. Latvijaa ir briivo sievieshu deficiits un pilns ar viirieshiem , kuri ir taadaa izmisumaa , ka gatavi uz visu. Otrkaart , Latvija ir postsocialisma valsts , kuraa ir visi tie pashi procesi , kas Krievijaa - russkij mir , duhovnije skrepi un vladimirskij central. Sho valstu sievietes ja vien nav izgliitiiba un redzesloks , kaa VVF , inteligjentus un kulturaalus viirieshus uzskata par miikstajiem , gejiem un neapzinaati , instinktiivi tiecas peec tiem , kuri izgliitiibu guvushi vlagimirskij central sienaas.

av2  $ ?

ilzeanna  Ir taču forši vīrieši, nevajag tā nolikt viņus . Tanī pašā laikā ,mēs viņus meklējam.
Ja interesē vīrietis, ejat uz randiņu[ja uzaicina].
Vai tas ir tik svarīgi ,par cik nopirka kafiju.? Vai viss ir izteikts naudā?
Ir lietas ,kuras publiski nav jātirzā. Neviens nav ideāls.

maigabutne  Palasot komentārus izskatās ka LABRADORAM nu galīgi nav paveicies.

ilzeanna  Sievietei ir daudz ko piedāvāt., bet ,ko tad vēlas vīrietis.?
Protams vēlmes ir dažādas.
Ja ,šīs vēlmes saskan, tad viss ir labi.
Varbūt šī tasīte kafijas, ir jūsu liktenis.

Geisha  5:19 Daini bez galvas tad redz no kurienes tās sieviešu naida saknes nāk.....no Vladimirskij central. Tad nu redz kāpēc Tev vīrieši vairāk uzrunā nekā sievietes. Bēdīgi, ka Tevi dzīve iemeta tādos mūros.

Labrador  Sievieti ieintereseet nav gruuti. Saakumaa jaasaak peec iespeejas vairaak blefot , melot to ,ko sieviete grib dzirdeet.Ir viirieshu kategorija , kuri sho talantu nosliipeejushi . Shajaa sakaraa naak praataa filma Parker ar Dzheisonu Stetemu galvenajaa lomaa. Palmbiichaa (Florida) nekustaamaa iipashuma firmaa straadaa darbiniece ap 30 , smagas krediitsaistiibas. Un ierodas klients - Stetems ar Rolls Royce , krokodilaadas zaabakos , baltaa kovboju cepuree un neveeriigi izmet - interesee iegaadaaties nekustaamo iipashumu . Tur nekustaamais veel daargaaks , nekaa Riigaa. Vinjam piedaavaa katalogu , tas visai aatri izveelas , neskatoties uz iespaidiigo cenu . Krediitsaistiibaas esoshajai darbiniecei , protams , radaas ne tikai interese , bet arii patiesas juutas. To arii es saprotu. Tas ir viirietis !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu